Finnmatkojen Sol Lunamar FFF

Retket Espanja

Tästä näet lomakohteesi retkivalikoiman ja voit tutustua retkiin jo ennen loman alkua. Retket ovat suosittuja ja varaamalla paikkasi etukäteen varmistat että mahdut varmasti mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin retkiohjelman sekä retkien sisällön ja hintojen suhteen.

Sinun lomasi

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Kirjaudu Sinun Lomasi -sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle!

Retkityyppi

 • Aqualand El Arenal – lippu

  Mallorcan suurin vesipuisto

  Vesiaktiviteetteja kaikenikäisille. Kaikkea lastenaltaista lentäviin mattoihin niille, jotka uskaltavat! Lue lisää

  Vesiaktiviteetteja kaikenikäisille. Kaikkea lastenaltaista lentäviin mattoihin niille, jotka uskaltavat!

  Vesipuistossa on useita vesiliukumäkiä, uima-altaita, aaltoallas, aktiviteetteja lapsille, viheralue ja snack-baareja. Puisto sijaitsee pinjametsässä, jossa pääsee helposti varjoisaan paikkaan, jos aurinko paistaa liian polttavasti. Vesipuisto sopii hyvin perheille, joissa on pieniä lapsia, sillä altaita ja aktiviteetteja löytyy myös perheen pienimmille.

  Puisto sijaitsee Arenalin lähellä. Ne, jotka nauttivat nopeudesta, pitävät todennäköisesti Kamikazesta ja Rapidsista. Kokeile myös Dragolandia ja Polynesiaa. Tai miksi et ottaisi rentouttavaa kierrosta Congo Riverille? Pienemmille puistossa on Mini Park monine aktiviteetteineen.

  Sulje

  Kokopäiva / Pääsymaksu & Lippu

  Hinta esimerkki 27 €
 • Day at Sea – lippu

  Rentoudu merellä

  Tule mukaan veneretkelle pitkin Mallorcan lounaisrannikkoa. Ohjelmassa on rauhallisia poukamia, luonnonkauniita maisemia, aurinkoa, uimista ja snorklausta. Lue lisää

  Tule mukaan veneretkelle pitkin Mallorcan lounaisrannikkoa. Ohjelmassa on rauhallisia poukamia, luonnonkauniita maisemia, aurinkoa, uimista ja snorklausta.

  Lähdemme merelle Santa Ponsan satamasta ja seilaamme pitkin rannikkoa, poukamia, rantoja ja kallioita myötäillen. Päivän aikana pidämme useita uimapysähdyksiä, jolloin pääset uimaan ja snorklaamaan veneestä.

  Lounaaksi on tarjolla paellaa ja pastasalaattia. Nautimme lounaan veneessä, jossain rauhallisessa poukamassa. Aikaa jää vielä virkistävään pulahdukseen ennen paluuta satamaan.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

  Hinta esimerkki 30 €
 • Idyllinen Mallorca

  Valldemossa ja Appelsiinilaakso

  Koe Mallorcan kauneimmat ja idyllisimmät paikat yhden päivän aikana: Valldemossan vuoristokylä, Puerto de Sollérin pienvenesatama ja Appelsiinilaakso. Lue lisää

  Koe Mallorcan kauneimmat ja idyllisimmät paikat yhden päivän aikana: Valldemossan vuoristokylä, Puerto de Sollérin pienvenesatama ja Appelsiinilaakso.

  La Sierra Tramuntanan vuoriston vehmaassa laaksossa, 400 m merenpinnan yläpuolella, on viehättävä Valldemossan kylä. Säveltäjä Frédéric Chopin ja hänen rakastajansa George Sand viettivät kylässä yhden kylmän ja sateisen talven ja tekivät kylästä kuuluisan. He asuivat vanhassa La Cartujan kartusiaaniluostarissa, joka nykyisin toimii museona.

  Pyhimys Santa Catalina Tomas kasvoi täällä Valldemossassa ja leimaa kylää vielä nykyäänkin.

  Matkaamme läpi vanhojen oliivilehtojen korkealla rannikon yläpuolella. Näkymät Välimerelle ja ympäröivään luontoon ovat suurenmoiset. Tämä kiemurteleva tie kuuluukin maisemiltaan Mallorcan kuuluisimpien joukkoon. Mikäli aikaa riittää, pysähdymme tunnetulla Son Marroigin näköalapaikalla ihailemaan ilmiömäisiä näköaloja.

  Nautittuamme lounaan viehättävän Puerto de Sollérin kalastajakylän satamassa käymme vielä Sollerin kylässä, jota kutsutaan myös "Appelsiinilaaksoksi".

  Sen jälkeen hyppäämme vielä kyytiin historialliseen junaan, joka on liikennöinyt Sollerin ja Palman välillä jo lähes sata vuotta. On unohtumaton elämys puksuttaa junalla yli vuorien ja halki oliivipuulehtojen!

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

  Hinta esimerkki 69 €
 • Lohikäärmeluolat ja Sineu

  Tippukiviluolia ja markkinat

  Lähde mukaan kokopäiväretkelle tinkimään Sineun markkinoille ja tutustumaan kauniisiin Lohikäärmeluoliin. Lue lisää

  Lähde mukaan kokopäiväretkelle tinkimään Sineun markkinoille ja tutustumaan kauniisiin Lohikäärmeluoliin.

  Pieni, aito Sineun kylä sijaitsee keskellä saarta ja joka keskiviikko se täyttyy ympäröivien kylien ihmisistä, jotka tulevat ostoksille. Sineun markkinat ovat saarella ainoat, joilla vielä myydään eläviä eläimiä.

  Retken toinen kohokohta on maanalaiset Lohikäärmeluolat Porto Cristossa. Näissä fantastisissa luolissa on tippukivimuodostelmia, jotka ovat syntyneet vuosituhansien saatossa.

  Kävelykierros vie läpi luolasalien, kapeiden käytävien ja kiemurtelevien portaiden. Jos antaa mielikuvitukselle vallan, on helppo kuvitella itsensä Tolkienin satujen maailmaan. Luolaston alimmissa osissa sijaitsevassa salissa, suuren maanalaisen järven rannalla, vietämme maagisen hetken klassisen musiikin soidessa taustalla. Taika murtuu, kun nousemme noin sata porrasaskelmaa takaisin ylös todellisuuden pariin.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

  Hinta esimerkki 49 €
 • Marineland – Sisäänpääsylippu

  Täydellinen perheen pienemmille

  Tervehdi merileijonia, delfiinejä ja muita jännittäviä Marinelandin asukkeja. Lue lisää

  Tervehdi merileijonia, delfiinejä ja muita jännittäviä Marinelandin asukkeja.

  Marieland on sopivan suuri, koko perheen eläinpuisto pingviineineen ja erilaisine lintu- ja kalalajineen. Tämä retki sopii täydellisesti myös perheille, joissa on pieniä lapsia.

  Papukaijashow on kiva kokemus, mutta älä jätä väliin myöskään hauskoja delfiini- ja merileijonien esityksiä!

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

  Hinta esimerkki 40 €
 • Merirosvoshow ja illallinen sisältäen kuljetuksen – pohjoisrannikolta

  Hauska koko perheen iltaretki

  Välimerenalueen akrobaattisimmat merirosvot tarjoavat vauhdikkaan esityksen niin isoille kuin pienemmille katsojille! Lue lisää

  Välimerenalueen akrobaattisimmat merirosvot tarjoavat vauhdikkaan esityksen niin isoille kuin pienemmille katsojille!

  Näyttämöllä on kaksi kilpailevaa merirosvojoukkiota, jotka kamppailevat merirosvoaarteesta. Esitys tarjoaa naurua, dramatiikkaa, yllätyksiä ja tietysti korkealuokkaista akrobatiaa.

  Kamppailun ollessa täydessä vauhdissa saamme samalla nauttia yksinkertaisen, mutta maistuvan illallisen, joka koostuu broilerinkoivista lisukkeineen. Ja parhaaseen merirosvotapaan on sormin syöminen totta kai sallittua. Ruokajuomaksi on tarjolla sangriaa ja alkoholittomia vaihtoehtoja.

  Sulje

  Ilta / Ruoka, juoma & viihde

  Hinta esimerkki 39 €
 • Palma Aquarium – Sisäänpääsylippu

  Vierailu mahtavien meren asukkaiden luona

  Ota hetken tauko auringosta ja vie perheesi Palma Aquariumiin, jossa tapaatte kaikenlaisia mereneläviä merikilpikonnista haikaloihin! Lue lisää

  Ota hetken tauko auringosta ja vie perheesi Palma Aquariumiin, jossa tapaatte kaikenlaisia mereneläviä merikilpikonnista haikaloihin!

  Tervetuloa tutustumaan Mallorcan toisenlaiseen puoleen! Palma Aquariumin läpinäkyvässä tunnelissa sinulla on mahdollisuus nähdä vain muutaman metrin etäisyydeltä merikilpikonnia, piraijoja, rauskuja, eläviä koralleja, haikaloja ja monta muuta meren asukasta.

  Valmistaudu unohtumattomaan elämykseen Välimeren ja valtamerien eläimistön ja kasvillisuuden parissa: 8000 lajia, 700 erilaista eläintä ja kasvia sekä viisi miljoonaa litraa merivettä!

  Sulje

  Kokopäiva / Pääsymaksu & Lippu

  Hinta esimerkki 22 €
 • Rancho Grande – ratsastus

  Mukava iltapäivä ulkoilmassa Rancho Grande-hevostilalla – sopii kaikenikäisille!

  Lähde kanssamme puolipäiväretkelle Rancho Grande-hevostilalle, jossa lähdemme ratsastuskierrokselle ja nautimme lopuksi grilliruokaa päivällisellä sangrian kera. Lue lisää

  Lähde kanssamme puolipäiväretkelle Rancho Grande-hevostilalle, jossa lähdemme ratsastuskierrokselle ja nautimme lopuksi grilliruokaa päivällisellä sangrian kera.

  Rancho Grande on retki, joka päivänselvä perheiden suosikki! Nauti mukavasta iltapäivästä ulkona mallorcalaisella maaseudulla, Rancho Granden hevostilalla. Täällä tarjoamme sinulle hauskan ratsastusretken tasangoilla ja pinjapuumetsissä. Hevonen valitaan sinulle aiemman ratsastuskokemuksesi mukaan.

  Ratsastuksen jälkeen päätämme illan grillauksen, yhdessäolon ja sagrian merkeissä.

  Sulje

  Ilta / Ruoka, juoma & viihde

  Hinta esimerkki 34 €
 • Sightseeing-bussi Palmassa – Lippu

  Helpoin tapa tutustua Palmaan

  Osta kauttamme lippu kiertoajelulle Palman sightseeing -bussissa – helppoa ja vaivatonta! Lue lisää

  Osta kauttamme lippu kiertoajelulle Palman sightseeing -bussissa – helppoa ja vaivatonta!

  Punaiset, "hyppää kyytiin, hyppää pois" -kiertoajelubussit kierrättävät sinua ympäri Palman kaupunkia, helposti ja mukavasti. Kierroksella näet Palmasta muun muassa maailmankuulun Katedraalin, henkeäsalpaavan kauniin, mäellä sijaitsevan Bellverin linnan ja alueen suurimman ostoskeskuksen Centro Porto Pin.

  Voit hypätä kiertoajelulle mukaan missä vain yhdestä 16 eri pysäkistä ja olla kyydissä niin pitkään kuin haluat. Lippu on voimassa vuorokauden ajan.

  Sulje

  Kokopäiva / Pääsymaksu & Lippu

  Hinta esimerkki 17 €
 • Son Amar Gold

  Tanssishow koko perheelle

  Päivällisshow täynnä tanssia ja musiikkia maailman joka kolkasta! Koet illan aikana perinteisen flamencon, espanjalaisen baletin, tunnettuja musikaalinumeroita sekä paljon, paljon muuta. Lue lisää

  Päivällisshow täynnä tanssia ja musiikkia maailman joka kolkasta! Koet illan aikana perinteisen flamencon, espanjalaisen baletin, tunnettuja musikaalinumeroita sekä paljon, paljon muuta.

