Finnmatkojen Cala Mayor
S?k pris och boka resa

Cala Mayor

Cala Mayor on oikea valinta, kun haluat yhdistää mukavaan rantalomaan suurkaupunkielämää, ostoksia ja kulttuuria. Cala Mayorin lomakohde sijaitsee nimittäin vain viiden kilometrin päässä Palman suurkaupungista, ja siellä on sekä rantoja että yksi saaren tunnetuimmista taidemuseoista. Useimmat hotellimme sijaitsevat rannan äärellä ja sopivat ilman lapsia matkustaville aikuisille.   Lue lisää

Cala Mayor on oikea valinta, kun haluat yhdistää mukavaan rantalomaan suurkaupunkielämää, ostoksia ja kulttuuria. Cala Mayorin lomakohde sijaitsee nimittäin vain viiden kilometrin päässä Palman suurkaupungista, ja siellä on sekä rantoja että yksi saaren tunnetuimmista taidemuseoista. Useimmat hotellimme sijaitsevat rannan äärellä ja sopivat ilman lapsia matkustaville aikuisille.  

Tämän hieman mäkisen lomakohteen sydämessä on pieni, hieno hiekkaranta ja Joan Miró -pääkatu, joka on täynnä sykkivää elämää. Taiteenharrastajien kannattaa ehdottomasti käydä ihastelemassa Joan Miró -museon kokoelmia.

Italialaista vai tapaksia?

Kimaltelevan Palmanlahden yläpuoleisella kalliolla sijaitsee Marivent-palatsi, jossa Espanjan kuningasperhe lomailee. Lähellä sijaitseva tasokas italialainen ravintola Il Paradiso tarjoaa myös uskomattoman merinäköalan terassiltaan. Ravintolaan tulee varata pöytä etukäteen. Tarjolla on myös kymmenkunta vaihtoehtoa, kuten esimerkiksi suositut liharavintolat La Rueda ja Can Pedro sekä mallorcalaisia paella- ja tapaspaikkoja.

Hotelleja aikuiseen makuun

Matala ja vaaleahiekkainen ranta sijaitsee puoliympyrän muotoisen lahden ympärillä. Aivan rannan äärellä sijaitsevat Be Live Adults Only Costa Palma ja Be Live Adults Only Marivent, jotka on suunniteltu ilman lapsia matkustavien tarpeisiin.

Ostoksia Palmaan johtavan tien varrella

Muutaman kilometrin päässä Cala Mayorista sijaitsee yksi Mallorcan suurimmista ostoskeskuksista – Porto Pi. Kolme kerrosta täynnä kauppoja, baareja, pelihalleja, elokuvateattereita ja ravintoloita. Palmaan kulkevat paikallisbussit pysähtyvät myös Porto Pissä. 

Palma – päivällä tai illalla

  • La Seun katedraali
  • Almudainan palatsi
  • Aidot Art Noveau -tyylin rakennukset Plaza Mayorin ympäristössä
  • Vanha kaupunki ja Paseo Maritimo -rantakatu tapasravintoloineen, baareineen ja klubeineen
  • Bussimatka Palma de Mallorcaan kestää vain noin 15 minuuttia


Vuokraa auto etukäteen

Toinen hyvä mahdollisuus tutustua saareen, on vuokrata auto. Voit vuokrata auton kauttamme etukäteen 3–7 päiväksi, vaivattomasti ja edullisesti. Lue lisää autonvuokrauksesta Finnmatkojen kautta » 

Mielenkiintoisia retkiä

  • Viininmaistajaiset viinitarhoilla
  • Valldemossan idyllinen vuoristokylä
  • "Lohikäärmeluolien" tippukivimuodostelmat


Yhdistä TEMA-matkaan

TEMAn Mallorcan vaelluksella pääset tutustumaan appelsiiniviljelmiin ja tuhatvuotisiin oliivilehtoihin, yöpymään luostarissa sekä kokemaan paljon muuta. Vaellus on yhdistettävissä viikon lomaan Cala Mayorissa tai jossain muussa lomakohteessamme Mallorcalla.

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Mallorcalle n. 4 t 5 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.   Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.  

Varaa bussikuljetus hotellille

Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Cala Mayorissa n. 30 min.

Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. Opas on vastassa lentokentällä ja ohjaa sinut oikeaan bussiin.

Pyöriä ja purjelautoja voi kuljettaa bussissa rajallisesti. Pyörän kuljetus n. 40 e/pyörä/meno-paluu ja purjelaudan kuljetus n. 42 e/lauta/meno-paluu.

Varaa oma taksikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma taksi 1–4 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), taksi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Opas ohjaa sinut taksiin. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Takseissa ei ole yleensä turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

Sulje

Suosituimmat hotellit