Lanzarote

Lanzaroten ainutlaatuiset tulivuorimaisemat ja tyylikäs arkkitehtuuri tekevät saaresta kokemisen arvoisen. Lähellä ovat niin hienot hiekkarannat, pittoreskit pikkusatamat, muotiliikkeet ja yöelämä kuin trendikkäät ravintolatkin.

Lanzaroten ainutlaatuiset tulivuorimaisemat ja tyylikäs arkkitehtuuri tekevät saaresta kokemisen arvoisen. Lähellä ovat niin hienot hiekkarannat, pittoreskit pikkusatamat, muotiliikkeet ja yöelämä kuin trendikkäät ravintolatkin. Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Lanzarotelle meno n. 6 t 30 min. ja paluu n. 6 t 10 min.

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Lanzarote

 • Costa Teguise
  Costa Teguise
  Costa Teguise

  Costa Teguise

  Rantalomakohde, jossa useita upeita rantoja, hyviä ravintoloita ja golfkenttiä. Asut tyylikkäästi De Luxe -hotellissa.

 • La Santa
  La Santa
  La Santa

  La Santa

  Tervetuloa Kanariansaarten parhaimpaan urheilu- ja liikuntahotelliin! Asut lähellä rantaa ja voit viettää lomaasi maastopyöräilyn, aerobicin, tenniksen ja monen muun lajin parissa.

 • Puerto del Carmen
  Puerto del Carmen
  Puerto del Carmen

  Puerto del Carmen

  Puerto del Carmen on Lanzaroten suurin ja monipuolisin lomakohde. Täällä on pitkä rantakatu, useita rantoja, ravintoloita, baareja, kauppoja ja rantakahviloita. Hotellivalikoimassamme on Blue Star, jossa tapaat omia aktiviteettiohjaajiamme sekä myös hotelleja Perhelöytö-, Parhaalla paikalla-, Spa-hotelli- ja Villa & uima-allas -luokista.

 • Playa Blanca
  Playa Blanca
  Playa Blanca

  Playa Blanca

  Lomakohde saaren eteläkärjessä, lähellä tunnettuja Papagayo-rantoja. Täällä on perheille sopiva Blue Village -lomakylä, Splash-hotelli vesipuistoineen sekä Blue Couples -hotelli, joka on suunniteltu kahdenkeskiseen lomailuun.

 • Yaiza
  Yaiza
  Yaiza

  Yaiza

  Yaiza on kaunis kylä lähellä Timanfayan kansallispuistoa. Täällä asut uniikissa hotellissa, joka on rakennettu historialliseen rakennukseen.

Sivun alkuun