Vitalclass Lanzarote FFF+

Urheiluaktiviteetteja, rentoutumista ja hyvinvointia!

Huoneistohotelli Vitalclass Lanzarote on yksi saaren harvoista hotelleista, joka tarjoaa runsaasti urheiluaktiviteetteja. Hotellissa on aikuinen ilmapiiri ja fokus on aktiviteeteissa, rentoutumisessa sekä hyvinvoinnissa. Lisäksi jokaisessa huoneistossa on hierontatuoli! Lue lisää

Huoneistohotelli Vitalclass Lanzarote on yksi saaren harvoista hotelleista, joka tarjoaa runsaasti urheiluaktiviteetteja. Hotellissa on aikuinen ilmapiiri ja fokus on aktiviteeteissa, rentoutumisessa sekä hyvinvoinnissa. Lisäksi jokaisessa huoneistossa on hierontatuoli!

Vitalclass Lanzarotessa pääset rentoutumaan spa-hoidoissa, voit käydä kuntosalilla, pelata tennistä, vuokrata polkupyörän tai käydä spinning-tunnilla. Hotelli tekee yhteistyötä myös Golf Costa Teguisen kanssa.

Turkkilainen sauna ja 25 metriä pitkä sisäuima-allas
Hotellilla on rentouttava poreallas, sauna, turkkilainen sauna sekä tarjolla monia virkistäviä hoitoja. Lämmitetty, 25 metriä pitkä allas on yksi Lanzaroten harvoista sisäuima-altaista.

Kaksioita ja kolmioita omalla keittiöllä
Huoneistot ovat tilavia ja hyvin varustettuja. Kaikissa huoneistoissa on erillinen keittiö, ruokapöytä on olohuoneessa.

Noutopöytäaamiainen sisältyy matkan hintaan. Jos haluat lomastasi vielä vaivattomamman voit lisämaksusta varata täysi- tai puolihoidon noutopöytäaterioineen. Lisämaksusta ateriat varanneille sisältyy joulupäivällinen 25.12. sekä uudenvuodenpäivällinen.

Hotelli Vitalclass Lanzaroten ikäraja on 16 vuotta.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, aamiainen noutopöydästä.

Sulje

Suosituimmat hotellit