Finnmatkojen Lanzaplaya FFF+
Perhelöytö

Lanzaplaya FFF+

Keskellä Puerto del Carmenia, suuri allasalue

Lanzaplaya sijaitsee lähellä Puerto del Carmenin rantoja sekä Centro Atlanticon huvikeskusta. Yöelämän läheisyys ei kuitenkaan ole tärkein syy, jonka vuoksi asiakkaat palaavat hotelliin yhä uudelleen. Tänne tullaan erityisesti silloin, kun etsitään rauhaisaa paikkaa keskustasta. Näytä lisää

Lanzaplaya sijaitsee lähellä Puerto del Carmenin rantoja sekä Centro Atlanticon huvikeskusta. Yöelämän läheisyys ei kuitenkaan ole tärkein syy, jonka vuoksi asiakkaat palaavat hotelliin yhä uudelleen. Tänne tullaan erityisesti silloin, kun etsitään rauhaisaa paikkaa keskustasta.

Perheille soveltuvassa Lanzaplayassa on valoisia kaksioita, joista osassa on lisävuode kahdelle lapselle. Lanzaplayan allasalueen ympärillä ja huoneistoihin johtavien polkujen varrella on kaikkialla kauniita vehreitä istutuksia.

Suuri allasalue ja lämmitetty uima-allas
Hotellissa on sekä ravintola, baari, allasbaari, ruokakauppa että suuri ja viihtyisä allasalue erillisine lastenaltaineen. Yksi altaista on lämmitetty marraskuusta maaliskuuhun.

Varaa puolihoito etukäteen!
Jos haluat pitää lomaa ruoanlaitosta, varaa aamiaispöytä tai puolihoito (sis. aamiaisen ja päivällisen noutopöydästä) lisäpalveluna.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje