Parhaalla paikalla
Edulliset suosikkihotellit aikuisille

Aldeia Cala'n Bosch FFFF

Täydellinen sijainti Cala'n Boschissa – lähellä rantaa

Hinta alk.
765 e785 e
24.08.2014 Lähtöpaikka Helsinki 8 päivää
Huoneistohotelli Aldeia Cala'n Bosch sopii sinulle, joka haluat asua lomallasi Cala'n Boschin rannan tuntumassa ja samalla näppärän kävelymatkan päässä satamasta. Hotellissa on tilavat huoneistot ja puutarha leikkipaikkoineen, joten Aldeia Cala'n Bosch on oiva valinta myös lapsiperheille! Lue lisää
Hinta alk.
765 e785 e
24.08.2014 Lähtöpaikka Helsinki 8 päivää

Huoneistohotelli Aldeia Cala'n Bosch sopii sinulle, joka haluat asua lomallasi Cala'n Boschin rannan tuntumassa ja samalla näppärän kävelymatkan päässä satamasta. Hotellissa on tilavat huoneistot ja puutarha leikkipaikkoineen, joten Aldeia Cala'n Bosch on oiva valinta myös lapsiperheille!

Aldeia Cala'n Boschin kaksi uima-allasaluetta on sijoitettu mukavasti kohti merta. Pieni kävelytie johtaa hotellilta suoraan hiekkarannalle. Täältä löydät kaikki mahdollisuudet ihanaan rantalomaan!

Aamiainen sisältyy – varaa lisäksi puolihoito
Kun varaat etukäteen puolihoidon, sisältyy siihen aamiaisen lisäksi päivällinen noutopöydästä. Hotellin lähellä on supermarket.

Kaksio vai kolmio?
Aldeia Cala'n Boschista voit varata joko kaksion tai kolmion, jossa on tilaa jopa viidelle. Useimmista huoneistoista on näkymä puutarhaan.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, aamiaispöytä.

Sulje
Rantaan 100–150 m
Keskustaan 600 m
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On
8 / 10

Asiakasarvio

Huone 7,7
Hotellipalvelu 8,7
Ruoka 8,6
Päivitetty: 04.10.2013. Perustuu 100 arvosteluun.

Suosituimmat hotellit