Alcudia

Alcudia on Mallorcan ykkösrantalomakohde. Se sijaitsee noin 14 kilometrin pituisen hiekkarannan äärellä. Alcudian tarjonta ravintoloiden, ostospaikkojen, urheiluaktiviteettien ja moneen makuun sopivien hotellien osalta on huikea. Parasta lomaa perheille tarjoavat Blue Village ja Blue Star -hotellimme. Lue lisää

Alcudia on Mallorcan ykkösrantalomakohde. Se sijaitsee noin 14 kilometrin pituisen hiekkarannan äärellä. Alcudian tarjonta ravintoloiden, ostospaikkojen, urheiluaktiviteettien ja moneen makuun sopivien hotellien osalta on huikea. Parasta lomaa perheille tarjoavat Blue Village ja Blue Star -hotellimme.

Lapsiystävällinen ranta on sekä leveä että matala, ja autoista vapaa rantakatu ulottuu aina Puerto de Alcudiaan saakka. Aktiivisille lomailijoille on paljon valinnanvaraa, kuten vesiurheilua, golfia ja tennistä. Alcudiassa on myös erittäin suuri tarjonta ravintoloita, shoppailumahdollisuuksia, musiikkibaareja ja tanssipaikkoja.

Kaupunkielämää ja keskiaikaista tunnelmaa
Alcudia muodostuu kaupunginosista, joilla on kaikilla omat keskustansa, mutta edelleen värikkäin iltaelämä (ja parhaat tapas-ravintolat!) löytyy kaupungin vanhimmista osista, läheltä satamaa. Muutama kilometri satamasta sisämaahan päin, hyvin säilyneen 1300-luvulta peräisin olevan kaupunginmuurin sisällä, sijaitsee historiallinen vanha Alcudia. Sieltä löydät keskiaikaisia kirkkoja ja roomalaisia raunioita, joita ympäröivät rauhalliset kujat. Muistathan käydä markkinoilla, jotka järjestetään pari kertaa viikossa.

Suosittelemiamme hotelleja
Blue Village Alcúdia Pins sijaitsee aivan hienon Playa de Muro -rannan äärellä. Hotellissa on suuri allasalue, jumppaa sekä toimintaa lapsille Bamseklubista nuorten The Hangoutiin. Voit valita useasta ravintolasta ja lisämaksusta on varattavissa myös All Inclusive. Kaikissa Alcudian kuudessa Blue Star -hotellissa on Play Hotel -leikkitila ja yhteistä toimintaa koko perheelle.

Tutustu Mallorcaan vuokra-autolla
Vuokraa auto ja löydä itärannikon pienet uimapoukamat ja vuoriston kauniit kylät. Tai antakaa lasten päättää ja viettäkää hauska päivä Aqualandin vesiliukumäissä ja poiketkaa sen jälkeen katsomaan delfiineitä ja papukaijoja Marinelandiin.


Mielenkiintoisia retkiä
  • Suurkaupunki Palma
  • Valldemossan vuoristokylä ja Appelsiinilaakso
  • Merirosvoshow ja illallinen

Koko retkiohjelma on esitelty tämän sivun Retket-välilehdellä.

Yhdistä TEMA-matkaan

TEMAn Mallorcan vaelluksella pääset tutustumaan appelsiiniviljelmiin ja tuhatvuotisiin oliivilehtoihin, yöpymään luostarissa sekä kokemaan paljon muuta. Vaellus on yhdistettävissä viikon lomaan Alcudiassa tai jossain muussa lomakohteessamme Mallorcalla.

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Mallorcalle n. 4 t 15 min.
Lentokenttäkuljetus: Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Alcúdiassa kestää n. 45 min. Näytä lisää

Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Alcúdiassa kestää n. 45 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin. Pyöriä ja purjelautoja voi kuljettaa bussissa rajallisesti. Pyörän kuljetus n. 40 e/pyörä/meno-paluu ja purjelaudan kuljetus n. 42 e/lauta/meno-paluu.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Sivun alkuun