Finnmatkojen Flamingo Beach Resort FFFF

Flamingo Beach Resort FFFF

Uudistettu perheiden suosikki Playa Blancassa

Blue Village Flamingo Beach Resort on yksi suosituimmista perhehotelleistamme. Hotelli sijaitsee hiekkarannan äärellä, omassa pikku poukamassaan Playa Blancassa. Playa Flamingossa on runsaasti toimintaa koko perheelle. Kun varaat All Inclusiven, sisältyy hintaan ateriat noutopöydästä, paikalliset juomat ja jäätelö. Näytä lisää

Blue Village Flamingo Beach Resort on yksi suosituimmista perhehotelleistamme. Hotelli sijaitsee hiekkarannan äärellä, omassa pikku poukamassaan Playa Blancassa. Playa Flamingossa on runsaasti toimintaa koko perheelle. Kun varaat All Inclusiven, sisältyy hintaan ateriat noutopöydästä, paikalliset juomat ja jäätelö.

Uudistetut huoneistot ovat moderneja ja skandinaaviseen makuun sisustettuja. Huoneistot on rakennettu rivitalomaisesti ja rakennusten väleissä risteilee kukkaistutusten reunustamia kävelypolkuja. Alueen design on lanzarotelaisen taiteilijan César Manriquen käsialaa. Hotellilla on useita uima-allasalueita lämmitetty uima-allas sekä hiekkaranta.

Paljon tekemistä

  • Aktiviteettiallas, rauhallinen allasalue ja ranta
  • Vesijumppaa ja allaspelejä
  • Pallokenttä jalkapalloa ja tennistä varten
  • Kuntosali, sisäuima-allas, jacuzzi ja spa-hoitoja 16 vuotta täyttäneille
  • Urheiluaktiviteetteja yhteistyössä Les Millsin kanssa


Valitse, kuinka asut
Blue Village Flamingo Beach Resortissa on sekä kaksioita, kolmioita että neliöitä. Lisämaksusta voit varata huoneiston rajoitetulla merinäköalalla. Kaikki huoneistot ovat uudistettuja.

Ruoka ja juoma – varaa ateriat etukäteen
Hotellin ravintolavalikoima on laaja. Noutopöytäravintolassa tarjoillaan kaikki etukäteen varatut ateriat – varaa joko aamiainen, puolihoito päivällisellä tai All Inclusive.

Ja kun varaat ateriat etukäteen, syövät samalla matkavarauksella olevat alle 13-vuotiaat lapset veloituksetta.

Kun varaat puolihoidon tai All Inclusiven, sisältyy hintaan myös joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje