Parhaalla paikalla
Edulliset suosikkihotellit aikuisille

Nova FFF

Huoneistot lähellä rantaa ja huveja

Huoneistohotelli Nova sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä valkeaa Son Mathias -rantaa, keskellä vilkasta Palma Novaa. Rannan läheisyyden ja yöelämän ansiosta hotellissa on kansainvälinen ilmapiiri, ja sen asiakaskunta koostuu sekä nuoremmista että vanhemmista vieraista. Lue lisää

Huoneistohotelli Nova sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä valkeaa Son Mathias -rantaa, keskellä vilkasta Palma Novaa. Rannan läheisyyden ja yöelämän ansiosta hotellissa on kansainvälinen ilmapiiri, ja sen asiakaskunta koostuu sekä nuoremmista että vanhemmista vieraista.

Huoneistohotelli Novan on hotellivieraiden luonteva kokoontumispaikka. Aurinkoterassi on suunniteltu kuin pieneksi keitaaksi, jossa trooppiset kasvit viihtyvät kivisissä kukkapenkeissä kehystäen uima-allasta.

100 m supermarketiin
Allasbaari on toki vielä lähempänä, sieltä voit ostaa niin kylmiä juomia, pikkupurtavaa kuin lounasta. Novalla on myös ravintola, baari, tv-huone, pyykinpesumahdollisuus ja jacuzzi. Iltaisin hotelli järjestää perheille sopivaa viihdeohjelmaa niille, jotka eivät halua suunnata Palma Novan yöelämään.

Varaa merinäköala
Kaikissa huoneistoissa on parveke, ja mikäli varaat kaksion, on niistä lisäksi näköala merelle.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit