Finnmatkojen Palma de Mallorca

Palma de Mallorca

Palma de Mallorcan kaupungin keskiaikaisilla kujilla tai klassisten aatelispalatsien keskellä voit aistia historian joka askeleella. Samanaikaisesti kaupungista löytyvät niin viimeisin muoti ja design kuin myös alati uudistuva trendikkäiden ravintoloiden, tapasbaarien ja yökerhojen tarjonta. Hotellivalikoimastamme löydät sekä Pientä ja kodikasta-, Uniikki hotelli- että De Luxe-luokan vaihtoehdon. Lue lisää

Palma de Mallorcan kaupungin keskiaikaisilla kujilla tai klassisten aatelispalatsien keskellä voit aistia historian joka askeleella. Samanaikaisesti kaupungista löytyvät niin viimeisin muoti ja design kuin myös alati uudistuva trendikkäiden ravintoloiden, tapasbaarien ja yökerhojen tarjonta. Hotellivalikoimastamme löydät sekä Pientä ja kodikasta-, Uniikki hotelli- että De Luxe-luokan vaihtoehdon.

Jokainen noin 400 000 kaupungin asukkaasta sekä lukemattomista satunnaiskävijöistä tuovat oman osansa Palman värikkääseen katuelämään. Täällä mallorcalainen arkielämä kulkee käsi kädessä kaupankäynnin, kahviloiden, katutaiteilijoiden esitysten, sekä nähtävyyksiä ja tapasbaareja kiertelevien matkailijoiden kanssa.

Ostoksia ja kulttuuria
Voit kuljeskella hiljakseen pitkin rantakatua tai suunnata suoraan kohti ostoskortteleita, jotka sijaitsevat Via Sindicaton, Bornen ja Plaza Mayorin ympärillä. Mikäli olet taiteen ystävä, voit myös tehdä galleriakierroksen ja tutustua korkeatasoisiin museoihin, kuten esim. Es Baluard Paseo Mallorcalla tai Museu d’Art Espanyol Contemporani, jossa on esillä Picasson, Dalin ja Mirón töitä.

Kaunista arkkitehtuuria
Vanhat kaupunginosat tarjoavat erikoisia julkisivuja, aatelispalatseja, kirkkoja ja rauhallisia aukioita. Puhumattakaan historiallisista muistomerkeistä, kuten arabialaiset kylpylät, Bellverin linna ja vaikuttava goottilainen La Seun katedraali, joka valaistuine julkisivuineen, pienvenesataman takaisella kukkulalla tuo mieleen satumaailman.

Lähellä rantoja
Kun kaipaat rentouttavaa päivää rannalla, on sekä kaupungin länsi- että itäpuolella pitkiä rantoja. Nouse paikallisbussiin, ja jo puolen tunnin päästä makaat aurinkovarjon alla Palmanlahden kirkkaan veden äärellä.

Lompakkoystävällistä lomailua, designia vai luksusta?
Finnmatkojen hotellivalikoima Palmassa tarjoaa useita vaihtoehtoja. Elämys jo itsessään on designhotelli Puro. Hotelli kuuluu Uniikkien hotellien -valikoimaamme ja se sijaitsee La Lonjan kujilla, Palman vanhimmassa osassa. Alueella on myös ravintoloita, tapasbaareja ja musiikkibaareja.


Mielenkiintoisia retkiä

 • Viininmaistajaiset viinitarhoilla
 • Valldemossan idyllinen vuoristokylä ja Appelsiinilaakso
 • Katamaraaniretki – päivä merellä


Tutustu Mallorcaan autolla

Vuokraa auto ja suuntaa pieniin ja rauhallisiin uimapoukamiin ja vuoriston kauniisiin kyliin. Auton vuokraat helposti kauttamme jo ennen matkaa.
Lue lisää autonvuokrauksesta Finnmatkojen kautta.»

Yhdistä rantaloma ja TEMAn vaellus
TEMAn Mallorcan vaelluksella pääset tutustumaan appelsiiniviljelmiin ja tuhatvuotisiin oliivilehtoihin, yöpymään luostarissa sekä kokemaan paljon muuta. Viikon vaellus on yhdistettävissä viikon lomaan Palmassa tai jossain muussa lomakohteessamme Mallorcalla.

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Mallorcalle n. 4 t 5 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi

Varaa bussikuljetus hotellille
Kuljetus Palman lentokentältä ensimmäiseen Palma de Mallorcan hotelliin kestää n. 30 minuuttia.
Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. Opas on vastassa lentokentällä ja ohjaa sinut oikeaan bussiin.

Varaa oma taksikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma taksi 1–4 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), taksi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Opas ohjaa sinut taksiin. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Takseissa ei ole yleensä lasten turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

Sulje

Suosituimmat hotellit

 • Pientä & kodikasta
  • Mallorca
  • Palma de Mallorca

  Araxa FFF

  Keskeinen, mutta rauhallinen sijainti Palmassa

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio 8,9 /10
  Rantaan 4,6 km
  Keskustaan 3 km
  Uima-allas / Lastenallas On / Ei
  Ravintola / Baari On / On
 • Uniikki hotelli
  • Mallorca
  • Palma de Mallorca

  Puro FFFF

  Ylellistä asumista boheemeille Palman sydämessä

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio puuttuu
  Rantaan 2–3 km
  Keskustaan 0 m
  Uima-allas / Lastenallas On / Ei
  Ravintola / Baari On / On