Huomasimme että käytössäsi on Internet Explorerin vanha versio. Taataksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen Finnmatkat.fi sivustolla suosittelemme sinua päivittämään selaimen uuteen versioon. Täältä löydät hyviä ja ilmaisia vaihtoehtoja »

Finnmatkojen Alta Galdana FF+
Edullinen vaihtoehto
Lomakohteen edullisin

Alta Galdana FF+

Yksinkertainen huoneistohotelli Cala Galdanan kukkulalla

Hinta alk.
624 e
30.08.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Huoneistohotelli Alta Galdanassa asut Cala Caldanan vehreällä kukkulalla Menorcan eteläosassa. Täältä on lyhyt matka rannalle, ravintoloihin ja baareihin. Vaatimattomasti varustetuissa kolmioissa on tilaa jopa viidelle.  Näytä lisää
Hinta alk.
624 e
30.08.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Huoneistohotelli Alta Galdanassa asut Cala Caldanan vehreällä kukkulalla Menorcan eteläosassa. Täältä on lyhyt matka rannalle, ravintoloihin ja baareihin. Vaatimattomasti varustetuissa kolmioissa on tilaa jopa viidelle. 

Viihdyt täällä jos etsit rentouttavaa lomaa. Hotellialueella on allas, jossa on erillinen osa lapsille sekä snackbaari.

Tilavat huoneistot
Alta Galdanan kolmiot ovat yksinkertaisesti varustettuja, mutta niistä löytyy ruoanlaittoon tarvittavat välineet. Keittosyvennyksessä on mikroaaltouuni, jääkaappi, vedenkeitin ja leivänpaahdin.

Hiekkaranta ja ravintoloita
Cala Galdanan keskustan ravintoloihin, baareihin ja kauppoihin on lyhyt kävelymatka. Yhtä lyhyen matkan päässä on myös suosittu, matalapohjainen hiekkaranta.

Puolihoidon varanneet syövät ateriansa ravintolassa, joka sijaitsee lähellä Alta Galdanaa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje