Finnmatkojen Estrella de Mar & Spa FFFF
Parhaalla paikalla

Estrella de Mar & Spa FFFF

Perheiden suosikki kävelyetäisyydellä Alcúdian satamaa

 

Estrella de Mar & Span sijainti Alcudiassa on rauhallinen lähellä satamaa ja rantaa. Hotellilla on kuntosali, suuri allasalue, koko perheelle suunnattua toimintaa sekä All Inclusive -mahdollisuus. Estrella de Mar & Spasta löytyy kaikki rentouttavan ja aktiivisen loman ainekset.

Hotellin allasalue sijaitsee trooppisessa puutarhassa. Aurinkotuolit on aseteltu altaan laidalle ja puistonpenkit mukavasti palmujen varjoon. Kaikkiaan hotellilla on kolme uima-allasta, joista yksi lapsille. Hotelli on kansainvälinen, sen asiakkaat ovat pääasiassa pohjoismaalaisia ja saksalaisia. 

Kävelymatka satamaan ja rantaan
Rannalle ja Alcúdian pienvenesatamaan on noin 10 minuutin kävelymatka. Satamassa on useita suosittuja kala- ja äyriäisravintoloita, sekä kaikkea yksinkertaisista tapasbaareista kansainvälisiä herkkuja tarjoileviin tyylikkäisiin ravintoloihin.

Kuntosali ja spa
Hotellin kuntosali on hyvin varustettu ja Estrella de Mar & Spalla on myös spa-osasto, jonka ikäraja on 16-vuotta. Hotellin spassa saa olla ilman vaatteita, mutta useimmillä kävijöillä on vaatteet päällään. Kylpyläosastolla on mm. höyrysauna, sisäuima-allas, jacuzzeja sekä mahdollisuus hierontaan ja kauneushoitoihin.

Varaa All Inclusive tai puolihoito

Lisäpalveluna voit varata puolihoidon, joka sisältää aamiaisen ja päivällisen noutopöydästä. Hieman ylellisyyttä All Inclusiveen tuovat riojaviinit päivällisellä ja jäätelö lapsille. Ravintolalla on mukava ulkoterassi puutarhassa, avoinna aamiais- ja lounasaikaan. 

Ulkonäyttämöllä altaan läheisyydessä järjestää hotelli esityksiä parina iltana viikossa. Esitykset ja viihdeohjelma ovat pääosin saksaksi, jonka lisäksi hieman ohjelmaa myös englanniksi.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, aamiaispöytä.

 

 

Sulje