Finnmatkojen Estrella de Mar & Spa FFFF
Parhaalla paikalla

Retket Espanja

Tästä näet lomakohteesi retkivalikoiman ja voit tutustua retkiin jo ennen loman alkua. Retket ovat suosittuja ja varaamalla paikkasi etukäteen varmistat että mahdut varmasti mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin retkiohjelman sekä retkien sisällön ja hintojen suhteen.

Sinun lomasi

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Kirjaudu Sinun Lomasi -sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle!

Retkityyppi

 • Aqualand El Arenal – lippu

  Mallorcan suurin vesipuisto

  Vesiaktiviteetteja kaikenikäisille. Kaikkea lastenaltaista lentäviin mattoihin niille, jotka uskaltavat! Lue lisää

  Vesiaktiviteetteja kaikenikäisille. Kaikkea lastenaltaista lentäviin mattoihin niille, jotka uskaltavat!

  Vesipuistossa on useita vesiliukumäkiä, uima-altaita, aaltoallas, aktiviteetteja lapsille, viheralue ja snack-baareja. Puisto sijaitsee pinjametsässä, jossa pääsee helposti varjoisaan paikkaan, jos aurinko paistaa liian polttavasti. Vesipuisto sopii hyvin perheille, joissa on pieniä lapsia, sillä altaita ja aktiviteettaja löytyy myös perheen pienimmille. Puisto sijaitsee Arenalin lähellä. Ne, jotka nauttivat nopeudesta, pitävät todennäköisesti Kamikazesta ja Rapidsista. Kokeile myös Dragolandia ja Polynesiaa. Tai miksi et ottaisi rentouttavaa kierrosta Congo Riverille? Pienemmille puistossa on Mini Park monine aktiviteetteineen.

  Sulje

  Kokopäiva / Pääsymaksu & Lippu

  Hintaesimerkki 27 €
 • Glass Bottom Boat & Market

  Veneretki ja markkinat

  Lähde mukaan ihanalle veneretkelle lasipohjaveneellä pitkin Mallorcan rannikkoa. Päivän aikana ohjelmassa on uintia sekä käynti markkinoilla. Lue lisää

  Lähde mukaan ihanalle veneretkelle lasipohjaveneellä pitkin Mallorcan rannikkoa. Päivän aikana ohjelmassa on uintia sekä käynti markkinoilla.

  Seilaamme lasipohjaveneellä kohti Cala Ratjadaa, jossa markkinat pidetään. Lasipohjaveneessä pääset tutustumaan kivasti vedenalaiseen elämään tarvitsematta kastua! Perillä Cala Ratjadassa sinulla on omaa aikaa kuljeskella markkinoilla ennen kuin lähdemme takaisin merelle. Retken aikana pidämme yhden uimatauon, joten muista uimapuku.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

  Hintaesimerkki 29 €
 • Idyllinen Mallorca

  Valldemossa ja Appelsiinilaakso

  Koe Mallorcan kauneimmat ja idyllisimmät paikat yhden päivän aikana: Valldemossan vuoristokylä, Puerto de Sollérin pienvenesatama ja Appelsiinilaakso. Lue lisää

  Koe Mallorcan kauneimmat ja idyllisimmät paikat yhden päivän aikana: Valldemossan vuoristokylä, Puerto de Sollérin pienvenesatama ja Appelsiinilaakso.

  La Sierra Tramuntanan vuoriston vehmaassa laaksossa, 400 m merenpinnan yläpuolella, on viehättävä Valldemossan kylä. Säveltäjä Frédéric Chopin ja hänen rakastajansa George Sand viettivät kylässä yhden kylmän ja sateisen talven ja tekivät kylästä kuuluisan. He asuivat vanhassa La Cartujan kartusiaaniluostarissa, joka nykyisin toimii museona. Pyhimys Santa Catalina Tomas kasvoi täällä Valldemossassa ja leimaa kylää vielä nykyäänkin. Matkaamme läpi vanhojen oliivilehtojen korkealla rannikon yläpuolella. Näkymät Välimerelle ja ympäröivään luontoon ovat suurenmoiset. Tämä kiemurteleva tie kuuluukin maisemiltaan Mallorcan kuuluisimpien joukkoon. Mikäli aikaa riittää, pysähdymme tunnetulla Son Marroigin näköalapaikalla ihailemaan ilmiömäisiä näköaloja. Nautittuamme lounaan viehättävän Puerto de Sollérin kalastajakylän satamassa käymme vielä Sollerin kylässä, jota kutsutaan myös "Appelsiinilaaksoksi". Sen jälkeen hyppäämme vielä kyytiin historialliseen junaan, joka on liikennöinyt Sollerin ja Palman välillä jo lähes sata vuotta. On unohtumaton elämys puksuttaa junalla yli vuorien ja halki oliivipuulehtojen!

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

  Hintaesimerkki 67 €
 • Lasipohjavene – Cap de Formentor

  Aurinkoa ja uintia merellä

  Lähde mukaan ihanalle puolipäiväretkelle lasipohjaveneellä ja koe Mallorcan upeat maisemat. Lue lisää

  Lähde mukaan ihanalle puolipäiväretkelle lasipohjaveneellä ja koe Mallorcan upeat maisemat.

  Suuntaamme merelle Submarine Vision -lasipohjaveneellä. Voit istua joko yläkannella ja nauttia auringosta sekä rannikon maisemista tai alakannella, jossa pääset katselemaan vedenalaista elämää lasipohjan läpi. Retkemme vie meidät kohti pohjoista ja Cap de Formentoria, jossa pysähdymme pienessä Cala Figueran poukamassa ja nautimme hetken rauhasta ja saaren pohjoisosan maisemista. Retken aikana pidämme vielä uimatauon, joten muista uimapuku.

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

  Hintaesimerkki 29 €
 • Lohikäärmeluolat ja Sineu

  Tippukiviluolia ja markkinat

  Lähde mukaan kokopäiväretkelle tinkimään Sineun markkinoille ja tutustumaan kauniisiin Lohikäärmeluoliin. Lue lisää

  Lähde mukaan kokopäiväretkelle tinkimään Sineun markkinoille ja tutustumaan kauniisiin Lohikäärmeluoliin.

  Pieni, aito Sineun kylä sijaitsee keskellä saarta ja joka keskiviikko se täyttyy ympäröivien kylien ihmisistä, jotka tulevat ostoksille. Sineun markkinat ovat saarella ainoat, joilla vielä myydään eläviä eläimiä. Retken toinen kohokohta on maanalaiset Lohikäärmeluolat Porto Cristossa. Näissä fantastisissa luolissa on tippukivimuodostelmia, jotka ovat syntyneet vuosituhansien saatossa. Kävelykierros vie läpi luolasalien, kapeiden käytävien ja kiemurtelevien portaiden. Jos antaa mielikuvitukselle vallan, on helppo kuvitella itsensä Tolkienin satujen maailmaan. Luolaston alimmissa osissa sijaitsevassa salissa, suuren maanalaisen järven rannalla, vietämme maagisen hetken klassisen musiikin soidessa taustalla. Taika murtuu, kun nousemme noin sata porrasaskelmaa takaisin ylös todellisuuden pariin.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

  Hintaesimerkki 49 €
 • Lohikäärmeluolat – pohjoisrannikolta

  Tippukiviluolia ja Majoricahelmiä

  Mielenkiintoinen retki, jonka aikana näet kuuluisat Lohikäärmeluolat. Retken ohjelmaan kuuluu myös pysähdys Manacorin käsityöläiskaupungissa, jossa voit ostaa aitoja Majoricahelmiä. Lue lisää

  Mielenkiintoinen retki, jonka aikana näet kuuluisat Lohikäärmeluolat. Retken ohjelmaan kuuluu myös pysähdys Manacorin käsityöläiskaupungissa, jossa voit ostaa aitoja Majoricahelmiä.

  Tämä retki sopii kaikille, jotka haluavat nähdä Mallorcaa hieman laajemmin. Retken kohokohta on käynti tuhansia vuosia vanhoissa, maanalaisissa Lohikäärmeluolissa. Nämä fantastiset luolat tippukivimuodostelmineen, joiden syntyyn on kulunut tuhansia vuosia, ovat todella tutustumisen arvoiset. Kävelykierros vie läpi luolasalien, kapeiden käytävien ja kiemurtelevien portaiden. Jos antaa mielikuvitukselle vallan, on helppo kuvitella itsensä Tolkienin satujen maailmaan. Luolaston alimmissa osissa sijaitsevassa salissa, suuren maanalaisen järven rannalla, vietämme maagisen hetken klassisen musiikin soidessa taustalla. Taika murtuu, kun nousemme noin sata porrasaskelmaa takaisin ylös todellisuuden pariin. Käsityöperinteistään tunnetussa Manacorin kylässä käymme helmitehtaassa, jossa valmistetaan koruja kuuluisista Majoricahelmistä. Retken päätteeksi pysähdymme vielä hetkeksi maistelemaan liköörikaupan juomia. Liköörien lisäksi voit ostaa kaupasta keramiikkaa ja oliivipuusta valmistettuja esineitä.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

  Hintaesimerkki 45 €
 • Marineland ja vesipuisto (itärannikolta)

  Pingviinejä ja vesiliukumäkiä

  Aloita päivä tervehdyskäynnillä merileijonien luona ja delfiinishow'lla. Jatka sitten vesipuistoon, jossa voit heittäytyä hurjiin liukumäkiin tai rentoutua suurien uima-altaiden laidalla. Lue lisää

  Aloita päivä tervehdyskäynnillä merileijonien luona ja delfiinishow'lla. Jatka sitten vesipuistoon, jossa voit heittäytyä hurjiin liukumäkiin tai rentoutua suurien uima-altaiden laidalla.

  Ajamme bussilla Portals Nousiin, Marinelandiin, joka on sopivankokoinen koko perheen eläinpuisto. Pingviinien, erilaisten lintulajien ja kalojen ansiosta tämä on oiva retkikohde myös vähän pienemmille lapsille. Papukaijojen esitys on hauska, mutta älä unohda delfiinejä ja suloisia merileijonia, joiden esitykset tarjoavat myös monet naurut. Iltapäivällä jatkamme matkaa suureen vesipuistoon, jossa on houkutuksia niin isoille kuin pienillekin, vauhdikkaita mäkiä ja leppoisaa oloa. Toisin sanoen, täydellinen päivä koko perheelle!

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

  Hintaesimerkki 59 €
 • Marineland – Sisäänpääsylippu

  Täydellinen perheen pienemmille

  Tervehdi merileijonia, delfiinejä ja muita jännittäviä Marinelandin asukkeja. Lue lisää

  Tervehdi merileijonia, delfiinejä ja muita jännittäviä Marinelandin asukkeja.

  Marieland on sopivan suuri, koko perheen eläinpuisto pingviineineen ja erilaisine lintu- ja kalalajineen. Tämä retki sopii täydellisesti myös perheille, joissa on pieniä lapsia. Papukaijashow on kiva kokemus, mutta älä jätä väliin myöskään hauskoja delfiini- ja merileijonien esityksiä!

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

  Hintaesimerkki 24 €
 • Merirosvoshow ja illallinen sisältäen kuljetuksen – pohjoisrannikolta

  Hauska koko perheen iltaretki

  Välimerenalueen akrobaattisimmat merirosvot tarjoavat vauhdikkaan esityksen niin isoille kuin pienemmille katsojille! Lue lisää

  Välimerenalueen akrobaattisimmat merirosvot tarjoavat vauhdikkaan esityksen niin isoille kuin pienemmille katsojille!

  Näyttämöllä on kaksi kilpailevaa merirosvojoukkiota, jotka kamppailevat merirosvoaarteesta. Esitys tarjoaa naurua, dramatiikkaa, yllätyksiä ja tietysti korkealuokkaista akrobatiaa. Kamppailun ollessa täydessä vauhdissa saamme samalla nauttia yksinkertaisen, mutta maistuvan illallisen, joka koostuu broilerinkoivista lisukkeineen. Ja parhaaseen merirosvotapaan on sormin syöminen totta kai sallittua. Ruokajuomaksi on tarjolla sangriaa ja alkoholittomia vaihtoehtoja.

  Sulje

  Ilta / Ruoka, juoma & viihde

  Hintaesimerkki 39 €
 • Palma Aquarium – Sisäänpääsylippu

  Vierailu mahtavien meren asukkaiden luona

  Ota hetken tauko auringosta ja vie perheesi Palma Aquariumiin, jossa tapaatte kaikenlaisia mereneläviä merikilpikonnista haikaloihin! Lue lisää

  Ota hetken tauko auringosta ja vie perheesi Palma Aquariumiin, jossa tapaatte kaikenlaisia mereneläviä merikilpikonnista haikaloihin!

  Tervetuloa tutustumaan Mallorcan toisenlaiseen puoleen! Palma Aquariumin läpinäkyvässä tunnelissa sinulla on mahdollisuus nähdä vain muutaman metrin etäisyydeltä merikilpikonnia, piraijoja, rauskuja, eläviä koralleja, haikaloja ja monta muuta meren asukasta. Valmistaudu unohtumattomaan elämykseen Välimeren ja valtamerien eläimistön ja kasvillisuuden parissa: 8000 lajia, 700 erilaista eläintä ja kasvia sekä viisi miljoonaa litraa merivettä!

  Sulje

  Kokopäiva / Pääsymaksu & Lippu

  Hintaesimerkki 22 €
 • Palman katedraali ja ostoksia

  Pistäydy suurkaupungissa

  Vierailemme kuuluisassa katedraalissa, jonka jälkeen voit omatoimisesti kierrellä kaupungilla nauttien sen ihanasta tunnelmasta ja hyvistä ostosmahdollisuuksista. Lue lisää

  Vierailemme kuuluisassa katedraalissa, jonka jälkeen voit omatoimisesti kierrellä kaupungilla nauttien sen ihanasta tunnelmasta ja hyvistä ostosmahdollisuuksista.

  Palma on yksi Euroopan sykkivistä suurkaupungeista – täynnä elämää ja aktiviteetteja. Täällä voit nauttia shoppailusta täysin siemauksin, kuljeskella vanhan kaupunginosan kujilla, vierailla historiallisissa palatseissa ja kirkoissa ja istahtaa välillä kaupungin trendikkäisiin kahviloihin ja tapasbaareihin. Retkiohjelmaan sisältyy tutustuminen Palman majesteettiseen katedraaliin, La Seuhun, jonka jälkeen voit omatoimisesti kierrellä kaupungilla. Kuten sanottu, Palma on mahtava ostoskaupunki, josta löydät maustemyymälöitä, kenkäkauppoja, muotiputiikkeja ja paljon muuta. Sindicatin ja Jaume II:n pikkuliikkeistä ei ole pitkä matka tyylikkäälle ostoskadulle, Jaume III:lle, tai Avinguda d’Alexandre Rosellolle sekä El Corte Inglésin ostoskeskukseen. Suosittelemme myös vierailua vanhassa kuninkaanlinnassa, Castello de Bellverissa sekä kävelyretkeä pitkin Paseo Maritimoa, jonka varrella voit ihastella sataman ylellisiä luksusveneitä. Kannattaa myös pysähtyä johonkin monista ulkoilmaravintoloista ja nauttia vaikkapa kupillinen café con lecheä – maitokahvia.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

  Hintaesimerkki 40 €
 • Rancho Grande – ratsastus

  Mukava iltapäivä ulkoilmassa Rancho Grande-hevostilalla – sopii kaikenikäisille!

