BlueStar
Monipuolista lomaa koko perheelle

Viva Palmanova FFFF

Aikuisten ja lasten ehdoton suosikki

Mallorcan Blue Star Viva Palmanova sijaitsee hyvällä paikalla lähellä rantaa, bussipysäkkejä ja kauppoja. Hotellilta löytyy lastenallas pienine vesiliukumäkineen, aikuisten allas sekä runsaasti aktiviteetteja. Voit varata lisämaksusta All Inclusiven sekä superiorhuoneiston jacuzzilla. Lue lisää

Mallorcan Blue Star Viva Palmanova sijaitsee hyvällä paikalla lähellä rantaa, bussipysäkkejä ja kauppoja. Hotellilta löytyy lastenallas pienine vesiliukumäkineen, aikuisten allas sekä runsaasti aktiviteetteja. Voit varata lisämaksusta All Inclusiven sekä superiorhuoneiston jacuzzilla.

Erityisesti lapsiperheille suosittelemme superiorhuoneistoa omalla aurinkotuolein kalustetulla maaterassilla. Hotellissa on myös kattoterassilla ja jacuzzilla varustettuja superiorhuoneistoja; myös näiden varustukseen kuuluu omat aurinkotuolit, pöytä ja aurinkovarjo.

Liukumäki lapsille
Hotellin sydän on sen allasalue. Lapset rakastavat erillistä lastenallasta, jossa he voivat laskea värikästä vesiliukumäkeä ja syöksyä ulos sammakon kidasta. Täällä on myös leikkipaikka.

Hotelli järjestää monenlaista toimintaa aikuisille ja lapsille sekä viihdeohjelmaa iltaisin kuutena päivänä viikossa.

Rentoutumisalue aikuisille
Mikäli etsit rauhallista paikkaa, voit siirtyä Viva Palmanovan allasalueella aikuisten puolelle, jonne ikäraja on 18 vuotta. Täällä on levollista ja altaan ympärillä katoksen alla on kauniisti valkein verhoin ympäröityjä aurinkopetejä.

Ateriat kannattaa varata etukäteen
Jos haluat lomastasi erityisen vaivatonta, voit varata lisämaksusta aamiaisen, puolihoidon tai vaikkapa All Inclusiven. Alle 6-vuotiaat saavat aamiaisen ja puolihoidon maksutta ja All Inclusivenkin erittäin edulliseen hintaan, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan vastaava ateriapaketti etukäteen jo kotimaassa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit