Palma Nova

Palma Novassa on kolme hienoa hiekkarantaa, vehmaita rantakatuja ja muotiliikkeitä. Rantakadun varrella on ravintoloita vieri vieressä. Asut noin 20 kilometrin päässä Palman suurkaupungista. Valikoimasta löytyy perheystävällinen Blue Star -hotelli, jossa on järjestettyä toimintaa koko perheelle sekä monia muita majoitusvaihtoehtoja. Lue lisää

Palma Novassa on kolme hienoa hiekkarantaa, vehmaita rantakatuja ja muotiliikkeitä. Rantakadun varrella on ravintoloita vieri vieressä. Asut noin 20 kilometrin päässä Palman suurkaupungista. Valikoimasta löytyy perheystävällinen Blue Star -hotelli, jossa on järjestettyä toimintaa koko perheelle sekä monia muita majoitusvaihtoehtoja.

Suurkaupunki Palma de Mallorca sijaitsee mukavan matkan päässä Palma Novasta (20 minuutin bussimatka). Yhtä kätevästi pääset myös saaren patikointireiteille ja golfkentille. Keväisin ja syksyisin tänne houkuttelee rauhallisuus, kun taas keskikesällä yölämä on vilkkaampaa.

Rantaelämää ja huvittelua
Hiekkarannat reunustavat kolmea merenlahtea aivan keskustassa. Palma Novasta löydät monia musiikkibaareja ja terasseja, mutta myös mallorcalaisia erikoisuuksia ja merinäköalan tarjoavia viihtyisiä ravintoloita. Hyvä vaihtoehto on Palma Novan sydämessä sijaitseva ravintola La Bodega, jossa voit nauttia maukkaita fajitaksia kattoterassilla.

Blue Star perheille
Blue Star Viva Palmanova on suosittu hotelli hyvällä paikalla. Täällä koko perhe voi osallistua henkilökuntamme järjestämään yhteiseen toimintaan, kuten Hotellimysteeriin ja Sadunlukuhierontaan. Palma Novasta löytyy lisäksi hotelleja Parhaalla paikalla- ja Edullinen vaihtoehto -otsikoiden alta.

Vuokraa auto etukäteen
Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton 3–7 päiväksi. Lue lisää autonvuokrauksesta »


Mielenkiintoisia retkiä
  • Katamaraaniretki
  • Idyllinen Valldemossan vuoristokylä
  • "Lohikäärmeluolien" tippukivimuodostelmat
  • Merirosvoshow ja illallinen

Koko retkiohjelma on esitelty tämän sivun Retket-välilehdellä.

Yhdistä TEMA-matkaan
TEMAn Mallorcan vaelluksella pääset tutustumaan appelsiiniviljelmiin ja tuhatvuotisiin oliivilehtoihin, yöpymään luostarissa sekä kokemaan paljon muuta. Vaellus on yhdistettävissä viikon lomaan Palma Novassa tai jossain muussa lomakohteessamme Mallorcalla.

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Mallorcalle n. 4 t 15 min.
Lentokenttäkuljetus: Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Palma Novassa kestää n. 30 minuuttia. Näytä lisää

Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Palma Novassa kestää n. 30 minuuttia.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin. Polkupyöriä ja purjelautoja voi kuljettaa bussissa, mikäli on tilaa. Pyörän kuljetus n. 15 e/pyörä/meno-paluu ja purjelaudan kuljetus n. 21 e/lauta/meno-paluu.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Sivun alkuun