Huomasimme että käytössäsi on Internet Explorerin vanha versio. Taataksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen Finnmatkat.fi sivustolla suosittelemme sinua päivittämään selaimen uuteen versioon. Täältä löydät hyviä ja ilmaisia vaihtoehtoja »

Finnmatkojen Sol Lanzarote FFFF
Viihtyisää lomaa aikuisille ja lapsille

Sol Lanzarote FFFF

Huippusijainti rannalla – All Inclusive!

Hinta alk.
680 e 940 e
30.01.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Blue Star Sol Lanzarote sijaitsee upealla paikalla aivan kilometrien pituisen Matagorda-rannan äärellä Puerto del Carmenissa. Oma henkilökuntamme järjestää aktiviteetteja, ja kun haluat ottaa rennosti, voit varata hieronnan tai jonkin kauneushoidon. Näytä lisää
Hinta alk.
680 e 940 e
30.01.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Blue Star Sol Lanzarote sijaitsee upealla paikalla aivan kilometrien pituisen Matagorda-rannan äärellä Puerto del Carmenissa. Oma henkilökuntamme järjestää aktiviteetteja, ja kun haluat ottaa rennosti, voit varata hieronnan tai jonkin kauneushoidon.

Täällä on kaikki mahdollisuudet viettää elämyksellistä lomaa, yhdessä. Sekä hotellilla että alueella sen ympärillä. Puerto Carmenin ravintoloihin, pikkukauppoihin ja ostoksille pääset kätevästi rantakatua pitkin.

Suuri allasalue – lämmitetty uima-allas
Allasalueella on snackbaari sekä kolme suurta uima-allasta, joista valita. Yksi altaista on lämmitetty talvikaudella.

Toimintaa lapsille
Sol Lanzarotella on runsaasti leikkitilaa sekä lämmitetty lastenallas. Tule lasten kanssa tutustumaan mielikuvituksekkaaseen Play Hotel -leikkitilaamme, joka on avoinna päivittäin. Usein paikalla on myös omaa henkilökuntaamme. Lapset voivat osallistua myös Bamse-jumppaan, aamiaisjuhliin ja minidiskoon.

Liikuntaa, hierontaa ja rentoa oloa
Täällä voit viettää aikaasi pelaamalla tennistä tai käymällä kuntosalilla. Hotellin kauneushoitolassa voit suoda itsellesi hieronnan tai valita jonkin useista eri hoitovaihtoehdoista.

 


Sol Lanzaroten palveluihin kuuluu lisäksi
  • Pesutupa (lisämaksusta)
  • Ruokakauppa
  • Lyhyt kävelymatka pieneen ostoskeskukseen

 

Huonevaihtoehdot
Voit varata joko hotellihuoneen tai juniorsviitin minikeittiöllä. Lisämaksusta saatavissa myös hotellihuoneita merinäköalalla.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, All Inclusive. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje