Finnmatkojen Alcudia

Alcudia

Alcudia on Mallorcan ykkösrantalomakohde. Se sijaitsee noin 14 kilometrin pituisen hiekkarannan äärellä. Alcudian tarjonta ravintoloiden, ostospaikkojen, urheiluaktiviteettien ja moneen makuun sopivien hotellien osalta on huikea. Parasta lomaa perheille tarjoavat Blue Village- ja Blue Star -hotellimme, mutta hotelleja on täällä toki joka makuun. Lue lisää

Alcudia on Mallorcan ykkösrantalomakohde. Se sijaitsee noin 14 kilometrin pituisen hiekkarannan äärellä. Alcudian tarjonta ravintoloiden, ostospaikkojen, urheiluaktiviteettien ja moneen makuun sopivien hotellien osalta on huikea. Parasta lomaa perheille tarjoavat Blue Village- ja Blue Star -hotellimme, mutta hotelleja on täällä toki joka makuun.

Lapsiystävällinen ranta on sekä leveä että matala, ja autoista vapaa rantakatu ulottuu aina Puerto de Alcudiaan saakka. Aktiivisille lomailijoille on paljon valinnanvaraa, kuten vesiurheilua, golfia ja tennistä. Alcudiassa on myös erittäin suuri tarjonta ravintoloita, shoppailumahdollisuuksia ja musiikkibaareja.

Kaupunkielämää ja keskiaikaista tunnelmaa
Alcudia muodostuu kaupunginosista, joilla on kaikilla omat keskustansa, mutta edelleen värikkäin iltaelämä (ja parhaat tapas-ravintolat!) löytyy kaupungin vanhimmista osista, läheltä satamaa. Muutama kilometri satamasta sisämaahan päin, hyvin säilyneen 1300-luvulta peräisin olevan kaupunginmuurin sisällä, sijaitsee historiallinen vanha Alcudia. Sieltä löydät keskiaikaisia kirkkoja ja roomalaisia raunioita, joita ympäröivät rauhalliset kujat. Muistathan käydä markkinoilla, jotka järjestetään pari kertaa viikossa.

Suosittelemiamme hotelleja

  • Blue Village Alcúdia Pins aivan hienon Playa de Muro -rannan äärellä. Uudistettu hotelli, jossa suuri allasalue, jumppaa sekä toimintaa lapsille Bamseklubista nuorten The Hangoutiin. Halukkaat voivat varata All Inclusiven.
  • Neljä Blue Star -hotellia, joissa Play Hotel -leikkitila ja yhteistä toimintaa koko perheelle.
  • Beach Garden (uudistettu!), Los Principes, Alcudia ja Estrella de Mar & Spa Parhaalla paikalla -luokasta
  • Design-hotelli Las Gaviotas  


Tutustu Mallorcaan vuokra-autolla

Vuokraa auto ja löydä itärannikon pienet uimapoukamat ja vuoriston kauniit kylät. Tai antakaa lasten päättää ja viettäkää hauska päivä Aqualandin vesiliukumäissä ja poiketkaa sen jälkeen katsomaan delfiineitä ja papukaijoja Marinelandiin.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Suurkaupunki Palma
  • Valldemossan vuoristokylä ja Appelsiinilaakso
  • Merirosvoshow ja illallinen


Yhdistä TEMA-matkaan
TEMAn Mallorcan vaelluksella pääset tutustumaan appelsiiniviljelmiin ja tuhatvuotisiin oliivilehtoihin, yöpymään luostarissa sekä kokemaan paljon muuta. Vaellus on yhdistettävissä viikon lomaan Alcudiassa tai jossain muussa lomakohteessamme Mallorcalla.

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Mallorcalle n. 4 t 15 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi. Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.

Varaa bussikuljetus hotellille
Kuljetus Palman lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Alcúdiassa kestää n. 1 tunnin.

Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. Opas on vastassa lentokentällä ja ohjaa sinut oikeaan bussiin.

Pyöriä ja purjelautoja voi kuljettaa bussissa rajallisesti. Pyörän kuljetus n. 40 e/pyörä/meno-paluu ja purjelaudan kuljetus n. 42 e/lauta/meno-paluu.

Varaa oma taksikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma taksi 1–4 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), taksi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Opas ohjaa sinut taksiin. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Takseissa ei ole yleensä turvaistuimia, eikä niitä voi varata.
 

Sulje

Suosituimmat hotellit