Finnmatkojen Paraiso de Alcúdia FFFF

Paraiso de Alcúdia FFFF

Lyömätön sijainti rannan parhaassa osassa

Blue Star Paraiso de Alcúdia sijaitsee Alcúdian pitkän rannan leveimmällä kohdalla. Hotelli on kaikin tavoin perheystävällinen ja sillä on runsas aktiviteettiohjelma. Kun varaat aamiaisen tai puolihoidon, syövät saman matkavarauksen alle 6-vuotiaat lapset maksutta. Näytä lisää

Blue Star Paraiso de Alcúdia sijaitsee Alcúdian pitkän rannan leveimmällä kohdalla. Hotelli on kaikin tavoin perheystävällinen ja sillä on runsas aktiviteettiohjelma. Kun varaat aamiaisen tai puolihoidon, syövät saman matkavarauksen alle 6-vuotiaat lapset maksutta.

Ranta on matalapohjainen ja lapsiystävällinen, mikäli haluat nopeammin syvempään veteen, on rannalla pitkä uimalaituri.

Suuri allasalue, allasbaari ja leikkipaikka
Suuren uima-altaan yhteydessä on hieman korkeammalla sijaitseva allasbaari, josta avautuu näköala niin rannalle kuin auringossa kylpevälle allasalueelle. Lapsille on erotettu oma osa aikuisten altaasta, lisäksi hotellilla on pieni leikkipaikka.

Perheaktiviteetteja
Tule lasten kanssa tutustumaan upeaan Play Hotel -leikkitilaamme, joka on avoinna päivittäin, ja usein paikalla on myös omaa henkilökuntaamme. Perheille suunnattuja aktiviteetteja järjestetään monta kertaa viikossa, tällöin myös isommat lapset ja aikuiset ovat tervetulleita.

Lähellä ostoksia ja huveja
Dollar Street runsaslukuisine ravintoloineen, kauppoineen ja baareineen, alkaa heti hotellin takaa. Ja muutaman kilometrin kävely- tai pyöräilymatkan päässä on satama ja vanha Alcúdia.

Aamiaispöytä tai puolihoito (aamiais- ja päivällispöytä) on varattavissa etukäteen lisämaksusta.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje