Lanzarote

Lanzaroten ainutlaatuiset tulivuorimaisemat ja tyylikäs arkkitehtuuri tekevät saaresta kokemisen arvoisen. Lähellä ovat niin hienot hiekkarannat, pittoreskit pikkusatamat, muotiliikkeet ja yöelämä kuin trendikkäät ravintolatkin.
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Lanzarotelle meno n. 6 t 30 min./paluu n. 6 t 10 min
Lentokenttäkuljetus: Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin. Näytä lisää

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Kuljetus Arrecifen lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Costa Teguisessa kestää n. 20 minuuttia.

Polkupyörien kuljetus on mahdollista, mikäli paikkoja riittää. Hinta n. 30 e/pyörä (meno-paluu), maksetaan saavuttaessa lentokentällä.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Lanzarote

 • Playa Blanca
  Playa Blanca
  Playa Blanca

  Playa Blanca

  Lomakohde saaren eteläkärjessä, lähellä tunnettuja Papagayo-rantoja. Täällä on perheille sopiva Blue Village -lomakylä, Splash-hotelli vesipuistoineen sekä Blue Couples -hotelli, joka on suunniteltu kahdenkeskiseen lomailuun.

 • Puerto del Carmen
  Puerto del Carmen
  Puerto del Carmen

  Puerto del Carmen

  Lanzaroten suurimmassa lomakohteessa on runsaasti ostospaikkoja, iltahuveja sekä hienoja rantoja. Täällä sijaitsee myös Blue Star -hotellimme koko perheelle sopivine aktiviteetteineen. Sekä monta muuta hotellia hyvillä paikoilla, lähellä sekä rantaa, iltaelämää että golfkenttää.

 • La Santa
  La Santa
  La Santa

  Uutuus!

  La Santa

  Tervetuloa Kanariansaarten parhaimpaan urheilu- ja liikuntahotelliin! Asut lähellä rantaa ja voit viettää lomaasi maastopyöräilyn, aerobicin, tenniksen ja monen muun lajin parissa.

 • Yaiza
  Yaiza
  Yaiza

  Yaiza

  Yaiza on kaunis kylä lähellä Timanfayan kansallispuistoa. Täällä voit valita kahdesta uniikista hotellista, jotka on rakennettu historiallisiin rakennuksiin.

 • Costa Teguise
  Costa Teguise
  Costa Teguise

  Costa Teguise

  Rantalomakohde, jossa useita upeita rantoja, hyviä ravintoloita ja golfkenttiä. Valitse joko Spa-hotelli tai De Luxe.

 • Puerto Calero
  Puerto Calero
  Puerto Calero

  Puerto Calero

  Puerto Calero on yksi saaren ylellisimmistä lomakohteista, joka on rakennettu upeiden moottori- ja purjeveneiden täyttämän sataman ympärille. Täällä voit majoittua ylellisessä Hesperia Lanzarote -spahotellissamme.