Finnmatkojen Palma Nova

Palma Nova

Palma Novassa on kolme hienoa hiekkarantaa, vehmaita rantakatuja ja muotiliikkeitä. Rantakadun varrella on ravintoloita vieri vieressä. Asut noin 20 kilometrin päässä Palman suurkaupungista. Valikoimassamme on Blue Star -hotelli, jossa on järjestettyä toimintaa sekä aikuisille että lapsille sekä monia muita majoitusvaihtoehtoja. Lue lisää

Palma Novassa on kolme hienoa hiekkarantaa, vehmaita rantakatuja ja muotiliikkeitä. Rantakadun varrella on ravintoloita vieri vieressä. Asut noin 20 kilometrin päässä Palman suurkaupungista. Valikoimassamme on Blue Star -hotelli, jossa on järjestettyä toimintaa sekä aikuisille että lapsille sekä monia muita majoitusvaihtoehtoja.

Suurkaupunki Palma de Mallorca sijaitsee mukavan matkan päässä Palma Novasta (40 minuutin bussimatka). Yhtä kätevästi pääset myös saaren patikointireiteille ja golfkentille. Keväällä ja syksyllä täällä on rauhallista, kun taas keskikesällä yölämä on vilkkaampaa.

Rantaelämää ja huvittelua
Hiekkarannat reunustavat kolmea merenlahtea aivan keskustassa. Palma Novasta löydät monia musiikkibaareja ja terasseja, mutta myös mallorcalaisia erikoisuuksia ja merinäköalan tarjoavia viihtyisiä ravintoloita. Hyvä vaihtoehto on Palma Novan sydämessä sijaitseva ravintola La Bodega, jossa on hieno kattoterassi ja maukkaita fajitaksia.

Blue Star sekä aikuisille että lapsille
Blue Star Viva Palmanova on suosittu hotelli hyvällä paikalla. Tarjolla on urheiluaktiviteetteja ja paljon muuta kaikenikäisille. Palma Novassa valikoimassamme on myös majoitusvaihtoehtoja Parhaalla paikalla- ja Edullinen vaihtoehto -hotelliluokista. 

Vuokraa auto etukäteen
Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton 3–7 päiväksi. 

Mielenkiintoisia retkiä

  • Katamaraaniretki
  • Idyllinen Valldemossan vuoristokylä
  • Lohikäärmeluolien tippukivimuodostelmat
  • Merirosvoshow ja illallinen

Yhdistä TEMA-matkaan
TEMAn Mallorcan vaelluksella pääset tutustumaan appelsiiniviljelmiin ja tuhatvuotisiin oliivilehtoihin, yöpymään luostarissa sekä kokemaan paljon muuta. Vaellus on yhdistettävissä viikon lomaan Palma Novassa tai jossain muussa lomakohteessamme Mallorcalla.

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Mallorcalle n. 4 t 15 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi. Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.

Varaa bussikuljetus hotellille
Kuljetus Palman lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Palma Novassa kestää n. 45 minuuttia.

Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. Opas on vastassa lentokentällä ja ohjaa sinut oikeaan bussiin.

Polkupyöriä ja purjelautoja voi kuljettaa bussissa, mikäli on tilaa. Pyörän kuljetus n. 40 e/pyörä/meno-paluu ja purjelaudan kuljetus n. 42 e/lauta/meno-paluu.

Varaa oma taksikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma taksi 1–4 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), taksi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Opas ohjaa sinut taksiin. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Takseissa ei ole yleensä turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

Sulje

Suosituimmat hotellit