  Lähde kanssamme puolipäiväretkelle Rancho Grande-hevostilalle, jossa lähdemme ratsastuskierrokselle ja nautimme lopuksi grilliruokaa päivällisellä sangrian kera. Lue lisää

  Lähde kanssamme puolipäiväretkelle Rancho Grande-hevostilalle, jossa lähdemme ratsastuskierrokselle ja nautimme lopuksi grilliruokaa päivällisellä sangrian kera.

  Rancho Grande on retki, joka päivänselvä perheiden suosikki! Nauti mukavasta iltapäivästä ulkona mallorcalaisella maaseudulla, Rancho Granden hevostilalla. Täällä tarjoamme sinulle hauskan ratsastusretken tasangoilla ja pinjapuumetsissä. Hevonen valitaan sinulle aiemman ratsastuskokemuksesi mukaan. Ratsastuksen jälkeen päätämme illan grillauksen, yhdessäolon ja sagrian merkeissä.

  Sulje

  Ilta / Ruoka, juoma & viihde

  Hintaesimerkki 54 €
 • Robinson Cruise

  Parhaita lomatunnelmia merellä

  Katamaraani vie sinut tavaansiniselle merelle ja luvassa on rentoutumista, aurinkoa, uimista ja hyvää ruokaa. Lue lisää

  Katamaraani vie sinut tavaansiniselle merelle ja luvassa on rentoutumista, aurinkoa, uimista ja hyvää ruokaa.

  Lähde mukaan viettämään virkistävää ja ihanaa päivää merellä. Aamupäivällä katamaraani suuntaa ulos taivaansiniselle merelle. Vietettyäsi muutaman tunnin aluksen kannella ottaen aurinkoa ja rentoutuen, lasketaan ankkuri ja voit pulahtaa uimaan kristallinkirkkaseen veteen. Uintitauon jälkeen voit taas ottaa hyvän asennon aluksen kannella ja nauttia maukkaasta lounaasta.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

  Hintaesimerkki 49 €
 • Sightseeing-bussi Palmassa – Lippu

  Helpoin tapa tutustua Palmaan

  Osta kauttamme lippu kiertoajelulle Palman sightseeing -bussissa – helppoa ja vaivatonta! Lue lisää

  Osta kauttamme lippu kiertoajelulle Palman sightseeing -bussissa – helppoa ja vaivatonta!

  Punaiset, "hyppää kyytiin, hyppää pois" -kiertoajelubussit kierrättävät sinua ympäri Palman kaupunkia, helposti ja mukavasti. Kierroksella näet Palmasta muun muassa maailmankuulun Katedraalin, henkeäsalpaavan kauniin, mäellä sijaitsevan Bellverin linnan ja alueen suurimman ostoskeskuksen Centro Porto Pin. Voit hypätä kiertoajelulle mukaan missä vain yhdestä 16 eri pysäkistä ja olla kyydissä niin pitkään kuin haluat. Lippu on voimassa vuorokauden ajan.

  Sulje

  Kokopäiva / Pääsymaksu & Lippu

  Hintaesimerkki 17 €
 • Son Amar Gold

  Tanssishow koko perheelle

  Päivällisshow täynnä tanssia ja musiikkia maailman joka kolkasta! Koet illan aikana perinteisen flamencon, espanjalaisen baletin, tunnettuja musikaalinumeroita sekä paljon, paljon muuta. Lue lisää

  Päivällisshow täynnä tanssia ja musiikkia maailman joka kolkasta! Koet illan aikana perinteisen flamencon, espanjalaisen baletin, tunnettuja musikaalinumeroita sekä paljon, paljon muuta.

  Tämä koko illan show järjestetään herraskartanossa aivan Palman ulkopuolella. Ilta aloitetaan päivällisellä Son Amarin orkesterin 'Sounds of Soulin' tahtiin. Päivällisen jälkeen on vuorossa nopeatempoinen tanssiesitys, akrobatiaa yhdistettynä musiikkiin ja tanssiin. Show'ssa on kohtauksia Afrikasta, Intiasta ja Irlannista sekä kohtauksia Broadwayn ja Pariisin musikaaleista. Illan kohokohta on kenties maailmankuulun koreografin Carlos Vilánin luoma ohjelmanumero, jossa yhdistyy klassinen espanjalainen baletti ja flamenco. Nuorempien kävijöiden mieleen on yleensä värikäs show Leijonakuninkaasta ja hänen ystävistään. Retken hintaan sisältyy kolmen ruokalajin illallinen sekä viini tai alkoholiton vaihtoehto. Jos haluat hieman enemmän luksusta, suosittelemme Platinum-lipun varaamista. Tällöin saat paremmat paikat katsomosta, tasokkaammat viinit sekä vielä laadukkaamman aterian. Huomioithan, että tämä retkiesittely koskee Son Amar Goldia.

  Sulje

  Ilta / Ruoka, juoma & viihde

  Hintaesimerkki 69 €
 • Western Water Park – Sisäänpääsy

  Koe villi länsi kosteassa ympäristössä

  Älä jätä väliin tilaisuuttasi kokea riemukas päivä Western Water Parkissa – takuuvarma suosikki koko perheelle. Lue lisää

  Älä jätä väliin tilaisuuttasi kokea riemukas päivä Western Water Parkissa – takuuvarma suosikki koko perheelle.

  Teemapuisto Western Water Park Palmanovassa/Magalufissa kasvaa vuosi vuodelta suuremmaksi ja tarjoaa kattavan päiväohjelman täynnä tekemistä kaikille perheenjäsenille aina vesishow'sta poniajeluihin ja Villin lännen vankilaan. Näe myös merileijonien oma ohjelmanumero temppuineen! Puiston päävetonaulat ovat luonnollisesti kaikki vesiliukumäet ja suuret altaat.

  Sulje

  Kokopäiva / Pääsymaksu & Lippu

  Hintaesimerkki 26 €
 • Viiniretki

  Viininmaistajaiset viinitarhoilla

  Lähde mukaan maistelemaan viinejä Mallorcan tunnetuimmalle viinialueelle! Matkaamme perille pienellä junalla ja vierailemme muutamissa Mallorcan viinitiloista, joissa valmistetaan osa Espanjan parhaista viineistä. Lue lisää

  Lähde mukaan maistelemaan viinejä Mallorcan tunnetuimmalle viinialueelle! Matkaamme perille pienellä junalla ja vierailemme muutamissa Mallorcan viinitiloista, joissa valmistetaan osa Espanjan parhaista viineistä.

  Vierailemme viinituvissa ja opimme lisää viinien luonteesta. Halutessasi voit ostaa sekä viinejä että tarvikkeita, joita löytyy eri hintaluokissa. Pääsemme maistamaan useita eri viinejä ja vierailemaan tarhoilla, joilla viinejä valmistetaan. Yksi päivän pysähdyksistä tehdään Espanjan vanhimmalle viinitarhalle, joka on perheomisteinen ja 300 vuoden ikäinen. Pistäydymme myös Macia Batlen viinitarhalla, joka on yksi Mallorcan suurimmista viinitarhoista. Meitä kierrätetään tilalla ja pienen purtavan ohella saamme maistaa eri viinejä.

  Sulje

  Kokopäiva / Ruoka, juoma & viihde

  Hintaesimerkki 50 €