Finnmatkojen Audax FFFF

Audax FFFF

Lapsivapaata romantiikkaa charmikkaassa spa-hotellissa

Pienestä Cala Galdanan kylästä, Menorcalta löydät yhden Blue Couples -hotelleistamme. Hotelli Audax on myös yksi Menorcan parhaimmista kylpylähotelleista, jossa on hyvä valikoima hoitoja niin keholle kuin mielelle. Vain kivenheiton päässä hotellista löydät yhden Menorcan parhaimmista rannoista sekä ravintoloita ja ostospaikkoja. Näytä lisää

Pienestä Cala Galdanan kylästä, Menorcalta löydät yhden Blue Couples -hotelleistamme. Hotelli Audax on myös yksi Menorcan parhaimmista kylpylähotelleista, jossa on hyvä valikoima hoitoja niin keholle kuin mielelle. Vain kivenheiton päässä hotellista löydät yhden Menorcan parhaimmista rannoista sekä ravintoloita ja ostospaikkoja.

Tämä hotelli on tarkoitettu ilman lapsia matkustaville. Voit varata joko kahden hengen hotellihuoneen tai sviitin parvekkeella.

Yksi Menorcan parhaista spa-hotelleista...
Audaxissa on 700 neliötä täynnä mahdollisuuksia rentoutumiseen ja hyvinvointiin. Laaja valikoima spa-hoitoja, useita uima-altaita sekä ulkona että sisällä, sauna ja hierontahoidot takaavat, että palaat lomaltasi kotiin perinpohjaisesti virkistyneenä.

...aktiviteetteja ja toimintaa aikuiseen makuun
Myös aktiivisen loman mahdollisuudet on huomioitu täällä hyvin. Lähes hotellin ulko-ovelta lähtee muutamia hienoja patikointi- ja pyöräilypolkuja. Iltaisin musiikki soi loungebaarissa ja muutamina viikon iltoina on kattoterassilla tarjolla livemusiikkia. Voit valita suosikkiaktiviteettisi mm. seuraavista:

  • Tennis
  • Kuntosali
  • Biljardi

 
Lisämaksusta voit varata puolihoidon, joka sisältää aamiaisen noutopöydästä ja valintasi mukaan noutopöytäpäivällisen tai menyylounaan. 

Hotelli Audax toivottaa tervetulleeksi yli 17-vuotiaat asiakkaat.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. 

Sulje