BlueCouples
Aikuiseen makuun

Luabay Marivent FFFF

Moderni hotelli pareille, lähellä rantaa ja Palmaa

Mallorcalla sijaitseva Blue Couples -hotelli Luabay Marivent on pyhitetty vain aikuisille. Tänne matkustetaan pariskuntina tai hyvän ystävän kanssa. Hotelli sijaitsee vilkkaassa Cala Mayorin rantalomakohteessa aivan rannan äärellä. Hotellilla on uima-allas, spa ja kuntoilutila. Puolihoito ja All Inclusive varattavissa lisämaksusta. Lue lisää

Mallorcalla sijaitseva Blue Couples -hotelli Luabay Marivent on pyhitetty vain aikuisille. Tänne matkustetaan pariskuntina tai hyvän ystävän kanssa. Hotelli sijaitsee vilkkaassa Cala Mayorin rantalomakohteessa aivan rannan äärellä. Hotellilla on uima-allas, spa ja kuntoilutila. Puolihoito ja All Inclusive varattavissa lisämaksusta.

Luabay Mariventissa asut nykyaikaisesti lähellä yleistä hiekkarantaa sekä Cala Mayorin ravintoloita, baareja ostospaikkoja.

Hieno merinäköala allasalueelta
Allasalueelta avautuu näköala turkoosina kimaltavalle Välimerelle. Hotellin rantabaari sijaitsee keskellä yleistä rantaa, suojaavan katoksen alla.

Spa ja kuntoilutila
Ravintolan, kahvilan ja allasbaarin ohella Luabay Mariventin palveluihin kuuluu kuntoilutila ja spa. Sisäänpääsylippuja spa-osastolle voit ostaa paikan päällä, käytössäsi on tällöin jacuzzi sekä sauna. Voit lisäksi varata hierontaa tai kauneushoitoja.

Lähellä Palman keskustaa
Hotelli sijaitsee mukavan pyöräilymatkan päässä Palman keskustasta ja Porto Pin ostoskeskuksesta. Paikallisbussilla matka taittuu noin 10 minuutissa, bussit pysähtyvät lähellä hotellia. Tai vuokraa auto, niin voit vaivatta tutustua koko Mallorcan saareen.

Puolihoito (sis. buffetaamiaisen ja -päivällisen) ja All Inclusive ovat varattavissa lisämaksusta. 

Hotelli Luabay Marivent toivottaa tervetulleeksi kaikki 16 vuotta täyttäneet.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä.

Sulje

Suosituimmat hotellit