Finnmatkojen Lanzarote

Lanzarote

Tuliperäisellä Lanzaroten saarella sinua odottavat jännittävät nähtävyydet, pitkät rannat ja ihana lomatunnelma. Ratsasta kamelilla laavakentillä, tutustu viinikellareihin, kokeile leijasurfausta, pyöräile Papukaijarannalle ja herkuttele äyriäisillä kalasatamassa. Perheen kanssa matkustaville hotelliksi sopivat Blue Village tai Blue Star, ja pariskunnat viihtyvät Blue Couples -hotellissa. Splash-hotellin vesipuistossa viihtyvät puolestaan kaikki vesipedot. Lue lisää

Tuliperäisellä Lanzaroten saarella sinua odottavat jännittävät nähtävyydet, pitkät rannat ja ihana lomatunnelma. Ratsasta kamelilla laavakentillä, tutustu viinikellareihin, kokeile leijasurfausta, pyöräile Papukaijarannalle ja herkuttele äyriäisillä kalasatamassa. Perheen kanssa matkustaville hotelliksi sopivat Blue Village tai Blue Star, ja pariskunnat viihtyvät Blue Couples -hotellissa. Splash-hotellin vesipuistossa viihtyvät puolestaan kaikki vesipedot.

Tulivuoria ja luolia
Tulivuoret ja laavatasangot antavat Lanzarotelle sen ainutlaatuisen ilmeen. Timanfayan luonnonpuistossa voit ratsastaa kamelilla Montañas del Fuego -tulivuorille ja syödä El Diablo -ravintolan kraaterissa grillattua lihaa. Taiteilija César Manrique loi monet nähtävyydet, kuten Jameos del Aguan luolat ja määritteli monia sääntöjä saaren alkuperäisen olomuodon varjelemiseksi.

Ostoksia, hierontaa ja golfia
Nähtävyyksien katselun lomassa vietät Lanzarotella rentouttavaa rantalomaa. Suurimmissa rantakohteissamme on runsaasti shoppailumahdollisuuksia, vesiurheilua, kylpylöitä, ravintoloita ja iltaelämää. Saarella on myös monia hyviä golfkenttiä. 

Valitse lomakohteesi!
Linkkien alta löydät lisätietoa Lanzaroten lomakohteiden rannoista, palveluista ja parhaista hotelleista.

 • Playa Blanca – sopivan kokoinen rantakohde, jossa Blue Village-, Blue Couples- ja Splash-hotellit
 • Puerto del Carmen – hyvät shoppailumahdollisuudet ja eniten iltaelämää
 • La Santa – urheilullinen loma Sport Inclusive -hotellissa
 • Costa Teguise – monipuolinen rantalomakohde, hyviä hotelleja lähellä rantaa ja golfkenttiä
Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Lanzarote

 • Playa Blanca

  Playa Blanca

  Lomakohde saaren eteläkärjessä, lähellä tunnettuja Papagayo-rantoja. Täällä valikoimassamme on mm. Blue Village -lomakylämme, joka tarjoaa aktiviteetteja kaikenikäisille, kahdenkeskiseen lomailuun suunniteltu Blue Couples -hotelli sekä hotelli vesipuistolla.

 • Puerto del Carmen

  Puerto del Carmen

  Lanzaroten suurimmassa lomakohteessa on runsaasti ostospaikkoja, iltahuveja sekä hienoja rantoja. Hotellivalikoimassamme on yksi Riu-hotelli All Inclusivella sekä valikoituja hotelleja aina Perhelöydöistä Aikuisten kesken -luokan hotelleihin.

 • La Santa

  La Santa

  Tervetuloa Kanariansaarten parhaimpaan urheilu- ja liikuntahotelliin! Asut lähellä rantaa ja voit viettää lomaasi maastopyöräilyn, aerobicin, tenniksen ja monen muun lajin parissa.