Finnmatkojen Tamariscos FFFF

Tamariscos FFFF

Cala'n Boschin rannalla – tilaa suurellekin seurueelle

Hinta alk.
803 e
06.09.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Perhehotelli Blue Star Tamariscosissa asut lähellä sekä satamaa että Cala'n Boschin hiekkarantaa. Hotelli sijaitsee niemellä, josta on lyömättömät näkymät merelle. Varattavanasi on erikokoisia huoneistoja – osassa on tilaa jopa 8 hengelle! Näytä lisää
Hinta alk.
803 e
06.09.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Perhehotelli Blue Star Tamariscosissa asut lähellä sekä satamaa että Cala'n Boschin hiekkarantaa. Hotelli sijaitsee niemellä, josta on lyömättömät näkymät merelle. Varattavanasi on erikokoisia huoneistoja – osassa on tilaa jopa 8 hengelle!

Mikäli haluat lomaa myös ruoanlaitosta, voit varata lisämaksusta joko puolihoidon (aamiainen sekä noutopöytälounas tai -päivällinen) tai All Inclusiven. 

Kaikista Blue Star -hotelleistamme löytyy kesällä 2015:

  • Harjoitusohjelma, jonka voit toteuttaa itsenäisesti, kun sinulle parhaiten sopii
  • Runsas ja monipuolinen aamiaistarjonta, lisämaksulla tai ilman
  • Aktiviteetteja aikuisille ja lapsille 5 päivänä viikossa
  • Leikkitila, askartelua ja aktiviteetteja sekä lastenhoito-palvelu

Viini- ja kahvibaari TASTE
TASTE-baarissa voit nauttia laadukkaista kahveista ja viineistä sekä pikkupurtavasta ja leivonnaisista aikuisessa ilmapiirissä.

Uima-allas, rantoja ja pieniä poukamia
Blue Star Tamariscosista pääset kävellen sekä Cala'n Boschin hiekkarannalle että Son Xoriguerin rannan pikku poukamiin. Hotellin kahdella allasalueella on molemmilla lastenaltaat. Molemmat alueet sijaitsevat meren puolella, toinen on pienempi ja rauhallisempi ja siellä on vähemmän aurinkotuoleja.

Mukavuudet kuin kotona
Tamariscosissa on ajateltu asumisen mukavuutta erityisen huolella, voit esimerkiksi käyttää hotellin pesutupaa pientä maksua vastaan. Jos kokkailu lomalla kiinnostaa, on Tamariscosin tilavissa huoneistoissa keittosyvennykset.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

 

Sulje