  Tämä koko illan show järjestetään herraskartanossa aivan Palman ulkopuolella. Ilta aloitetaan päivällisellä Son Amarin orkesterin 'Sounds of Soulin' tahtiin.

  Päivällisen jälkeen on vuorossa nopeatempoinen tanssiesitys, akrobatiaa yhdistettynä musiikkiin ja tanssiin. Show'ssa on kohtauksia Afrikasta, Intiasta ja Irlannista sekä kohtauksia Broadwayn ja Pariisin musikaaleista.

  Illan kohokohta on kenties maailmankuulun koreografin Carlos Vilánin luoma ohjelmanumero, jossa yhdistyy klassinen espanjalainen baletti ja flamenco. Nuorempien kävijöiden mieleen on yleensä värikäs show Leijonakuninkaasta ja hänen ystävistään.

  Retken hintaan sisältyy kolmen ruokalajin illallinen sekä viini tai alkoholiton vaihtoehto. Jos haluat hieman enemmän luksusta, suosittelemme Platinum-lipun varaamista. Tällöin saat paremmat paikat katsomosta, tasokkaammat viinit sekä vielä laadukkaamman aterian. Huomioithan, että tämä retkiesittely koskee Son Amar Goldia.

  Sulje

  Ilta / Ruoka, juoma & viihde

  Hinta esimerkki 73 €
 • Western Water Park – Sisäänpääsy

  Koe villi länsi kosteassa ympäristössä

  Älä jätä väliin tilaisuuttasi kokea riemukas päivä Western Water Parkissa – takuuvarma suosikki koko perheelle. Lue lisää

  Älä jätä väliin tilaisuuttasi kokea riemukas päivä Western Water Parkissa – takuuvarma suosikki koko perheelle.

  Teemapuisto Western Water Park Palmanovassa/Magalufissa kasvaa vuosi vuodelta suuremmaksi ja tarjoaa kattavan päiväohjelman täynnä tekemistä kaikille perheenjäsenille aina vesishow'sta poniajeluihin ja Villin lännen vankilaan. Näe myös merileijonien oma ohjelmanumero temppuineen! Puiston päävetonaulat ovat luonnollisesti kaikki vesiliukumäet ja suuret altaat.

  Sulje

  Kokopäiva / Pääsymaksu & Lippu

  Hinta esimerkki 26 €
 • Viiniretki

  Viininmaistajaiset viinitarhoilla

  Lähde mukaan maistelemaan viinejä Mallorcan tunnetuimmalle viinialueelle! Matkaamme perille pienellä junalla ja vierailemme muutamissa Mallorcan viinitiloista, joissa valmistetaan osa Espanjan parhaista viineistä. Lue lisää

  Lähde mukaan maistelemaan viinejä Mallorcan tunnetuimmalle viinialueelle! Matkaamme perille pienellä junalla ja vierailemme muutamissa Mallorcan viinitiloista, joissa valmistetaan osa Espanjan parhaista viineistä.

  Vierailemme viinituvissa ja opimme lisää viinien luonteesta. Halutessasi voit ostaa sekä viinejä että tarvikkeita, joita löytyy eri hintaluokissa. Pääsemme maistamaan useita eri viinejä ja vierailemaan tarhoilla, joilla viinejä valmistetaan.

  Yksi päivän pysähdyksistä tehdään Espanjan vanhimmalle viinitarhalle, joka on perheomisteinen ja 300 vuoden ikäinen. Pistäydymme myös Macia Batlen viinitarhalla, joka on yksi Mallorcan suurimmista viinitarhoista. Meitä kierrätetään tilalla ja pienen purtavan ohella saamme maistaa eri viinejä.

  Sulje

  Kokopäiva / Ruoka, juoma & viihde

  Hinta esimerkki 50 €