Finnmatkojen Palma de Mallorca

Palma de Mallorca

Palma de Mallorcan keskiaikaisilla kujilla tai klassisten aatelispalatsien keskellä voit aistia historian joka askeleella. Samanaikaisesti kaupungista löytyvät niin viimeisin muoti ja design kuin myös alati uudistuva trendikkäiden ravintoloiden, tapasbaarien ja yökerhojen tarjonta. Hotellivalikoimastamme löydät sekä Pientä ja kodikasta- että De Luxe-luokan vaihtoehdon. Lue lisää

Palma de Mallorcan keskiaikaisilla kujilla tai klassisten aatelispalatsien keskellä voit aistia historian joka askeleella. Samanaikaisesti kaupungista löytyvät niin viimeisin muoti ja design kuin myös alati uudistuva trendikkäiden ravintoloiden, tapasbaarien ja yökerhojen tarjonta. Hotellivalikoimastamme löydät sekä Pientä ja kodikasta- että De Luxe-luokan vaihtoehdon.

Jokainen noin 400 000 kaupungin asukkaasta sekä lukemattomista satunnaiskävijöistä tuovat oman osansa Palman värikkääseen katuelämään. Täällä mallorcalainen arkielämä kulkee käsi kädessä kaupankäynnin, kahviloiden, katutaiteilijoiden esitysten, sekä nähtävyyksiä ja tapasbaareja kiertelevien matkailijoiden kanssa.

Ostoksia ja kulttuuria
Voit kuljeskella hiljakseen pitkin rantakatua tai suunnata suoraan kohti ostoskortteleita, jotka sijaitsevat Via Sindicaton, Bornen ja Plaza Mayorin ympärillä. Mikäli olet taiteen ystävä, voit myös tehdä galleriakierroksen ja poiketa korkeatasoisissa museoissa, kuten esim. Es Baluard Paseo Mallorcalla tai Museu d’Art Espanyol Contemporani, jossa on esillä Picasson, Dalin ja Mirón töitä.

Kaunista arkkitehtuuria
Vanhat kaupunginosat tarjoavat erikoisia julkisivuja, aatelispalatseja, kirkkoja ja rauhallisia aukioita. Puhumattakaan historiallisista muistomerkeistä, kuten arabialaiset kylpylät, Bellverin linna – joka jo pelkästään upean näköalansa ansiosta on tutustumisen arvoinen. Vaikuttavin kaikista on kuitenkin pienvenesataman takaisella kukkulalla sijaitseva goottilainen La Seun katedraali, joka valaistuine julkisivuineen tuo mieleen satumaailman.

Lähellä rantoja
Kun kaipaat rentouttavaa päivää rannalla, on sekä kaupungin länsi- että itäpuolella pitkiä rantoja. Nouse paikallisbussiin, ja hetken päästä makaat jo aurinkovarjon alla Palmanlahden kirkkaan veden äärellä. Ca'n Pastillan rannalle on bussilla vain 10 minuutin matka. Mikäli vuokraat polkupyörän, pääset rantakatua myötäilevää pyörätietä pitkin itään, Portixoliin. Vanha kalastajakylä on muuttunut kodikkaaksi kaupunginosaksi, jossa on hiekkarantoja, terasseja ja rantaklubeja. 

Lompakkoystävällistä lomailua, designia vai luksusta?
Palmassa Finnmatkoilla on muutama hotellivaihtoehto. Elämys jo itsessään on designhotelli Puro. Hotelli sijaitsee La Lonjan kujilla, Palman vanhimmassa osassa. Alueella on myös ravintoloita, tapasbaareja ja musiikkibaareja.


Mielenkiintoisia retkiä

  • Viininmaistajaiset viinitarhoilla
  • Valldemossan idyllinen vuoristokylä ja Appelsiinilaakso
  • Katamaraaniretki – päivä merellä

Varmista paikkasi varaamalla retket jo kotimaassa.  


Kaksi lomaa yhdessä
Erinomainen tapa nähdä ja kokea paljon on jakaa kahden viikon loma-aika kahteen eri lomakohteeseen tai hotelliin, ja viettää näin viikko molemmissa. Mallorcalla on runsaasti lomakohteita, joiden hotellivalikoima käsittää niin suuria hotelleja runsaine aktiviteetteineen kuin pieniä ja kodikkaita vaihtoehtoja. Tutustu oppaiden vinkkeihin yhdistelmävaihtoehdoista!

Yhdistä TEMA-matkaan
TEMAn Mallorcan vaelluksella pääset tutustumaan appelsiiniviljelmiin ja tuhatvuotisiin oliivilehtoihin, yöpymään luostarissa sekä kokemaan paljon muuta. Vaellus on yhdistettävissä viikon lomaan Palma de Mallorcassa tai jossain muussa lomakohteessamme Mallorcalla.

Tutustu Mallorcaan autolla
Vuokraa auto ja suuntaa pieniin ja rauhallisiin uimapoukamiin ja vuoriston kauniisiin kyliin. Auton vuokraat helposti kauttamme jo ennen matkaa.
Lue lisää autonvuokrauksesta Finnmatkojen kautta »

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Mallorcalle n. 4 t 5 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi

Varaa bussikuljetus hotellille
Kuljetus Palman lentokentältä ensimmäiseen Palma de Mallorcan hotelliin kestää n. 30 minuuttia. Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. 

Varaa oma taksikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma taksi 1–3 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), taksi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Takseissa ei ole yleensä lasten turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

Sulje