Finnmatkojen Kanariansaaret

Kanariansaaret

Kanariansaaret uudistuvat jatkuvasti. Uusia vesipuistoja, tapasravintoloita ja spa-hotelleja avataan. Uudenaikaiset ostoskeskukset kilpailevat huomiosta tredikkäiden rantaklubien kanssa. Laajasta valikoimastamme sinun on helppo löytää juuri se, mikä sopii juuri sinun lomaunelmiisi. Lue lisää

Kanariansaaret uudistuvat jatkuvasti. Uusia vesipuistoja, tapasravintoloita ja spa-hotelleja avataan. Uudenaikaiset ostoskeskukset kilpailevat huomiosta tredikkäiden rantaklubien kanssa. Laajasta valikoimastamme sinun on helppo löytää juuri se, mikä sopii juuri sinun lomaunelmiisi.

Blue Villageissamme, perheille erinomaisesti sopivissa lomakylissämme, on tarjolla monia uusia aktiviteetteja ja palveluita kaikenikäisille. Hotellit sijaitsevat rannoilla ja niillä on suuret allasalueet, spa ja kuntoilumahdollisuudet mukavalla etäisyydellä. Tarjolla on myös Bamseklubi sekä toimintaa koululaisille ja nuorille. Lisäksi voit itse valita monista eri ateriavaihtoehdoista. Blue Village -lomakylät löydät Playa Paraisosta Teneriffalta, Playa Blancasta Lanzarotelta että Bahía Felizistä Gran Canarialta.

Hotellivalikoimassamme on lisäksi erityisesti pariskunnille suunnattuja Blue Couples -hotelleja, viiden tähden De Luxe -vaihtoehtoja, Splash-hotelleja omilla vesipuistoilla sekä yksinkertaisia Edullinen vaihtoehto -kategoriasta.

Kun haluat kokea Kanariaa laajemmin, voit yhdistää rantalomaasi TEMAn Vaellus Teneriffalla ja La Gomeralla -kiertomatkan.

Sulje

Finnmatkojen Kanariansaaret