Finnmatkojen Villas Alondra FFFF+
Villa & uima-allas

Villas Alondra FFFF+

Suuri huvila ja oma uima-allas Puerto del Carmenissa

Omassa uima-altaallisessa huvilassa voit nauttia Lanzaroten auringosta ja rauhasta, ostos- ja viihdetarjonta ovat kuitenkin vielä kävelyetäisyydellä. Villas Alondra sijaitsee mukavalla asuinalueella hieman sataman yläpuolella Puerto del Carmenin vanhemmassa osassa. Näytä lisää

Omassa uima-altaallisessa huvilassa voit nauttia Lanzaroten auringosta ja rauhasta, ostos- ja viihdetarjonta ovat kuitenkin vielä kävelyetäisyydellä. Villas Alondra sijaitsee mukavalla asuinalueella hieman sataman yläpuolella Puerto del Carmenin vanhemmassa osassa.

Huvila-alue on rakennettu puistomaisesti, istutusten ja yhteisten palveluiden ympäröidessä huviloita. Vieraat kokoontuvat mielellään allasalueelle lämmitetyn uima-altaan äärelle.

Oma uima-allas, grillipaikka ja aurinkotuolit
Villas Alondra on arvostettu suurten lapsiperheiden ja seurueiden keskuudessa. Huvilat ovat hyvin varustettuja, modernisti sisustettuja ja erittäin tilavia. Niissä on lämmittämättömät uima-altaat sekä tiski- ja pyykkikone. Pihalla on lisäksi grilli ja aurinkotuolit.

Superiorhuvila – suurempi uima-allas, kolme kylpyhuonetta ja sisäjacuzzi
Erityisen mukavasti lomailet neljän huoneen superiorhuvilassa, jonka sisustus on tavallisia huviloita tasokkaampi. Huviloissa on mm. kolme kylpyhuonetta, sisäjacuzzi sekä ilmastointi joka huoneessa.

Pysäköintipaikka talon edessä
Taksin käyttö on suhteellisen edullista, mutta helpoiten liikut saarella, jos vuokraat auton, jonka pysäköit kätevästi oman huvilasi ulkopuolelle.

Kokkaa itse tai varaa ateriat etukäteen
Mikäli haluat valmistaa itse ateriat huvilassasi, on ruokakauppa mukavasti kävelyetäisyydellä. Mutta jos haluat ottaa rennosti aamuisin, voit toki varata aamiaisen etukäteen lisäpalveluna. 

Perushintaan sisältyy:
Majoitus huvilassa, ei aterioita.

Sulje