Finnmatkojen IFA Beach FFF+
Aikuisten kesken

IFA Beach FFF+

Lapsivapaa hotelli aivan rannalla

Aikuisille suunnattu IFA Beach -hotelli sijaitsee hyvällä paikalla San Agustínissa. Asut aivan ihanan hiekkarannan äärellä, kävelymatkan päässä ostospaikoista ja ravintoloista. Rannan ja hotellin puutarhan välissä on aina Playa del Inglésiin asti johtava rantakatu. Hotelliin ovat tervetulleita kaikki 18 vuotta täyttäneet.  Näytä lisää

Aikuisille suunnattu IFA Beach -hotelli sijaitsee hyvällä paikalla San Agustínissa. Asut aivan ihanan hiekkarannan äärellä, kävelymatkan päässä ostospaikoista ja ravintoloista. Rannan ja hotellin puutarhan välissä on aina Playa del Inglésiin asti johtava rantakatu. Hotelliin ovat tervetulleita kaikki 18 vuotta täyttäneet. 

Hotellin kaksi uima-allasta sijaitsevat puutarhassa palmujen ympäröimänä. Allasalueella on lisäksi kaksi poreallasta, joissa on mukava rentoutua ja nauttia poreiden suomasta hieronnasta. Ja kun kaipaat virkistävää juotavaa, on alueella allasbaari.

Kuinka haluat asua?
IFA Beach -hotellissa on juniorsviittejä ja kahden hengen hotellihuoneita; kaikissa on parveke. Hotellihuoneista on merinäköala tai rajoitettu merinäköala. 

Vaivaton All Inclusive
Hyvää ruokaa, juomaa ja musiikkia arvostavalle on IFA Beach -hotellissa mm. noutopöytäravintola ja aulabaari, jossa on tarjolla show-esityksiä ja elävää musiikkia useana viikon iltana.

Perushintaan sisältyy joko aamiaispöytä tai päivällisen noutopöydästä sisältävä puolihoito. Puolihoito on myös varattavissa lisäpalveluna, kuten All Inclusive.

Joulupäivällinen 25.12. ja uudenvuodenpäivällinen sisältyvät puolihoitoon ja All Inclusiveen.  

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä tai puolihoito huonetyypin mukaan. 

Sulje