Mallorca

Mallorcalla on kaikkea lapsille sopivista rannoista, viehättäviin kyliin, vauhdikkaisiin rantakohteisiin, spa- ja All Inclusive -hotelleihin sekä Palman suurkaupunkiin. Hotellimme sijaitsevat parhailla paikoilla matkustitpa sitten kaksin tai perheen kanssa.

Mallorcalla on kaikkea lapsille sopivista rannoista, viehättäviin kyliin, vauhdikkaisiin rantakohteisiin, spa- ja All Inclusive -hotelleihin sekä Palman suurkaupunkiin. Hotellimme sijaitsevat parhailla paikoilla matkustitpa sitten kaksin tai perheen kanssa. Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Mallorcalle n. 4 t 15 min.

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Mallorca

 • Alaro
  Alaro
  Alaro

  Alaro

  Alaron kylä sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Serra de Tramuntan pinjapuisten huippujen keskellä. Täällä voit patikoida, pyöräillä ja asua hyvin uniikissa maaseutuhotellissamme.

 • Alcudia
  Alcudia
  Alcudia

  Alcudia

  Mallorcan suurin lomakohde, jossa on peräti 14 km pitkä ranta ja runsas aktiviteetti- ja huvitarjonta. Parhaiden perhehotellien valikoimassamme on yksi Blue Village ja kaikkiaan kuusi Blue Star -hotellia.

 • Ca’n Pastilla
  Ca’n Pastilla
  Ca’n Pastilla

  Ca’n Pastilla

  Viehättävä ja monipuolinen rantalomakohde upeine rantoineen Palmanlahdella, alle puolen tunnin matkan päässä Palman suurkaupungista.

 • Ca'n Picafort
  Ca'n Picafort
  Ca'n Picafort

  Ca'n Picafort

  Keskisuuri rantalomakohde lähellä suurempaa ja vilkkaampaa Alcudiaa. Täällä valikoimassamme on yksi Edullinen vaihtoehto -luokan huoneistohotelli rantakadulla.

 • Cala Mayor
  Cala Mayor
  Cala Mayor

  Cala Mayor

  Viihtyisä rantalomakohde vain muutaman kilometrin päässä Palman suurkaupungista. Valikoimassamme on aikuiseen makuun suunnattuja hotelleja Blue Couples- ja Parhaalla paikalla -luokan hotelleja.

 • Cala Mesquida
  Cala Mesquida
  Cala Mesquida

  Cala Mesquida

  Pieni ja rauhallinen kylä yhdellä Mallorcan kauneimmista rannoista. Valitse joko Blue Star -hotellimme perheaktiviteetteineen tai viiden tähden De Luxe aikuisille.

 • Cala Millor
  Cala Millor
  Cala Millor

  Cala Millor

  Monipuolinen lomakohde yhdellä Mallorcan upeimmista rannoista! Hyvät ostosmahdollisuudet, iltaelämää ja ravintoloita. Sijainti itärannikolla, lähellä tunnettuja Lohikäärmeluolia.

 • Palma de Mallorca
  Palma de Mallorca
  Palma de Mallorca

  Palma de Mallorca

  Palmassa on kaikkea mitä kiihkeätahtisessa espanjalaisessa suurkaupungissa kuuluukin: ostoksia, maurilaisia linnoituksia, tapas-baareja, ulkodiskoja sekä loistojahtien ympäröimä rantakatu.

 • Palma Nova
  Palma Nova
  Palma Nova

  Palma Nova

  Yksi Mallorcan monipuolisimmista lomakohteista tarjoaa kolme hienoa rantaa, kauppoja, ravintoloita ja nuorekasta iltaelämää. Hotellivalikoimassamme on Blue Star -hotelli perheaktiviteetteineen.

 • Playa de Palma
  Playa de Palma
  Playa de Palma

  Playa de Palma

  Valitse Playa de Palma kun haluat lomailla saaren kauneimmilla rannoilla, lähellä vesiurheilumahdollisuuksia ja iltaelämää. Samalla olet vain lyhyen bussimatkan päässä Palman suurkaupungin sykkeestä.

 • Puerto de Soller
  Puerto de Soller
  Puerto de Soller

  Puerto de Soller

  Viihtyisä satamakylä ja rantalomakohde Luoteis-Mallorcan vuoriketjun alapuolella. Kun olet jo kokenut uimarannat ja sataman kahvilat, lähde raitiovaunulla idylliseen Sollerin pikkukaupunkiin.

 • Sa Coma
  Sa Coma
  Sa Coma

  Sa Coma

  Viihtyisä rantalomakohde pitkän rannan ja merenrantaravintoloiden äärellä itärannikolla, lähellä Cala Milloria. Hotellivalikoimassamme on yksi viiden tähden De Luxe -vaihtoehto.

 • Santa Ponsa
  Santa Ponsa
  Santa Ponsa

  Santa Ponsa

  Santa Ponsa on keskisuuri lomakohde monien ravintoloiden ja hienon hiekkarannan äärellä, suojaisessa poukamassa. Asut lähellä Palman huveja, vuoristokyliä ja golfkenttiä.

 • Cala d'Or
  Cala d'Or
  Cala d'Or

  Cala d'Or

  Viihtyisä itärannan pikkukaupunki, jossa on hieno pienvenesatama, monia ravintoloita ja useita pikkurantoja lahdenpoukamissa. Rannikolla on myös hyviä snorklauspaikkoja sekä koskemattomia uimapoukamia.

Sivun alkuun