Finnmatkojen Sol Lanzarote FFFF

Sol Lanzarote FFFF

Huippusijainti rannalla – All Inclusive!

Hinta alk.
1 185 e
03.04.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Blue Star Sol Lanzarote sijaitsee upealla paikalla aivan kilometrien pituisen Matagorda-rannan äärellä Puerto del Carmenissa. Oma henkilökuntamme järjestää aktiviteetteja, ja kun haluat ottaa rennosti, voit varata hieronnan tai jonkin kauneushoidon. Näytä lisää
Hinta alk.
1 185 e
03.04.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Blue Star Sol Lanzarote sijaitsee upealla paikalla aivan kilometrien pituisen Matagorda-rannan äärellä Puerto del Carmenissa. Oma henkilökuntamme järjestää aktiviteetteja, ja kun haluat ottaa rennosti, voit varata hieronnan tai jonkin kauneushoidon.

Täällä on kaikki mahdollisuudet viettää elämyksellistä lomaa, yhdessä. Sekä hotellilla että alueella sen ympärillä. Puerto Carmenin ravintoloihin, pikkukauppoihin ja ostoksille pääset kätevästi rantakatua pitkin.

Suuri allasalue – lämmitetty uima-allas
Allasalueella on snackbaari sekä kolme suurta uima-allasta, joista valita. Yksi altaista on lämmitetty talvikaudella.

Sol Lanzaroten palveluihin kuuluu lisäksi

  • Pesutupa (lisämaksusta)
  • Ruokakauppa
  • Lyhyt kävelymatka pieneen ostoskeskukseen
  • Ravintola Blue Horizon Tapas & Sushi

Voit aterioida tapas- ja sushiravintolassa kerran viikossa maksutta.

Toimintaa lapsille
Sol Lanzarotella on runsaasti leikkitilaa sekä lämmitetty lastenallas. Tule lasten kanssa tutustumaan mielikuvituksekkaaseen Play Hotel -leikkitilaamme, joka on avoinna päivittäin. Usein paikalla on myös omaa henkilökuntaamme. Lapset voivat osallistua myös Bamse-jumppaan, aamiaisjuhliin ja minidiskoon. 

Liikuntaa, hierontaa ja rentoa oloa

Täällä voit viettää aikaasi pelaamalla tennistä tai käymällä kuntosalilla. Hotellin kauneushoitolassa voit suoda itsellesi hieronnan tai valita jonkin useista eri hoitovaihtoehdoista. 

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, All Inclusive. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje