Finnmatkojen Kanariansaaret

Kanariansaaret

Kanariansaaret uudistuvat jatkuvasti. Uusia vesipuistoja, tapasravintoloita ja spa-hotelleja avataan. Uudenaikaiset ostoskeskukset kilpailevat huomiosta tredikkäiden rantaklubien kanssa. Laajasta valikoimastamme sinun on helppo löytää juuri se, mikä sopii juuri sinun lomaunelmiisi. Lue lisää

Kanariansaaret uudistuvat jatkuvasti. Uusia vesipuistoja, tapasravintoloita ja spa-hotelleja avataan. Uudenaikaiset ostoskeskukset kilpailevat huomiosta tredikkäiden rantaklubien kanssa. Laajasta valikoimastamme sinun on helppo löytää juuri se, mikä sopii juuri sinun lomaunelmiisi.

Blue Villageissamme, perheille erinomaisesti sopivissa lomakylissämme, on tarjolla monia uusia aktiviteetteja ja palveluita kaikenikäisille. Hotellit sijaitsevat rannoilla ja niillä on suuret allasalueet, spa ja kuntoilumahdollisuudet mukavalla etäisyydellä. Tarjolla on myös Bamseklubi sekä toimintaa koululaisille ja nuorille. Lisäksi voit itse valita monista eri ateriavaihtoehdoista. Blue Village -lomakylät löydät Playa Paraisosta Teneriffalta, Playa Blancasta Lanzarotelta että Bahía Felizistä Gran Canarialta.

Hotellivalikoimassamme on lisäksi erityisesti pariskunnille suunnattuja Blue Couples -hotelleja, viiden tähden De Luxe -vaihtoehtoja, Splash-hotelleja omilla vesipuistoilla sekä yksinkertaisia Edullinen vaihtoehto -kategoriasta.

Kun haluat kokea Kanariaa laajemmin, voit yhdistää rantalomaasi TEMAn Vaellus Teneriffalla ja La Gomeralla -kiertomatkan.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Kanariansaaret

 • Gran Canaria

  Gran Canaria

  Saari, joka muuttuu vuosi vuodelta raikkaammaksi, trendikkäämmäksi ja monipuolisemmaksi. Valitse lomasi laajasta valikoimastamme, jossa on kaikkea perheille sopivista Blue Villageista tyylikkäisiin spa-hotelleihin ja pieniin hotellihelmiin.

 • La Palma

  La Palma

  La Palma on Kanariansaarista ehkä kaikkein luonnonkaunein. Saarella on vaellusreittejä vehreässä vuoristossa, banaaniviljelmiä, laavarantoja ja idyllisiä pikkukaupunkeja. Lento Teneriffan kautta.

 • Lanzarote

  Lanzarote

  Lanzaroten ainutlaatuiset tulivuorimaisemat ja tyylikäs arkkitehtuuri tekevät saaresta kokemisen arvoisen. Lähellä ovat niin hienot hiekkarannat, pittoreskit pikkusatamat, muotiliikkeet ja yöelämä kuin trendikkäät ravintolatkin.

 • Teneriffa

  Teneriffa

  Suurin Kanarian saarista rantoineen, ostospaikkoineen ja huvituksineen sekä Siam Parkin vesipuisto ja mahtava tulivuori Teide. Valikoimassamme on sekä perheille sopivia Blue Villageja, pareille suunnattuja Blue Coupleseja sekä ylellinen Sensatori.