Finnmatkojen Alcudia Pins FFFF

Alcudia Pins FFFF

Perhehotelli ja rauhallinen sijainti meren äärellä

Aivan Playa de Muron valkean rannan äärellä, rauhallisella ja lapsiystävällisellä alueella Mallorcalla, sijaitsee Blue Village Alcudia Pins. Ranta on leveä ja matalapohjainen ja hotellilta läytyy altaita kaiken ikäisille. Asut huoneistossa ja ateriat ovat varattavissa lisämaksusta. Näytä lisää

Aivan Playa de Muron valkean rannan äärellä, rauhallisella ja lapsiystävällisellä alueella Mallorcalla, sijaitsee Blue Village Alcudia Pins. Ranta on leveä ja matalapohjainen ja hotellilta läytyy altaita kaiken ikäisille. Asut huoneistossa ja ateriat ovat varattavissa lisämaksusta.

Suurella pääaltaalla on vesiliukumäki, jacuzzi sekä allasbaari ja suuri terassi meren puolella. Polskuttelualtaassa on myös pienempiä vesiliukumäkiä ja perheen pienimmille löytyy vauva-allas hotellin rauhallisemmasta osasta.

Blue Village – urheilullisempi kuin koskaan
Alcudia Pinsistä löytyy aktiviteetteja ja kuntoilumahdollisuuksia koko perheelle.

Tarjolla on esimerkiksi:

  • Jumppatunteja tunnetulla Les Mills -konseptilla
  • Vesijumppaa, jalkapalloa ja lentopalloa
  • Uimakoulu lapsille ja kroolauskurssi aikuislle keskikesällä

Bussilla keskustaan tai pyöräilyretki
Alcudian huvivenesatamaan kulkevat paikallisbussit pysähtyvät hotellin edustalla. Satamassa on niin pieniä kuin isompiakin putiikkeja, baareja, kahviloita ja kaikkea mukavista pienistä tapas-baareista ylellisiin kala- ja äyriäisravintoloihin.

Hotellin ympäristöön tutustut kätevästi vuokrattavilla polkupyörillä.

Ota lomaa ruoanlaitosta
Voit varata joko All Inclusiven, aamiaispöydän tai puolihoidon, joka sisältää aamiaisen ja päivällisen noutopöydästä ruokajuomineen. Alle 13-vuotiaat lapset syövät maksutta, kun vastaavat ateriat varataan saman matkavarauksen aikuisille etukäteen. Huom. All Inclusivea on myynnissä vain rajoitettu määrä.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje