Finnmatkojen Be Live Adults Only Marivent FFFF
Aikuisten kesken

Be Live Adults Only Marivent FFFF

Hotelli aikuisille, lähellä rantaa ja Palmaa

Hinta alk.
730 e 775 e
01.10.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Mallorcalla sijaitseva Be Live Adults Only  Marivent on pyhitetty vain aikuisille. Tänne matkustetaan pariskuntina tai hyvän ystävän kanssa. Hotelli sijaitsee Cala Mayorissa aivan rannan äärellä. Hotellilla on uima-allas, spa ja kuntoilutila. Puolihoito ja All Inclusive ovat varattavissa lisämaksusta. Näytä lisää
Hinta alk.
730 e 775 e
01.10.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Mallorcalla sijaitseva Be Live Adults Only  Marivent on pyhitetty vain aikuisille. Tänne matkustetaan pariskuntina tai hyvän ystävän kanssa. Hotelli sijaitsee Cala Mayorissa aivan rannan äärellä. Hotellilla on uima-allas, spa ja kuntoilutila. Puolihoito ja All Inclusive ovat varattavissa lisämaksusta.

Be Live Adults Only Mariventissa asut lähellä yleistä hiekkarantaa sekä Cala Mayorin ravintoloita, baareja ostospaikkoja.

Hieno merinäköala allasalueelta
Allasalueelta avautuu näköala turkoosina kimaltavalle Välimerelle. Hotellin rantabaari sijaitsee keskellä yleistä rantaa, suojaavan katoksen alla.

Spa ja kuntoilutila
Ravintolan, kahvilan ja allasbaarin ohella Be Live Adults Only Mariventin palveluihin kuuluu kuntoilutila ja spa. Spa-osastolla on jacuzzi, sauna ja erilaisia kauneushoitoja. 

Lähellä Palman keskustaa
Hotelli sijaitsee mukavan pyöräilymatkan päässä Palman keskustasta ja Porto Pin ostoskeskuksesta. Paikallisbussilla matka taittuu noin 10 minuutissa, bussit pysähtyvät lähellä hotellia. Tai vuokraa auto, niin voit vaivatta tutustua koko Mallorcan saareen.

Puolihoito (sis. buffetaamiaisen ja -päivällisen) ja All Inclusive ovat varattavissa lisämaksusta. 

Hotelli Be Live Adults Only Marivent toivottaa tervetulleeksi kaikki 16 vuotta täyttäneet.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä.

Sulje