Finnmatkojen Audax FFFF
Aikuisten kesken

Audax FFFF

Viehättävässä spa-hotellissa aikuinen tunnelma

Hinta alk.
965 e 1 005 e
21.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Hotelli Audax sijaitsee pienessä Cala Galdanan kylässä Menorcalla. Audax on myös yksi Menorcan parhaista kylpylähotelleista, jossa on hyvä valikoima hoitoja niin keholle kuin mielelle. Lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta sijaitsee yksi Menorcan parhaista rannoista sekä ravintoloita ja ostospaikkoja. Näytä lisää
Hinta alk.
965 e 1 005 e
21.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Hotelli Audax sijaitsee pienessä Cala Galdanan kylässä Menorcalla. Audax on myös yksi Menorcan parhaista kylpylähotelleista, jossa on hyvä valikoima hoitoja niin keholle kuin mielelle. Lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta sijaitsee yksi Menorcan parhaista rannoista sekä ravintoloita ja ostospaikkoja.

Audaxissa on 700 neliötä täynnä mahdollisuuksia rentoutumiseen ja hyvinvointiin. Laaja valikoima spa-hoitoja, useita uima-altaita sekä ulkona että sisällä, sauna ja hierontahoidot takaavat, että palaat lomaltasi kotiin perinpohjaisesti virkistyneenä.

Kuntoilua, pyöräilyä ja rentoa oleskelua loungessa
Myös aktiivisen loman mahdollisuudet on huomioitu täällä hyvin. Lähes hotellin ulko-ovelta lähtee muutamia hienoja patikointi- ja pyöräilypolkuja. Hotellilla on myös kuntosali ja tenniskenttiä. Iltaisin musiikki soi loungebaarissa ja muutamina viikon iltoina on kattoterassilla tarjolla livemusiikkia. 

Lisämaksusta voit varata puolihoidon, joka sisältää aamiaisen noutopöydästä ja valintasi mukaan noutopöytäpäivällisen tai menyylounaan. 

Hotelli Audax toivottaa tervetulleeksi yli 17-vuotiaat asiakkaat.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. 

Sulje