Finnmatkojen Timanfaya Palace FFFF

Timanfaya Palace FFFF

Aikuiseen makuun – Playa Blancassa

Playa Blancassa sijaitseva Blue Couples Timanfaya Palace on täydellinen valinta ilman lapsia matkustaville pariskunnille. Varatkaa superiorhuone VIP-palvelulla, rentoutukaa uima-altaalla, kokeilkaa erilaisia urheiluaktiviteetteja ja nauttikaa kävelyretkistä rannalle. Näytä lisää

Playa Blancassa sijaitseva Blue Couples Timanfaya Palace on täydellinen valinta ilman lapsia matkustaville pariskunnille. Varatkaa superiorhuone VIP-palvelulla, rentoutukaa uima-altaalla, kokeilkaa erilaisia urheiluaktiviteetteja ja nauttikaa kävelyretkistä rannalle.

Timanfaya Palace on kokonaan uudistettu hotelli, jonka puutarhassa on kaksi uima-allasta.

Täällä voitte

  • Pelata tennistä
  • Käydä kuntosalilla
  • Pelata minigolfia
  • Rentoutua hieronnassa
  • Varata All Inclusiven – tällöin myös joulupäivällinen 25.12. ja uudenvuodenpäivällinen sisältyvät hintaan

Superiorhuone ja VIP-palvelu
Kun haluatte juhlistaa lomaanne, kannattaa varata superiorhuone. Tällöin käytössänne on mm. oma sisään- ja uloskirjautumispiste, Priviledge-lounge ilmaisine baareineen sekä internetyhteys ja päivälehtiä. Yksi päivällinen ravintola Kasbahissa (pöytävaraus) sekä alennetut hinnat hotellin hieronnasta ja kauneushoidoista. Superiorhuoneissa on lisäpalveluna myös tyynymenu (voit valita tyynysi pehmeyden), Nespresso-kahvinkeitin ja Iphone-telakka. 

Pianobaari ja iltaviihdettä
Iltaa voitte viettää tanssien ja seurustellen joko pianobaarissa tai musiikkibaari Montaña Rojassa, joka on avoinna useimpina viikon iltoina. Hotelli järjestää myös kolmena iltana viikossa viihdyttäviä show-esityksiä.

Lämmitetty sisäallas
Hotellilla on kaksi uima-allasta, lisäksi allasalueella on jacuzzi. Sisäallas on lämmitetty. 

Alaikäraja hotelli Timanfaya Palaceen on 18 vuotta.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä.

Sulje