Finnmatkojen Araxa FFF
Pientä & kodikasta

Araxa FFF

Keskeinen, mutta rauhallinen sijainti Palmassa

Araxa on kuin vehreä keidas keskellä Palmaa, hyvin hoidettu hotelli vankkaan talonpoikaistyyliin. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä on suosittu rantakatu Paseo Maritimo, josta löydät ravintoloita ja baareja. Puolihoito on varattavissa lisämaksusta. Näytä lisää

Araxa on kuin vehreä keidas keskellä Palmaa, hyvin hoidettu hotelli vankkaan talonpoikaistyyliin. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä on suosittu rantakatu Paseo Maritimo, josta löydät ravintoloita ja baareja. Puolihoito on varattavissa lisämaksusta.

Vaikka hotelli sijaitsee rauhallisella Son Armadamsin huvila-alueella, eivät keskusta ja sen laajat ostosmahdollisuudet kuitenkaan ole kaukana.

Lähellä linnaa ja rantakatua
Araxan takana sijaitsevalla rinteellä seisoo jyhkeänä kaunis linna Castillo de Bellver ja muutaman minuutin kävelymatkan päässä on suosittu rantakatu Paseo Maritimo ravintoloineen ja baareineen.

Viihtyisä allasalue ja pieni rentoutumispaikka
Vehmas puutarha kauniine jakarandapuineen on kuin luotu rentoutumiseen. Täällä on pieni allasalue sekä snackbaari ja aurinkoterassi. Hotellilla on lisäksi pieni kuntosali, sekä rentoutumiseen tarkoitettu alue, jossa on poreallas, sauna ja mahdollisuus hierontaan.

Lisämaksusta varattavissa puolihoito (päivällismenyy).

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä.

Sulje
Hotellin tiedot
Rantaan 4,6 km
Keskustaan 3 km
Uima-allas / Lastenallas On / Ei
Ravintola / Baari On / On
9 /10

Asiakasarvio

Huone 8,3
Hotellipalvelu 8,7
Ruoka 8,2
Siivous 8,8
Päitetty: 2015-09-02. Perustuu 21 vaste.