Parhaalla paikalla
Edulliset suosikkihotellit aikuisille

Luabay Costa Palma FFF+

Lapsivapaa hotelli lähellä rantaa ja ostospaikkoja

Luabay Costa Palma sijaitsee Mallorcan Cala Mayorissa, aivan rannan äärellä. Hotelli soveltuu pariskunnille sekä aikuisille kaveriporukoille, jotka haluavat lomalleen sekä aurinkoa ja uimista että ostoksia ja iltaelämää. Lomapäivät kuluvat mukavasti altaalla, rannalla tai Palman kaupungissa, jonne pääset paikallisbussilla. Lue lisää

Luabay Costa Palma sijaitsee Mallorcan Cala Mayorissa, aivan rannan äärellä. Hotelli soveltuu pariskunnille sekä aikuisille kaveriporukoille, jotka haluavat lomalleen sekä aurinkoa ja uimista että ostoksia ja iltaelämää. Lomapäivät kuluvat mukavasti altaalla, rannalla tai Palman kaupungissa, jonne pääset paikallisbussilla.

Täällä asut aivan valkean rannan äärellä, rauhallisessa Cala Mayorissa. Ravintolat, baarit ja ostospaikat löytyvät kaikki muutaman minuutin kävelymatkan päästä. Tunnettu Porto Pin ostoskeskus sijaitsee lähellä, eikä Palman keskustaankaan ole kuin 10 minuutin matka bussilla tai vuokra-autolla.

Ravintola, allasbaari ja rantaklubi
Hotellialueella on rantaklubi, aurinkoterassi uima-altaineen sekä rentotunnelmainen allasbaari.

Lisää palveluita sisarhotellissa
Luabay Costa Palman asiakkaana käytössäsi on lisäksi Luabay Mariventin palvelut. N. 150 m päässä Luabay Costa Palmasta sijaitsevassa Luabay Mariventissa on mm. kuntoilutila, spa, jacuzzi, sauna ja mahdollisuus hierontaan.

Palatsin ja museon naapurissa
Hotellin lähistöllä sijaitsee Mariventin kuninkaallinen palatsi sekä Joan Miró Foundationin museo. Kannattaa poiketa myös Portal Nousin huvivenesatamassa.

Puolihoito ja All Inclusive
Matkan hintaan sisältyvä aamiainen tarjoillaan noutopöydästä, lisäksi voit varata puolihoidon tai All Inclusiven.

Hotelli Luabay Costa Palma toivottaa tervetulleiksi kaikki 16 vuotta täyttäneet.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä.

Sulje

Suosituimmat hotellit