BlueVillage
Parasta lomaa - aivan rannalla

Flamingo Beach Resort FFFF

Perheiden suosikki Playa Blancassa

Blue Village Flamingo Beach Resort on yksi suosituimmista perhehotelleistamme. Hotelli sijaitsee hiekkarannan äärellä, omassa pikku poukamassaan Lanzaroten Playa Blancassa. Kuten kaikissa Blue Village -hotelleissamme, on täälläkin runsaasti toimintaa koko perheelle, sekä myös lastenkerhomme Bamseklubi. Kun varaat All Inclusiven, sisältyy hintaan ateriat noutopöydästä, paikalliset juomat ja jäätelö. Lue lisää

Blue Village Flamingo Beach Resort on yksi suosituimmista perhehotelleistamme. Hotelli sijaitsee hiekkarannan äärellä, omassa pikku poukamassaan Lanzaroten Playa Blancassa. Kuten kaikissa Blue Village -hotelleissamme, on täälläkin runsaasti toimintaa koko perheelle, sekä myös lastenkerhomme Bamseklubi. Kun varaat All Inclusiven, sisältyy hintaan ateriat noutopöydästä, paikalliset juomat ja jäätelö.

Huoneistot on rakennettu rivitalomaisesti ja rakennusten väleissä risteilee kukkaistutusten reunustamia kävelypolkuja. Alueen design on lanzarotelaisen taiteilijan César Manriquen käsialaa. Hotellilla on useita uima-allasalueita lämmitettyine uima-altaineen sekä hiekkaranta.


Hotellissa on mm.
  • Aktiviteettiallas, rauhallinen allasalue ja ranta
  • Vesijumppaa ja allasleikkejä
  • Pallokenttä jalkapalloa ja tennistä varten
  • Kuntosali, sisäuima-allas, jacuzzi ja spa-hoitoja 16 vuotta täyttäneille


Valitse, kuinka asut
Blue Village Flamingo Beach Resortissa on sekä kaksioita, kolmioita että neliöitä. Lisämaksusta voit varata huoneiston rajoitetulla merinäköalalla.

Ruoka ja juoma – varaa ateriat etukäteen
Hotellin ravintolavalikoima on laaja. Noutopöytäravintolassa tarjoillaan kaikki etukäteen varatut ateriat – varaa joko aamiainen, puolihoito päivällisellä tai All Inclusive.

Ja kun varaat ateriat etukäteen, syövät samalla matkavarauksella olevat alle 12-vuotiaat lapset veloituksetta.

Kun varaat puolihoidon tai All Inclusiven, sisältyy hintaan myös joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit