Finnmatkojen Family Life Flamingo Beach Resort FFFF

Family Life Flamingo Beach Resort FFFF

Uudistettu perheiden suosikki Playa Blancassa

Hinta alk.
595 e 660 e
09.12.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Family Life Flamingo Beach Resort on yksi suosituimmista perhehotelleistamme. Hotelli sijaitsee hiekkarannan äärellä, omassa pikku poukamassaan Playa Blancassa. Family Life Playa Flamingossa on runsaasti toimintaa koko perheelle. Kun varaat All Inclusiven, sisältyy hintaan ateriat noutopöydästä, paikalliset juomat ja jäätelö. Näytä lisää
Hinta alk.
595 e 660 e
09.12.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Family Life Flamingo Beach Resort on yksi suosituimmista perhehotelleistamme. Hotelli sijaitsee hiekkarannan äärellä, omassa pikku poukamassaan Playa Blancassa. Family Life Playa Flamingossa on runsaasti toimintaa koko perheelle. Kun varaat All Inclusiven, sisältyy hintaan ateriat noutopöydästä, paikalliset juomat ja jäätelö.

Hotellialue koostuu rivitalomaisesti rakennetuista matalista rakennuksista, joiden väleissä risteilee kukkaistutusten reunustamia kävelypolkuja. Alueen design on lanzarotelaisen taiteilijan César Manriquen käsialaa.

Rannalla ja altaalla
Hieno hiekkaranta sijaitsee aivan hotellin edustalla. Rannalla on vuokrattavia aurinkotuoleja, ja täällä lapset pääsevät rakentelemaan hiekkalinnoja. Aallonmurtajat luovat rannalle perheille sopivan suojaisen ja matalan poukaman. Hotellialueella on pieni ja viihtyisä allaslue, jolla on pääaltaan lisäksi pienempi allas. Lisäksi alueella on allas, jossa on kaksi liukumäkeä lapsille sekä katettu vauva-allas. 

Valitse, kuinka asut
Family Life Flamingo Beach Resortissa on sekä kaksioita, kolmioita että neliöitä. Lisämaksusta voit varata huoneiston rajoitetulla merinäköalalla. Kaikki huoneistot ovat uudistettuja ja sisustus edustaa nykyaikaista, pohjoismaalaista tyyliä. 

Ruoka ja juoma – varaa ateriat etukäteen
Hotellin ravintolavalikoima on laaja. Noutopöytäravintolassa tarjoillaan kaikki etukäteen varatut ateriat – varaa joko aamiainen, puolihoito päivällisellä tai All Inclusive.

Ja kun varaat ateriat etukäteen, syövät alle 13-vuotiaat lapset ilmaiseksi.

Kun varaat puolihoidon tai All Inclusiven, sisältyy hintaan myös joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje