Finnmatkojen Be Live Adults Only Costa Palma FFF+
Parhaalla paikalla

Be Live Adults Only Costa Palma FFF+

Lapsivapaa hotelli lähellä rantaa ja ostospaikkoja

Hinta alk.
575 e
23.04.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Be Live Adults Only Costa Palma sijaitsee Mallorcan Cala Mayorissa, rannan äärellä. Hotelli soveltuu pariskunnille sekä aikuisporukoille, jotka haluavat lomalleen sekä aurinkoa ja uimista että ostoksia ja iltaelämää. Päivät kuluvat mukavasti altaalla, rannalla tai Palman kaupungissa, jonne pääset paikallisbussilla. Näytä lisää
Hinta alk.
575 e
23.04.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Be Live Adults Only Costa Palma sijaitsee Mallorcan Cala Mayorissa, rannan äärellä. Hotelli soveltuu pariskunnille sekä aikuisporukoille, jotka haluavat lomalleen sekä aurinkoa ja uimista että ostoksia ja iltaelämää. Päivät kuluvat mukavasti altaalla, rannalla tai Palman kaupungissa, jonne pääset paikallisbussilla.

Täällä asut rauhallisella alueella, kuitenkin ravintolat, baarit ja ostospaikat löytyvät kaikki muutaman minuutin kävelymatkan päästä. Tunnettu Porto Pin ostoskeskus sijaitsee lähellä, eikä Palman keskustaankaan ole kuin 10 minuutin matka bussilla tai vuokra-autolla

Ravintola ja allasbaari
Hotellialueella on aurinkoterassi uima-altaineen sekä rentotunnelmainen allasbaari.

Lisää palveluita sisarhotellissa
Be Live Adults Only Costa Palman asiakkaana käytössäsi on lisäksi Be Live Adults Only Mariventin palvelut. Noin 150 m päässä Costa Palmasta sijaitsevassa Mariventissa on mm. kuntoilutila, spa, jacuzzi, sauna ja mahdollisuus hierontaan.

Palatsin ja museon naapurissa
Hotellin lähistöllä sijaitsee Mariventin kuninkaallinen palatsi sekä Joan Miró Foundationin museo. Kannattaa poiketa myös Portal Nousin huvivenesatamassa.

Puolihoito ja All Inclusive
Matkan hintaan sisältyvä aamiainen tarjoillaan noutopöydästä, lisäksi voit varata puolihoidon tai All Inclusiven.

Hotelli Be Live Adults Only Costa Palma toivottaa tervetulleiksi kaikki 16 vuotta täyttäneet. 


Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä.

Sulje