Cala Mayor

Cala Mayor on oikea valinta, kun haluat yhdistää mukavaan rantalomaan suurkaupunkielämää, ostoksia ja kulttuuria. Cala Mayorin lomakohde sijaitsee nimittäin vain viiden kilometrin päässä Palman suurkaupungista. Cala Mayorissa on hieno hiekkaranta sekä yksi saaren tunnetuimmista taidemuseoista. Useimmat hotellimme sijaitsevat rannan äärellä ja sopivat ilman lapsia matkustaville aikuisille.   Lue lisää

Cala Mayor on oikea valinta, kun haluat yhdistää mukavaan rantalomaan suurkaupunkielämää, ostoksia ja kulttuuria. Cala Mayorin lomakohde sijaitsee nimittäin vain viiden kilometrin päässä Palman suurkaupungista. Cala Mayorissa on hieno hiekkaranta sekä yksi saaren tunnetuimmista taidemuseoista. Useimmat hotellimme sijaitsevat rannan äärellä ja sopivat ilman lapsia matkustaville aikuisille.  

Tämän hieman mäkisen lomakohteen sydämessä on pieni, hieno hiekkaranta ja Joan Miró -pääkatu, joka on täynnä sykkivää elämää. Taiteenharrastajien kannattaa ehdottomasti käydä ihastelemassa Joan Miró -museon kokoelmia, joihin kuuluu niin maalauksia, veistoksia sekä henkilökohtaisia esineitä ateljeesta. Kannattaa tutustua!

Italialaista vai tapaksia?

Kimaltelevan Palmanlahden yläpuoleisella kalliolla sijaitsee Marivent-palatsi, jossa Espanjan kuningasperhe lomailee. Lähellä sijaitseva tasokas italialainen ravintola Il Paradiso tarjoaa myös uskomattoman merinäköalan terassiltaan. Ravintolaan tulee varata pöytä etukäteen. Tarjolla on myös kymmenkunta vaihtoehtoa, kuten esimerkiksi suositut liharavintolat La Rueda ja Can Pedro sekä mallorcalaisia paella- ja tapaspaikkoja.

Hotelleja aikuiseen makuun

Matala ja vaaleahiekkainen ranta sijaitsee puoliympyrän muotoisen lahden ympärillä. Aivan rannan äärellä sijaitsevat Be Live Adults Only -hotellimme, jotka on suunniteltu ilman lapsia matkustavien tarpeisiin.

Ostoksia Palmaan johtavan tien varrella

Muutaman kilometrin päässä Cala Mayorista sijaitsee yksi Mallorcan suurimmista ostoskeskuksista – Porto Pi. Kolme kerrosta täynnä kauppoja, baareja, pelihalleja, elokuvateattereita ja ravintoloita. Palmaan kulkevat paikallisbussit pysähtyvät myös Porto Pissä. 


Palma – päivällä tai illalla

 

  • La Seun katedraali
  • Almudainan palatsi
  • Aidot Art Noveau -tyylin rakennukset Plaza Mayorin ympäristössä
  • Vanha kaupunki ja Paseo Maritimo -rantakatu tapasravintoloineen, baareineen ja klubeineen
  • Bussimatka Palma de Mallorcaan kestää vain noin 15 minuuttia

Vuokraa auto etukäteen
Haluatko löytää aivan omat suosikkipaikkasi Mallorcalla? Vuokraa auto ja lähde kiertelemään merenlahtia, viinitiloja ja vuoriston pikkukyliä. Hyvä vinkki rahan säästämiseksi ja ylimääräisen vaivan välttämiseksi onvuokrata auto 3–7 päiväksi Finnmatkojen kautta.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Viininmaistajaiset viinitarhoilla
  • Valldemossan idyllinen vuoristokylä
  • Katamaraaniristeily ja barbecue


Kaksi lomaa yhdessä 
Erinomainen tapa nähdä ja kokea paljon on jakaa kahden viikon loma-aika kahteen eri lomakohteeseen tai hotelliin, ja viettää näin viikko molemmissa. Mallorcalla on runsaasti lomakohteita, joiden hotellivalikoima käsittää niin suuria hotelleja runsaine aktiviteetteineen kuin pieniä ja kodikkaita vaihtoehtoja. Tutustu oppaiden vinkkeihin yhdistelmävaihtoehdoista!

Yhdistä TEMA-matkaan
TEMAn Mallorcan vaelluksella pääset tutustumaan appelsiiniviljelmiin ja tuhatvuotisiin oliivilehtoihin, yöpymään luostarissa sekä kokemaan paljon muuta. Vaellus on yhdistettävissä viikon lomaan Playa de Palmassa tai jossain muussa lomakohteessamme Mallorcalla.

Sulje