Finnmatkojen Viva Palmanova FFFF

Viva Palmanova FFFF

Aikuisten ja lasten ehdoton suosikki

Mallorcan Blue Star Viva Palmanova sijaitsee hyvällä paikalla lähellä rantaa, bussipysäkkejä ja kauppoja. Hotellilla on vain aikuisille tarkoitettu uima-allas, lastenallas, pieniä vesiliukumäkiä sekä runsaasti aktiviteetteja. Voit varata lisämaksusta All Inclusiven sekä superiorhuoneiston jacuzzilla. Näytä lisää

Mallorcan Blue Star Viva Palmanova sijaitsee hyvällä paikalla lähellä rantaa, bussipysäkkejä ja kauppoja. Hotellilla on vain aikuisille tarkoitettu uima-allas, lastenallas, pieniä vesiliukumäkiä sekä runsaasti aktiviteetteja. Voit varata lisämaksusta All Inclusiven sekä superiorhuoneiston jacuzzilla.

Hotellilla on superiorhuoneistoja, joihin kuuluu jacuzzilla varustettu kattoterassi. Sekä myös superiorhuoneistoja aurinkotuolein kalustetulla maaterassilla, täydellistä lapsiperheille! 

Kaikista Blue Star -hotelleistamme löytyy kesällä 2015:

  • Harjoitusohjelma, jonka voit toteuttaa itsenäisesti, kun sinulle parhaiten sopii
  • Runsas ja monipuolinen aamiaistarjonta, lisämaksulla tai ilman
  • Aktiviteetteja aikuisille ja lapsille 5 päivänä viikossa
  • Leikkitila, askartelua ja aktiviteetteja sekä lastenhoito-palvelu

Viini- ja kahvibaari TASTE
TASTE-baarissa voit nauttia laadukkaista kahveista ja viineistä sekä pikkupurtavasta ja leivonnaisista aikuisessa ilmapiirissä.

Rentoutumisalue aikuisille
Mikäli etsit rauhallista paikkaa, voit siirtyä Viva Palmanovan allasalueella aikuisten puolelle, jonne ikäraja on 18 vuotta. Altaan ympärillä katoksen alla on kauniisti valkein verhoin ympäröityjä aurinkopetejä.

Liukumäki lapsille
Suurella allasalueella lapset voivat leikkiä lastenaltaassa, laskea värikästä vesiliukumäkeä ja syöksyä ulos sammakon kidasta.

Ateriat kannattaa varata etukäteen
Voit varata lisäpalveluna aamiaisen, puolihoidon tai All Inclusiven, jolloin lomasi on erityisen vaivatonta. Alle 6-vuotiaat saavat aamiaisen ja puolihoidon maksutta ja All Inclusivenkin erittäin edulliseen hintaan, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan vastaava ateriapaketti etukäteen jo kotimaassa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje