Finnmatkojen Elisa FFF
Pientä & kodikasta

Elisa FFF

Asu rauhallisella kanava-alueella

Hinta alk.
610 e 695 e
10.09.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Huoneistohotelli Elisa on rakennettu kanavien keskelle rauhalliselle ja vehreälle alueelle, josta on vain muutaman minuutin kävelymatka rantaan. Hotellilla on uima-allas, baari ja kahvila. Jos haluat lomaa ruuanlaitolta, voit varata aamiaisen tai puolihoidon. Näytä lisää
Hinta alk.
610 e 695 e
10.09.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Huoneistohotelli Elisa on rakennettu kanavien keskelle rauhalliselle ja vehreälle alueelle, josta on vain muutaman minuutin kävelymatka rantaan. Hotellilla on uima-allas, baari ja kahvila. Jos haluat lomaa ruuanlaitolta, voit varata aamiaisen tai puolihoidon.

Kävelyetäisyydellä sijaitsee myös S'Albufeiran luonnonpuisto sekä Alcudian uudempi osa ostospaikkoineen ja ravintoloineen.

Mukava allasalue, baari ja pöytätennis
Hyvän palvelun ansiosta Elisassa viihdytään erinomaisesti, ja siksi varmasti hotellilla onkin runsaasti kanta-asiakkaita. Hotellin pienellä allasalueella on baari, kahvila, pöytätennis sekä leikkipaikka. Hotellilla järjestetään joinain iltoina myös viihdeohjelmaa.

Varaa etukäteen aamiainen tai puolihoito
Voit halutessasi varata aamiaispöydän tai päivällisen sisältämän puolihoidon. Päivällinen on joko à la carte tai buffé, asiakasmäärästä riippuen. Kun varaat aamiaisen aikuisille jo ennen matkaa, saavat saman matkavarauksen alle 12-vuotiaat sen maksutta.   

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje