Finnmatkojen Timanfaya Palace FFFF

Timanfaya Palace FFFF

Aikuiseen makuun – Playa Blancassa

Playa Blancassa sijaitseva Blue Couples Timanfaya Palace on täydellinen valinta ilman lapsia matkustaville pariskunnille. Varatkaa superiorhuone VIP-palvelulla, rentoutukaa uima-altaalla, kokeilkaa erilaisia urheiluaktiviteetteja ja nauttikaa kävelyretkistä rannalle. Näytä lisää

Playa Blancassa sijaitseva Blue Couples Timanfaya Palace on täydellinen valinta ilman lapsia matkustaville pariskunnille. Varatkaa superiorhuone VIP-palvelulla, rentoutukaa uima-altaalla, kokeilkaa erilaisia urheiluaktiviteetteja ja nauttikaa kävelyretkistä rannalle.

Iltaa voitte viettää tanssien ja seurustellen joko pianobaarissa tai musiikkibaari Montaña Rojassa, joka on avoinna useimpina viikon iltoina. Hotelli järjestää myös kolmena iltana viikossa viihdyttäviä show-esityksiä.

Täällä voitte

  • Pelata tennistä
  • Käydä kuntosalilla
  • Pelata minigolfia
  • Rentoutua hieronnassa
  • Varata All Inclusiven – joulupäivällinen 25.12. ja uudenvuodenpäivällinen sisältyvät hintaan

Superiorhuone ja VIP-palvelu
Kun haluatte juhlistaa lomaanne, kannattaa varata superiorhuone. Tällöin käytössänne on mm. oma sisään- ja uloskirjautumispiste, Privilege-lounge ilmaisine baareineen sekä internetyhteys ja päivälehtiä. Lisäksi yksi päivällinen ravintola Kasbahissa. Huoneissa on lisäpalveluna myös tyynymenu, Nespresso-kahvinkeitin ja iPhone-telakka.

Lämmitetty sisäallas
Hotellilla on kaksi uima-allasta, lisäksi allasalueella on jacuzzi. Sisäallas on lämmitetty. 

Alaikäraja hotelli Timanfaya Palaceen on 18 vuotta.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Joulupäivällinen 25/12 ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje