Rey Don Jaime FFF+

Santa Ponsan keskustassa

Rey Don Jaime sijaitsee keskeisellä paikalla Santa Ponsassa, rannan ja golfkentän välissä. Tärkeimmät lomaan tarvittavat palvelut löydät kävelyetäisyydeltä. Hotellialueella on uima-allas, allasbaari, ravintola sekä aktiviteetteja ja viihdeohjelmaa. Lue lisää

Rey Don Jaime sijaitsee keskeisellä paikalla Santa Ponsassa, rannan ja golfkentän välissä. Tärkeimmät lomaan tarvittavat palvelut löydät kävelyetäisyydeltä. Hotellialueella on uima-allas, allasbaari, ravintola sekä aktiviteetteja ja viihdeohjelmaa.

Rannalle kävelet muutamassa minuutissa, ja lähistöllä on joukko pieniä kauppoja, kahviloita ja baareja.

Ulkoilua pinjametsissä
Seuraa Santa Ponsan takana kulkevaa tietä ylös kukkulalle, löydät parhaimmat paikat ihastella Välimeren maisemia. Voit myös vuokrata pyörän tai lähteä tutkimusretkille pinjametsiin hevosen selässä.

Allasalue aktiviteetteineen
Hotel Rey Don Jaimen allasalueella on halukkaille tarjoilla monenlaisia pelejä ja leikkejä. Aurinkoterassilla olet lähellä allasbaaria, jossa tarjoillaan välipaloja ja juomia päiväsaikaan. Useana iltana viikossa paikalla järjestetään kansainvälistä viihdeohjelmaa.

Varaa ateriat
Lisämaksusta voit varata puolihoidon tai All Inclusiven. All Inclusiveen sisältyvät herkulliset ja vaihtuvat noutopöytäpäivälliset. Lapsille on oma noutopöytä ja myös kasvisruokailijat on huomioitu. All Inclusive -aterioiden välillä on tarjolla runsaasti erilaisia välipaloja, jäätelöä ja paikallisia juomia (tiettyinä aikoina).

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä.

Sulje
Rantaan 150 m
Keskustaan 150 m
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On
6,4 / 10

Asiakasarvio

Huone 5,8
Hotellipalvelu 7,3
Ruoka 6,5
Päivitetty: 09.10.2014. Perustuu 55 arvosteluun.

Suosituimmat hotellit