Finnmatkojen Estrella de Mar & Spa FFFF
Parhaalla paikalla

Retket Espanja

Tästä näet lomakohteesi retkivalikoiman ja voit tutustua retkiin jo ennen loman alkua. Retket ovat suosittuja ja varaamalla paikkasi etukäteen varmistat että mahdut varmasti mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin retkiohjelman sekä retkien sisällön ja hintojen suhteen.

Sinun lomasi

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Kirjaudu Minun lomani -sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle!

Retkityyppi

 • Aqualand El Arenal – lippu

  Mallorcan suurin vesipuisto

  Vesiaktiviteetteja kaikenikäisille. Kaikkea lastenaltaista lentäviin mattoihin niille, jotka uskaltavat! Lue lisää

  Vesiaktiviteetteja kaikenikäisille. Kaikkea lastenaltaista lentäviin mattoihin niille, jotka uskaltavat!

  Vesipuistossa on useita vesiliukumäkiä, uima-altaita, aaltoallas, aktiviteetteja lapsille, viheralue ja snack-baareja. Puisto sijaitsee pinjametsässä, jossa pääsee helposti varjoisaan paikkaan, jos aurinko paistaa liian polttavasti. Vesipuisto sopii hyvin perheille, joissa on pieniä lapsia, sillä altaita ja aktiviteetteja löytyy myös perheen pienimmille.

  Puisto sijaitsee Arenalin lähellä. Ne, jotka nauttivat nopeudesta, pitävät todennäköisesti Kamikazesta ja Rapidsista. Kokeile myös Dragolandia ja Polynesiaa. Tai miksi et ottaisi rentouttavaa kierrosta Congo Riverille? Pienemmille puistossa on Mini Park monine aktiviteetteineen.

  Sulje

  Kokopäiva / Pääsymaksu & Lippu

 • Day at Sea

  Rentoudu merellä

  Tule mukaan veneretkelle pitkin Mallorcan lounaisrannikkoa. Ohjelmassa on rauhallisia poukamia, luonnonkauniita maisemia, aurinkoa, uimista ja snorklausta. Lue lisää

  Tule mukaan veneretkelle pitkin Mallorcan lounaisrannikkoa. Ohjelmassa on rauhallisia poukamia, luonnonkauniita maisemia, aurinkoa, uimista ja snorklausta.

  Lähdemme merelle Santa Ponsan satamasta ja seilaamme pitkin rannikkoa, poukamia, rantoja ja kallioita myötäillen. Päivän aikana pidämme useita uimapysähdyksiä, jolloin pääset uimaan ja snorklaamaan veneestä.

  Lounaaksi on tarjolla paellaa ja pastasalaattia. Nautimme lounaan veneessä, jossain rauhallisessa poukamassa. Aikaa jää vielä virkistävään pulahdukseen ennen paluuta satamaan.

  Retki on varattavissa vasta kohteessa, olethan yhteydessä oppaisiimme.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Family Fun Day – Collection

  Hupipäivä Katmandussa

  Lähde Katmandu Parkiin, Mallorcan ainoaan interaktiiviseen puistoon. Puisto on yksi Espanjan suosituimpia huvipuistoja. Täydellinen retkipäivä kaiken ikäisille! Lue lisää

  Lähde Katmandu Parkiin, Mallorcan ainoaan interaktiiviseen puistoon. Puisto on yksi Espanjan suosituimpia huvipuistoja. Täydellinen retkipäivä kaiken ikäisille!

  Käytettävissäsi ovat puiston yhdeksän mielenkiintoista nähtävyyttä:

  • The House – interaktiivinen, ylösalaisin oleva talo, jossa on mm. peililabyrintti, jääluola, tuulitunneli, interaktiivisia pelejä erillisessä huoneessa, lumottu metsä, 3D-elämyksiä ja paljon muuta.

  • KATLANTIS Splash Park – vesipuisto, jossa mm. vesiliukumäkiä ja tykkejä.

  • KATLANTIS Kids Zone – yksi Espanjan suurimmista sisäleikkipaikoista.

  • K3 Climb – 16 metrin korkeuteen nouseva rata, jossa on kiipeilyteline, vapaa pudotus -mahdollisuus ja jättikeinu!

  • Expedition Golf – 2 suurta minigolfkenttää, joista toinen on kenttä on 18-reikäinen ja toinen 36-reikäinen.

  • 4D Experience – Sali, jossa on erityistuolit ”vuoristorata” -tunnelmaan, filmejä kaiken ikäisille

  • Desperados – laserammuntaa Villin lännen -teemalla

  • The Asylum – 5D elokuvaelämys, ei herkkähermoisille. Ainoastaan aikuisille.

  • XD Dark Ride – Huipputason interaktiivinen videopeli, jossa voi läimäyttää zombieita ja mutanttirobotteja.

  Jos nälkä yllättää löytyy puistosta useita ravintoloita ja baareja. Katmandu Park sijaitsee keskellä Magalufia ja voit tarvittaessa poistua ja palata takaisin puistoon päivän aikana.

  Vähimmäispituus K3 Climb -rataan on 140 cm.

  Tämä retki kuuluu Collection-ohjelmaamme, joka koostuu huolella valikoiduista retkistä. Jokaista retken varannutta lasta kohden lahjoitetaan tietty summa hyväntekeväisyysorganisaatio Sonrisaan pitkäaikaissairaiden hoitoon.

   

  Sulje

  Kokopäiva / Pääsymaksu & Lippu

 • Idyllinen Mallorca

  Valldemossa ja Appelsiinilaakso

  Koe Mallorcan kauneimmat ja idyllisimmät paikat yhden päivän aikana: Valldemossan vuoristokylä, Puerto de Sollérin pienvenesatama ja Appelsiinilaakso. Lue lisää

  Koe Mallorcan kauneimmat ja idyllisimmät paikat yhden päivän aikana: Valldemossan vuoristokylä, Puerto de Sollérin pienvenesatama ja Appelsiinilaakso.

  La Sierra Tramuntanan vuoriston vehmaassa laaksossa, 400 m merenpinnan yläpuolella, on viehättävä Valldemossan kylä. Säveltäjä Frédéric Chopin ja hänen rakastajansa George Sand viettivät kylässä yhden kylmän ja sateisen talven ja tekivät kylästä kuuluisan. He asuivat vanhassa La Cartujan kartusiaaniluostarissa, joka nykyisin toimii museona.

  Pyhimys Santa Catalina Tomas kasvoi täällä Valldemossassa ja leimaa kylää vielä nykyäänkin.

  Matkaamme läpi vanhojen oliivilehtojen korkealla rannikon yläpuolella. Näkymät Välimerelle ja ympäröivään luontoon ovat suurenmoiset. Tämä kiemurteleva tie kuuluukin maisemiltaan Mallorcan kuuluisimpien joukkoon. Mikäli aikaa riittää, pysähdymme tunnetulla Son Marroigin näköalapaikalla ihailemaan ilmiömäisiä näköaloja.

  Nautittuamme lounaan viehättävän Puerto de Sollérin kalastajakylän satamassa käymme vielä Sollerin kylässä, jota kutsutaan myös "Appelsiinilaaksoksi".

  Sen jälkeen hyppäämme vielä kyytiin historialliseen junaan, joka on liikennöinyt Sollerin ja Palman välillä jo lähes sata vuotta. On unohtumaton elämys puksuttaa junalla yli vuorien ja halki oliivipuulehtojen!

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

 • Jolly Pirate Cruise

  Merirosvoseikkailu perheille

  Lähde merirosvojen matkaan merelle! Luvassa on täydellinen puolipäiväretki lapsiperheille. Retki on erityisesti suunnattu Blue Village - ja Blue Star -hotelleissa majoittuville, mutta kaikki merirosvokokelaat ovat tervetulleita! Lue lisää

  Lähde merirosvojen matkaan merelle! Luvassa on täydellinen puolipäiväretki lapsiperheille. Retki on erityisesti suunnattu Blue Village - ja Blue Star -hotelleissa majoittuville, mutta kaikki merirosvokokelaat ovat tervetulleita!

  Aktiviteettiohjaajamme leikittävät ja hauskuuttavat laivalla. Luvassa on kasvomaalausta, leikkejä ja tietenkin aarteenetsintää. Kukahan löytää aarteen? Aarteenetsinnän sijaan voit myös rentoutua laivalla auringosta nauttien.

  Kuljemme Pollensan satamasta Formentorin rantaa kohden. Merimatkalla voit ottaa rennosti ja ihailla Mallorcan rannikon kauniita maisemia.

  Hii-o-hoi!

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Lasipohjavene – Cap de Formentor

  Aurinkoa ja uintia merellä

  Lähde mukaan ihanalle puolipäiväretkelle lasipohjaveneellä ja koe Mallorcan upeat maisemat. Lue lisää

  Lähde mukaan ihanalle puolipäiväretkelle lasipohjaveneellä ja koe Mallorcan upeat maisemat.

  Suuntaamme merelle Submarine Vision -lasipohjaveneellä. Voit istua joko yläkannella ja nauttia auringosta sekä rannikon maisemista tai alakannella, jossa pääset katselemaan vedenalaista elämää lasipohjan läpi.

  Retkemme vie meidät kohti pohjoista ja Cap de Formentoria, jossa pysähdymme pienessä Cala Figueran poukamassa ja nautimme hetken rauhasta ja saaren pohjoisosan maisemista.

  Retken aikana pidämme vielä uimatauon, joten muista uimapuku.

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Lasipohjavene ja markkinat

  Veneretki ja markkinat

  Lähde mukaan ihanalle veneretkelle lasipohjaveneellä pitkin Mallorcan rannikkoa. Päivän aikana ohjelmassa on uintia sekä käynti markkinoilla. Lue lisää

  Lähde mukaan ihanalle veneretkelle lasipohjaveneellä pitkin Mallorcan rannikkoa. Päivän aikana ohjelmassa on uintia sekä käynti markkinoilla.

  Seilaamme lasipohjaveneellä kohti Cala Ratjadaa, jossa markkinat pidetään. Lasipohjaveneessä pääset tutustumaan kivasti vedenalaiseen elämään tarvitsematta kastua!

  Perillä Cala Ratjadassa sinulla on omaa aikaa kuljeskella markkinoilla ennen kuin lähdemme takaisin merelle.

  Retken aikana pidämme yhden uimatauon, joten muista uimapuku.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Lazy Days Catamaran Anacaona

  Lomatunnelmaa merellä!

  Purjehdimme katamaraanilla taivaansiniselle merelle ja saat nauttia leppoisasta olosta, auringosta ja hyvästä ruoasta. Lue lisää

  Purjehdimme katamaraanilla taivaansiniselle merelle ja saat nauttia leppoisasta olosta, auringosta ja hyvästä ruoasta.

  Lähde mukaan viettämään ihanaa päivää raikkaassa merituulessa. Aamupäivällä suuntaamme katamaraanilla merelle ja muutaman tunnin auringonoton jälkeen alus laskee ankkurin. Saat uida kristallinkirkkaassa merivedessä ja rentoutua sen jälkeen aluksen kannella ja nauttia BBQ-lounaan.

  Pysähtyessämme uimaan voit halutessasi lainata snorklausvälineitä ja tutustua pinnanalaiseen elämään.

  Lounaaseen sisältyy juoma, mutta aluksella on myös baari, josta voit ostaa juomia koko retken ajan. Aluksella on myös wc, suihku ja muita mukavuuksia. Retken kesto on n. 5 tuntia.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Lohikäärmeluolat ja Sineu

  Tippukiviluolia ja markkinat

  Lähde mukaan kokopäiväretkelle tinkimään Sineun markkinoille ja tutustumaan kauniisiin Lohikäärmeluoliin. Lue lisää

  Lähde mukaan kokopäiväretkelle tinkimään Sineun markkinoille ja tutustumaan kauniisiin Lohikäärmeluoliin.

  Pieni, aito Sineun kylä sijaitsee keskellä saarta ja joka keskiviikko se täyttyy ympäröivien kylien ihmisistä, jotka tulevat ostoksille. Sineun markkinat ovat saarella ainoat, joilla vielä myydään eläviä eläimiä.

  Retken toinen kohokohta on maanalaiset Lohikäärmeluolat Porto Cristossa. Näissä fantastisissa luolissa on tippukivimuodostelmia, jotka ovat syntyneet vuosituhansien saatossa.

  Kävelykierros vie läpi luolasalien, kapeiden käytävien ja kiemurtelevien portaiden. Jos antaa mielikuvitukselle vallan, on helppo kuvitella itsensä Tolkienin satujen maailmaan. Luolaston alimmissa osissa sijaitsevassa salissa, suuren maanalaisen järven rannalla, vietämme maagisen hetken klassisen musiikin soidessa taustalla. Taika murtuu, kun nousemme noin sata porrasaskelmaa takaisin ylös todellisuuden pariin.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

 • Lohikäärmeluolat – pohjoisrannikolta

  Tippukiviluolia ja Majoricahelmiä

  Mielenkiintoinen retki, jonka aikana näet kuuluisat Lohikäärmeluolat. Retken ohjelmaan kuuluu myös pysähdys Manacorin käsityöläiskaupungissa, jossa voit ostaa aitoja Majoricahelmiä. Lue lisää

  Mielenkiintoinen retki, jonka aikana näet kuuluisat Lohikäärmeluolat. Retken ohjelmaan kuuluu myös pysähdys Manacorin käsityöläiskaupungissa, jossa voit ostaa aitoja Majoricahelmiä.

  Tämä retki sopii kaikille, jotka haluavat nähdä Mallorcaa hieman laajemmin. Retken kohokohta on käynti tuhansia vuosia vanhoissa, maanalaisissa Lohikäärmeluolissa. Nämä fantastiset luolat tippukivimuodostelmineen, joiden syntyyn on kulunut tuhansia vuosia, ovat todella tutustumisen arvoiset. Kävelykierros vie läpi luolasalien, kapeiden käytävien ja kiemurtelevien portaiden. Jos antaa mielikuvitukselle vallan, on helppo kuvitella itsensä Tolkienin satujen maailmaan. Luolaston alimmissa osissa sijaitsevassa salissa, suuren maanalaisen järven rannalla, vietämme maagisen hetken klassisen musiikin soidessa taustalla. Taika murtuu, kun nousemme noin sata porrasaskelmaa takaisin ylös todellisuuden pariin. Käsityöperinteistään tunnetussa Manacorin kylässä käymme helmitehtaassa, jossa valmistetaan koruja kuuluisista Majoricahelmistä. Retken päätteeksi pysähdymme vielä hetkeksi maistelemaan liköörikaupan juomia. Liköörien lisäksi voit ostaa kaupasta keramiikkaa ja oliivipuusta valmistettuja esineitä.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

 • Marineland ja vesipuisto (itärannikolta)

  Pingviinejä ja vesiliukumäkiä

  Aloita päivä tervehdyskäynnillä merileijonien luona ja delfiinishow'lla. Jatka sitten vesipuistoon, jossa voit heittäytyä hurjiin liukumäkiin tai rentoutua suurien uima-altaiden laidalla. Lue lisää

  Aloita päivä tervehdyskäynnillä merileijonien luona ja delfiinishow'lla. Jatka sitten vesipuistoon, jossa voit heittäytyä hurjiin liukumäkiin tai rentoutua suurien uima-altaiden laidalla.

  Ajamme bussilla Portals Nousiin, Marinelandiin, joka on sopivankokoinen koko perheen eläinpuisto. Pingviinien, erilaisten lintulajien ja kalojen ansiosta tämä on oiva retkikohde myös vähän pienemmille lapsille.

  Papukaijojen esitys on hauska, mutta älä unohda delfiinejä ja suloisia merileijonia, joiden esitykset tarjoavat myös monet naurut.

  Iltapäivällä jatkamme matkaa suureen vesipuistoon, jossa on houkutuksia niin isoille kuin pienillekin, vauhdikkaita mäkiä ja leppoisaa oloa. Toisin sanoen, täydellinen päivä koko perheelle!

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Marineland – Sisäänpääsylippu

  Täydellinen perheen pienemmille

  Tervehdi merileijonia, delfiinejä ja muita jännittäviä Marinelandin asukkeja. Lue lisää

  Tervehdi merileijonia, delfiinejä ja muita jännittäviä Marinelandin asukkeja.

  Marineland on sopivan suuri, koko perheen eläinpuisto pingviineineen ja erilaisine lintu- ja kalalajeineen. Tämä retki sopii täydellisesti myös perheille, joissa on pieniä lapsia. Papukaijashow on kiva kokemus, mutta älä jätä väliin myöskään hauskoja delfiini- ja merileijonien esityksiä!

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Merirosvoshow ja illallinen sisältäen kuljetuksen – pohjoisrannikolta

  Hauska koko perheen iltaretki

  Välimerenalueen akrobaattisimmat merirosvot tarjoavat vauhdikkaan esityksen niin isoille kuin pienemmille katsojille! Lue lisää

  Välimerenalueen akrobaattisimmat merirosvot tarjoavat vauhdikkaan esityksen niin isoille kuin pienemmille katsojille!

  Näyttämöllä on kaksi kilpailevaa merirosvojoukkiota, jotka kamppailevat merirosvoaarteesta. Esitys tarjoaa naurua, dramatiikkaa, yllätyksiä ja tietysti korkealuokkaista akrobatiaa.

  Kamppailun ollessa täydessä vauhdissa saamme samalla nauttia yksinkertaisen, mutta maistuvan illallisen, joka koostuu broilerinkoivista lisukkeineen. Ja parhaaseen merirosvotapaan on sormin syöminen totta kai sallittua. Ruokajuomaksi on tarjolla sangriaa ja alkoholittomia vaihtoehtoja.

  Sulje

  Ilta / Ruoka, juoma & viihde

 • Palma Aquarium – Sisäänpääsylippu

  Vierailu mahtavien meren asukkaiden luona

  Ota hetken tauko auringosta ja vie perheesi Palma Aquariumiin, jossa tapaatte kaikenlaisia mereneläviä merikilpikonnista haikaloihin! Lue lisää

  Ota hetken tauko auringosta ja vie perheesi Palma Aquariumiin, jossa tapaatte kaikenlaisia mereneläviä merikilpikonnista haikaloihin!

  Tervetuloa tutustumaan Mallorcan toisenlaiseen puoleen! Palma Aquariumin läpinäkyvässä tunnelissa sinulla on mahdollisuus nähdä vain muutaman metrin etäisyydeltä merikilpikonnia, piraijoja, rauskuja, eläviä koralleja, haikaloja ja monta muuta meren asukasta.

  Valmistaudu unohtumattomaan elämykseen Välimeren ja valtamerien eläimistön ja kasvillisuuden parissa: 8000 lajia, 700 erilaista eläintä ja kasvia sekä viisi miljoonaa litraa merivettä!

  Sulje

  Kokopäiva / Pääsymaksu & Lippu

 • Palman katedraali ja ostoksia

  Pistäydy suurkaupungissa

  Vierailemme kuuluisassa katedraalissa, jonka jälkeen voit omatoimisesti kierrellä kaupungilla nauttien sen ihanasta tunnelmasta ja hyvistä ostosmahdollisuuksista. Lue lisää

  Vierailemme kuuluisassa katedraalissa, jonka jälkeen voit omatoimisesti kierrellä kaupungilla nauttien sen ihanasta tunnelmasta ja hyvistä ostosmahdollisuuksista.

  Palma on yksi Euroopan sykkivistä suurkaupungeista – täynnä elämää ja aktiviteetteja. Täällä voit nauttia shoppailusta täysin siemauksin, kuljeskella vanhan kaupunginosan kujilla, vierailla historiallisissa palatseissa ja kirkoissa ja istahtaa välillä kaupungin trendikkäisiin kahviloihin ja tapasbaareihin.

  Retkiohjelmaan sisältyy tutustuminen Palman majesteettiseen katedraaliin, La Seuhun, jonka jälkeen voit omatoimisesti kierrellä kaupungilla. Kuten sanottu, Palma on mahtava ostoskaupunki, josta löydät maustemyymälöitä, kenkäkauppoja, muotiputiikkeja ja paljon muuta.

  Sindicatin ja Jaume II:n pikkuliikkeistä ei ole pitkä matka tyylikkäälle ostoskadulle, Jaume III:lle, tai Avinguda d’Alexandre Rosellolle sekä El Corte Inglésin ostoskeskukseen. Suosittelemme myös vierailua vanhassa kuninkaanlinnassa, Castello de Bellverissa sekä kävelyretkeä pitkin Paseo Maritimoa, jonka varrella voit ihastella sataman ylellisiä luksusveneitä.

  Kannattaa myös pysähtyä johonkin monista ulkoilmaravintoloista ja nauttia vaikkapa kupillinen café con lecheä – maitokahvia.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

 • Rancho Grande – ratsastus

  Mukava iltapäivä ulkoilmassa Rancho Grande-hevostilalla – sopii kaikenikäisille!

  Lähde kanssamme puolipäiväretkelle Rancho Grande -hevostilalle, jossa lähdemme ratsastuskierrokselle ja nautimme lopuksi grilliruokaa päivällisellä sangrian kera. Lue lisää

  Lähde kanssamme puolipäiväretkelle Rancho Grande -hevostilalle, jossa lähdemme ratsastuskierrokselle ja nautimme lopuksi grilliruokaa päivällisellä sangrian kera.

  Rancho Grande on retki, joka päivänselvä perheiden suosikki! Nauti mukavasta iltapäivästä ulkona mallorcalaisella maaseudulla, Rancho Granden hevostilalla. Täällä tarjoamme sinulle hauskan ratsastusretken tasangoilla ja pinjapuumetsissä. Hevonen valitaan sinulle aiemman ratsastuskokemuksesi mukaan. Ratsastuksen jälkeen päätämme illan grillauksen, yhdessäolon ja sagrian merkeissä.

  Sulje

  Ilta / Ruoka, juoma & viihde

 • Robinson Cruise

  Parhaita lomatunnelmia merellä

  Katamaraani vie sinut tavaansiniselle merelle ja luvassa on puolipäivä rentoutumista, aurinkoa, uimista ja hyvää ruokaa. Lue lisää

  Katamaraani vie sinut tavaansiniselle merelle ja luvassa on puolipäivä rentoutumista, aurinkoa, uimista ja hyvää ruokaa.

  Lähde mukaan viettämään virkistävää ja ihanaa retkeä merellä. Aamupäivällä katamaraani suuntaa taivaansiniselle merelle. Vietettyäsi muutaman tunnin aluksen kannella ottaen aurinkoa ja rentoutuen, lasketaan ankkuri ja voit pulahtaa uimaan kristallinkirkkaaseen veteen. Uintitauon jälkeen voit taas ottaa hyvän asennon aluksen kannella ja nauttia maukkaasta lounaasta.

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Sightseeing-bussi Palmassa – Lippu

  Helpoin tapa tutustua Palmaan

  Osta kauttamme lippu kiertoajelulle Palman sightseeing -bussissa – helppoa ja vaivatonta! Lue lisää

  Osta kauttamme lippu kiertoajelulle Palman sightseeing -bussissa – helppoa ja vaivatonta!

  Punaiset, "hyppää kyytiin, hyppää pois" -kiertoajelubussit kierrättävät sinua ympäri Palman kaupunkia, helposti ja mukavasti. Kierroksella näet Palmasta muun muassa maailmankuulun Katedraalin, henkeäsalpaavan kauniin, mäellä sijaitsevan Bellverin linnan ja alueen suurimman ostoskeskuksen Centro Porto Pin.

  Voit hypätä kiertoajelulle mukaan missä vain yhdestä 16 eri pysäkistä ja olla kyydissä niin pitkään kuin haluat. Lippu on voimassa vuorokauden ajan.

  Sulje

  Kokopäiva / Pääsymaksu & Lippu

 • Son Amar Gold

  Tanssishow koko perheelle

  Päivällisshow täynnä tanssia ja musiikkia maailman joka kolkasta! Koet illan aikana perinteisen flamencon, espanjalaisen baletin, tunnettuja musikaalinumeroita sekä paljon, paljon muuta. Lue lisää

  Päivällisshow täynnä tanssia ja musiikkia maailman joka kolkasta! Koet illan aikana perinteisen flamencon, espanjalaisen baletin, tunnettuja musikaalinumeroita sekä paljon, paljon muuta.

  Tämä koko illan show järjestetään herraskartanossa aivan Palman ulkopuolella. Ilta aloitetaan päivällisellä Son Amarin orkesterin 'Sounds of Soulin' tahtiin. Päivällisen jälkeen on vuorossa nopeatempoinen tanssiesitys, akrobatiaa yhdistettynä musiikkiin ja tanssiin.

  Show'ssa on kohtauksia Afrikasta, Intiasta ja Irlannista sekä kohtauksia Broadwayn ja Pariisin musikaaleista. Illan kohokohta on kenties maailmankuulun koreografin Carlos Vilánin luoma ohjelmanumero, jossa yhdistyy klassinen espanjalainen baletti ja flamenco.

  Retken hintaan sisältyy kolmen ruokalajin illallinen sekä viini tai alkoholiton vaihtoehto.

  Sulje

  Ilta / Ruoka, juoma & viihde

 • Western Water Park – Sisäänpääsy

  Koe villi länsi kosteassa ympäristössä

  Älä jätä väliin tilaisuuttasi kokea riemukas päivä Western Water Parkissa – takuuvarma suosikki koko perheelle. Lue lisää

  Älä jätä väliin tilaisuuttasi kokea riemukas päivä Western Water Parkissa – takuuvarma suosikki koko perheelle.

  Teemapuisto Western Water Park Palmanovassa/Magalufissa kasvaa vuosi vuodelta suuremmaksi ja tarjoaa kattavan päiväohjelman täynnä tekemistä kaikille perheenjäsenille aina vesishow'sta poniajeluihin ja Villin lännen vankilaan. Näe myös merileijonien oma ohjelmanumero temppuineen! Puiston päävetonaulat ovat luonnollisesti kaikki vesiliukumäet ja suuret altaat.

  Sulje

  Kokopäiva / Pääsymaksu & Lippu

 • Viiniretki

  Viininmaistajaiset viinitarhoilla

  Lähde mukaan maistelemaan viinejä Mallorcan tunnetuimmalle viinialueelle! Lue lisää

  Lähde mukaan maistelemaan viinejä Mallorcan tunnetuimmalle viinialueelle!

  Vierailemme muutamissa Mallorcan viinituvista, joissa valmistetaan osa Espanjan parhaista viineistä. Viinitiloilla opimme lisää viinien luonteesta ja halutessasi voit ostaa sekä viinejä että tarvikkeita, joita löytyy eri hintaluokissa.

  Yksi päivän pysähdyksistä tehdään perheomisteiselle Ramanyàn viinitilalle, jossa tuotetaan erilaisia viinejä. Täällä on myös laaja kokoelma antiikkisia viinitarvikkeita. Pistäydymme myös Angel Bodegasin viinitarhalla, joka on yksi Mallorcan suurimmista. Meitä kierrätetään tilalla ja pienen purtavan ohella saamme maistaa eri viinejä.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri