Finnmatkojen Kanariansaaret

Kanariansaaret

Kanariansaaret uudistuvat jatkuvasti. Uusia vesipuistoja, tapasravintoloita ja spa-hotelleja avataan. Uudenaikaiset ostoskeskukset kilpailevat huomiosta tredikkäiden rantaklubien kanssa. Laajasta valikoimastamme sinun on helppo löytää juuri se, mikä sopii juuri sinun lomaunelmiisi. Lue lisää

Kanariansaaret uudistuvat jatkuvasti. Uusia vesipuistoja, tapasravintoloita ja spa-hotelleja avataan. Uudenaikaiset ostoskeskukset kilpailevat huomiosta tredikkäiden rantaklubien kanssa. Laajasta valikoimastamme sinun on helppo löytää juuri se, mikä sopii juuri sinun lomaunelmiisi.

Blue Villageissamme, perheille erinomaisesti sopivissa lomakylissämme, on tarjolla monia uusia aktiviteetteja ja palveluita kaikenikäisille. Hotellit sijaitsevat rannoilla ja niillä on suuret allasalueet, spa ja kuntoilumahdollisuudet mukavalla etäisyydellä. Tarjolla on myös Bamseklubi sekä toimintaa koululaisille ja nuorille. Lisäksi voit itse valita monista eri ateriavaihtoehdoista. Blue Village -lomakylät löydät Playa Paraisosta Teneriffalta, Playa Blancasta Lanzarotelta että Bahía Felizistä Gran Canarialta.

Hotellivalikoimassamme on lisäksi erityisesti pariskunnille suunnattuja Blue Couples -hotelleja, viiden tähden De Luxe -vaihtoehtoja, Splash-hotelleja omilla vesipuistoilla sekä yksinkertaisia Edullinen vaihtoehto -kategoriasta.

Kun haluat kokea Kanariaa laajemmin, voit yhdistää rantalomaasi TEMAn Vaellus Teneriffalla ja La Gomeralla -kiertomatkan.

Sulje

Suosituimmat hotellit

  • Teneriffa
  • Los Gigantes

  Royal Sun FFFF

  Tilavat parvekkeelliset huoneistot merinäköalalla!

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio 8,5 /10
  Rantaan 1 km
  Ostokset 500 m
  Uima-allas / Lastenallas On / On
  Ravintola / Baari On / On
  Helsinki 31.03.2015 8 päivää
  780 e
  VARAA NYT
  • Teneriffa
  • Puerto de la Cruz

  Bellavista FFF

  Rauhallisella alueella meren yllä

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio 6,9 /10
  Rantaan 1,2 km
  Ostokset 160 m
  Uima-allas / Lastenallas On / Ei
  Ravintola / Baari On / On
  Helsinki 03.03.2015 8 päivää
  700 e 510 e
  VARAA NYT
 • Parhaalla paikalla
  • Lanzarote
  • Puerto del Carmen

  Arena Dorada FFF

  Rauhallinen keidas keskeisellä paikalla

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio 7 /10
  Rantaan 50 m
  Keskustaan 100 m
  Uima-allas / Lastenallas On / On
  Ravintola / Baari On / Ei
  Helsinki 27.03.2015 8 päivää
  795 e
  VARAA NYT
 • Parhaalla paikalla
  • Gran Canaria
  • Amadores

  Amadores Beach FFFF

  Hyvä sijainti yhdellä saaren parhaista rannoista

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio 7,7 /10
  Rantaan 100 m
  Ostokset 100 m
  Uima-allas / Lastenallas On / On
  Ravintola / Baari Ei / Ei
  Oulu 08.03.2015 8 päivää
  1 100 e 885 e
  VARAA NYT

Finnmatkojen Kanariansaaret

 • Gran Canaria

  Gran Canaria

  Saari, joka muuttuu vuosi vuodelta raikkaammaksi, trendikkäämmäksi ja monipuolisemmaksi. Valitse lomasi laajasta valikoimastamme, jossa on kaikkea perheille sopivista Blue Villageista tyylikkäisiin spa-hotelleihin ja pieniin hotellihelmiin.

 • La Palma

  La Palma

  La Palma on Kanariansaarista ehkä kaikkein luonnonkaunein. Saarella on vaellusreittejä vehreässä vuoristossa, banaaniviljelmiä, laavarantoja ja idyllisiä pikkukaupunkeja. Lento Teneriffan kautta.

 • Lanzarote

  Lanzarote

  Lanzaroten ainutlaatuiset tulivuorimaisemat ja tyylikäs arkkitehtuuri tekevät saaresta kokemisen arvoisen. Lähellä ovat niin hienot hiekkarannat, pittoreskit pikkusatamat, muotiliikkeet ja yöelämä kuin trendikkäät ravintolatkin.

 • Teneriffa

  Teneriffa

  Suurin Kanarian saarista rantoineen, ostospaikkoineen ja huvituksineen sekä Siam Parkin vesipuisto ja mahtava tulivuori Teide. Valikoimassamme on sekä perheille sopivia Blue Villageja, pareille suunnattuja Blue Coupleseja sekä ylellinen Sensatori.