Alcudia

Alcudia on Mallorcan ykkösrantalomakohde. Se sijaitsee noin 14 kilometrin pituisen hiekkarannan äärellä ja tarjoaa niin ravintoloita, ostospaikkoja kuin urheiluaktiviteetteja. Parasta lomaa perheille tarjoavat monipuoliset Blue Village Family Life- ja Blue Star -hotellimme, mutta hotelleja on täällä toki joka makuun.  Lue lisää

Alcudia on Mallorcan ykkösrantalomakohde. Se sijaitsee noin 14 kilometrin pituisen hiekkarannan äärellä ja tarjoaa niin ravintoloita, ostospaikkoja kuin urheiluaktiviteetteja. Parasta lomaa perheille tarjoavat monipuoliset Blue Village Family Life- ja Blue Star -hotellimme, mutta hotelleja on täällä toki joka makuun. 

Lapsiystävällinen ranta on sekä leveä että matala, ja rantakatu ulottuu aina Puerto de Alcudian satamaan saakka. Rantakadulla voit juosta aamulenkin tai tehdä kävelyretken perheen kanssa, sillä katu on mukavasti autoista vapaa. Aktiivisille lomailijoille on paljon valinnanvaraa, kuten vesiurheilua, golfia ja tennistä. Alcudiassa on myös erittäin suuri tarjonta ravintoloita, shoppailumahdollisuuksia, musiikkibaareja ja klubeja.

Kaupunkielämää ja keskiaikaista tunnelmaa
Alcudia muodostuu kaupunginosista, joilla on kaikilla omat keskustansa, mutta iltaelämää (ja parhaat tapas-ravintolat!) löytyy kaupungin vanhimmista osista, läheltä satamaa. Muutama kilometri satamasta sisämaahan päin, hyvin säilyneen 1300-luvulta peräisin olevan kaupunginmuurin sisällä, sijaitsee historiallinen vanha Alcudia. Sieltä löydät keskiaikaisia kirkkoja, roomalaisia raunioita ja  viihtyisiä kujia. Muistathan käydä markkinoilla, jotka järjestetään pari kertaa viikossa.

Suosittelemiamme hotelleja

  • Blue Village Family Life Alcúdia Pins aivan hienon Playa de Muro -rannan äärellä on uudistunut ja entistäkin parempi. Hotellilla on suuri allasalue, jumppaa, lastenkerhot, Bamsen Uimakoulu The Hangout nuorille. Hotelli tarjoaa myös raikkaita buffetpöytiä, brunssin ja kahvi- ja mehubaarin. Halukkaat voivat varata All Inclusiven.
  • Blue Star Grupotel Port de Alcudia – moderni ja sopii kaikille (kenties parhaiten kuitenkin pikkulapsiperheille). Valitse allasnäköala, kun haluat viettää parvekkeella leppoisia iltoja.
  • Neljä Blue Star -hotellia, joissa on leikkitila, viinibaari ja treeniohjelma itsenäiseen harjoitteluun.

Lue lisää kaikista hotelleista alempaa.

Tutustu Mallorcaan vuokra-autolla
Vuokraa auto ja löydä itärannikon pienet uimapoukamat, Es Trencin hieno luonnonranta ja vuoriston kauniit kylät. Täältä löydät viinitiloja ja pieniä ravintoloita, joissa ruoka valmistetaan paikallista raaka-aineista. Palmaan pääset noin puolessa tunnissa moottoritietä pitkin, kun haluat päästä kaupungin sykkeeseen. Tai antakaa lasten päättää ja viettäkää hauska päivä Aqualandin vesiliukumäissä ja poiketkaa sen jälkeen katsomaan delfiineitä ja papukaijoja Marinelandiin.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Suurkaupunki Palma
  • Valldemossan vuoristokylä ja Appelsiinilaakso
  • Merirosvoshow ja illallinen
  • Ratsastusta ja grillipäivällinen hevostilalla

Varmistaaksesi paikkasi suosittelemme varaamaan retket etukäteen.

Kaksi lomaa yhdessä
Erinomainen tapa nähdä ja kokea paljon on jakaa kahden viikon loma-aika kahteen eri lomakohteeseen tai hotelliin, ja viettää näin viikko molemmissa. Mallorcalla on runsaasti lomakohteita, joista voit poimia suosikkisi. Yhdistä esimerkiksi viikon kaupunkiloma Palmassa viikon lomaan Alcudiassa, josta voit varata mm. Blue Village FAMILY LIFE -lomakylämme isoine altaineen ja aktiviteetteineen. Tutustu myös oppaiden vinkkeihin yhdistelmävaihtoehdoista!

Yhdistä TEMA-matkaan
TEMAn Mallorcan vaelluksella pääset tutustumaan appelsiiniviljelmiin ja tuhatvuotisiin oliivilehtoihin, yöpymään luostarissa sekä kokemaan paljon muuta. Vaellus on yhdistettävissä viikon lomaan Alcudiassa tai jossain muussa lomakohteessamme Mallorcalla.

Sulje