BlueVillage
Parasta lomaa - aivan rannalla

Alcudia Pins FFFF

Perhehotelli ja rauhallinen sijainti meren äärellä

Aivan Playa de Muron valkean rannan äärellä, rauhallisella ja lapsiystävällisellä alueella Mallorcalla, sijaitsee Blue Village Alcudia Pins. Ranta on leveä ja matalapohjainen ja hotellilta läytyy altaita kaiken ikäisille. Asut huoneistossa ja ateriat ovat varattavissa lisämaksusta. Lue lisää

Aivan Playa de Muron valkean rannan äärellä, rauhallisella ja lapsiystävällisellä alueella Mallorcalla, sijaitsee Blue Village Alcudia Pins. Ranta on leveä ja matalapohjainen ja hotellilta läytyy altaita kaiken ikäisille. Asut huoneistossa ja ateriat ovat varattavissa lisämaksusta.

Suurella pääaltaalla on vesiliukumäki, jacuzzi sekä allasbaari ja suuri terassi meren puolella. Polskuttelualtaassa on myös pienempiä vesiliukumäkiä ja perheen pienimmille löytyy vauva-allas hotellin rauhallisemmasta osasta.

Täältä löytyy aamujumppaa, kuntosali ja multicourt
Ja kuten kaikissa Blue Villageissa toimii täällä suosittu Bamseklubi, jossa lapset voivat tutustua uusiin ystäviin. Hotellissa lapsilla on myös mahdollisuus osallistua uimakouluun suomenkielisten opettajien johdolla. Paikat sekä Bamseklubiin että uimakouluun tulee varata etukäteen jo kotimaassa.

Bussilla keskustaan tai pyöräilyretki
Alcudian huvivenesatamaan kulkevat paikallisbussit pysähtyvät hotellin edustalla. Satamassa on niin pieniä kuin isompiakin putiikkeja, baareja, kahviloita ja kaikkea mukavista pienistä tapas-baareista ylellisiin kala- ja äyriäisravintoloihin.

Hotellin ympäristöön tutustut kätevästi vuokrattavilla polkupyörillä.

Ota lomaa ruoanlaitosta
Voit varata joko All Inclusiven, aamiaispöydän tai puolihoidon, joka sisältää aamiaisen ja päivällisen noutopöydästä ruokajuomineen. Alle 12-vuotiaat lapset syövät maksutta, kun vastaavat ateriat varataan saman matkavarauksen aikuisille etukäteen. All Inclusivea on myynnissä vain rajoitettu määrä. Huom. All Inclusive EI ole mahdollista varata ajalle 28.5.–27.6.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit