Finnmatkojen Blue Village Family Life Alcudia Pins FFFF

Blue Village Family Life Alcudia Pins FFFF

Perhehotelli ja rauhallinen sijainti meren äärellä

Hinta alk.
495 e 720 e
07.05.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Aivan Playa de Muron valkean rannan äärellä, rauhallisella ja lapsiystävällisellä alueella Mallorcalla, sijaitsee Blue Village Family Life Alcudia Pins. Ranta on leveä ja matalapohjainen ja hotellilta löytyy altaita kaiken ikäisille. Asut huoneistossa ja ateriat ovat varattavissa lisämaksusta. Näytä lisää
Hinta alk.
495 e 720 e
07.05.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Aivan Playa de Muron valkean rannan äärellä, rauhallisella ja lapsiystävällisellä alueella Mallorcalla, sijaitsee Blue Village Family Life Alcudia Pins. Ranta on leveä ja matalapohjainen ja hotellilta löytyy altaita kaiken ikäisille. Asut huoneistossa ja ateriat ovat varattavissa lisämaksusta.

Suurella altaalla on vesiliukumäki, jacuzzi sekä allasbaari ja suuri terassi meren puolella. Polskuttelualtaassa on myös pienempiä vesiliukumäkiä ja perheen pienimmille löytyy vauva-allas hotellin rauhallisemmasta osasta. Täältä voitte varata uimakoulun lapsille ja eikö olisikin hauskaa oppia uimataito lomalla? 

Blue Village Family Life – parempi kuin koskaan!

  • Bamsen Uimakoulu, Vesipeuhula ja kroolauskurssi
  • Bamse Club, @611 ja The Hangout – maksuttomia aktiviteetteja!
  • Buffetpöydät aikuisille ja lapsille ja à la carte paikallisin herkuin
  • Les Mills -liikuntatunteja
  • Palvelu-ja aktiviteettitiimimme paikalla päivittäin

Bussilla satamaan tai pyöräilyretki
Alcudian huvivenesatamaan kulkevat paikallisbussit pysähtyvät hotellin edustalla. Satamassa on niin pieniä kuin isompiakin putiikkeja, baareja, kahviloita ja kaikkea mukavista pienistä tapas-baareista ylellisiin kala- ja äyriäisravintoloihin.

Alueen ympäristöön tutustut kätevästi vuokrattavilla polkupyörillä.

Ota lomaa ruoanlaitosta
Voit varata joko All Inclusiven, aamiaispöydän tai puolihoidon, joka sisältää aamiaisen ja päivällisen noutopöydästä ruokajuomineen. Alle 13-vuotiaat lapset syövät maksutta, kun vastaavat ateriat varataan saman matkavarauksen aikuisille etukäteen. Huom. All Inclusivea on myynnissä vain rajoitettu määrä, ota yhteys myyntipalveluumme mikäli vaihtoehto ei näy valikossa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje