Casas del Lago FFF+

Venesataman äärellä ? keskellä Cala'n Boschia

Casas del Lago on edullinen huoneistohotelli erittäin hyvällä paikalla. Täällä asut lähellä venesatamaa ja vain kävelyetäisyydellä Cala'n Boschin hiekkarannasta. Ateriat voit varata jo etukäteen. Lue lisää

Casas del Lago on edullinen huoneistohotelli erittäin hyvällä paikalla. Täällä asut lähellä venesatamaa ja vain kävelyetäisyydellä Cala'n Boschin hiekkarannasta. Ateriat voit varata jo etukäteen.

Casas del Lagosin allasalueelta on näkymät venesatamaan. Suuren altaan yhteydessä on aurinkoterassi, lastenallas ja baari. Huoneistot ovat tilavia, ilmastoituja ja niissä on parvekkeet. Keittosyvennykset ovat hyvin varustettuja, joten ne soveltuvat näppärästi omatoimiseen kokkailuun.

À la carte -päivälliset venesatamassa
Mikäli kuitenkin toivot lomaltasi irtiottoa myös ruoanlaitosta, voit varata etukäteen lisämaksusta joko puolihoidon tai täysihoidon.

Kun varaat puolihoidon, sisältyy siihen yksinkertainen aamiainen sekä lounas tai päivällinen (valitaan paikan päällä). Ateriat tarjoillaan à la carte -tyyliin ravintola Fiestassa, joka sijaitsee venesatamassa noin 5 minuutin kävelymatkan päässä Casas del Lagosta.


Täällä voit myös
  • pestä lomapyykit (lisämaksusta)
  • käyttää internetiä koko hotellin alueella (langattomasti, lisämaksusta)
  • tehdä ostoksia hotellin minimarketissa (auki ympäri vuorokauden)

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, yksinkertainen aamiainen.

Sulje
Rantaan 100 m
Keskustaan 0 m
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari Ei / On
8,6 / 10

Asiakasarvio

Huone 8,7
Hotellipalvelu 8,3
Päivitetty: 04.10.2013. Perustuu 61 arvosteluun.

Suosituimmat hotellit