Pientä & kodikasta
Aitoa tunnelmaa

Elisa FFF

Asu rauhallisella kanava-alueella

Hinta alk.
480 e570 e
09.08.2014 Lähtöpaikka Helsinki 8 päivää
Kanavien ympäröimä huoneistohotelli Elisa on rakennettu rauhalliselle ja vehreälle alueelle, josta on vain muutaman minuutin kävelymatka rantaan. Hotellilla on uima-allas, baari ja kahvila. Jos haluat lomaa ruuanlaitolta, voit varata aamiaisen tai puolihoidon. Lue lisää
Hinta alk.
480 e570 e
09.08.2014 Lähtöpaikka Helsinki 8 päivää

Kanavien ympäröimä huoneistohotelli Elisa on rakennettu rauhalliselle ja vehreälle alueelle, josta on vain muutaman minuutin kävelymatka rantaan. Hotellilla on uima-allas, baari ja kahvila. Jos haluat lomaa ruuanlaitolta, voit varata aamiaisen tai puolihoidon.

Kävelyetäisyydellä sijaitsee myös S'Albufeiran luonnonpuisto sekä Alcudian uudempi osa ostospaikkoineen ja ravintoloineen.

Mukava allasalue, baari ja pöytätennis
Hyvän palvelun ansiosta Elisassa viihdytään erinomaisesti, ja siksi varmasti hotellilla onkin runsaasti kanta-asiakkaita. Hotellin pienellä allasalueella on baari, kahvila, pöytätennis sekä leikkipaikka. Hotellilla järjestetään joinain iltoina myös viihdeohjelmaa.

Varaa etukäteen aamiainen tai puolihoito
Voit halutessasi varata aamiaispöydän tai päivällisen sisältämän puolihoidon. Päivällinen on joko à la carte tai buffé, asiakasmäärästä riippuen.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit