Finnmatkojen IFA Beach FFFF

IFA Beach FFFF

Lapsivapaa hotelli aivan rannalla

Uudistettu, aikuiselle asiakaskunnalle suunnattu IFA Beach -hotelli sijaitsee aivan ihanan hiekkarannan tuntumassa San Agustínissa. Rannan ja hotellin puutarhan välissä on Playa del Inglésiin johtava rantakatu. Näytä lisää

Uudistettu, aikuiselle asiakaskunnalle suunnattu IFA Beach -hotelli sijaitsee aivan ihanan hiekkarannan tuntumassa San Agustínissa. Rannan ja hotellin puutarhan välissä on Playa del Inglésiin johtava rantakatu.

Puutarhassa sijaitsevalla allasalueella on kaksi uima-allasta, joista toinen on lämmitetty talvikaudella. Kahdessa porealtaassa on mukava rentoutua ja nauttia poreiden suomasta hieronnasta. Ja kun kaipaat virkistävää juotavaa, on alueella allasbaari.

Ostoksille
Kävelyetäisyydellä IFA Beach -hotellista on ostoskeskus ravintoloineen ja kauppoineen.

Uudistettu ja moderni
Hotellin vastaanotto on saanut uudet kalusteet ja allasbaari raikkaamman ilmeen. Kaikki IFA Beachin huoneet ja juniorsviitit on uudistettu ja niistä on rajoitettu merinäköala. 

Vaivaton All Inclusive
Hyvää ruokaa, juomaa ja musiikkia arvostavalle on IFA Beach -hotellissa mm. noutopöytäravintola ja aulabaari, jossa voit rentoutua viihdeohjelman ja elävän musiikin parissa useana iltana viikossa. Erityisen vaivattomaan lomanviettoon suosittelemme All Inclusivea.

IFA Beachiin ovat tervetulleita kaikki 18 vuotta täyttäneet.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, puolihoito (aamiais- ja päivällispöytä). Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen. 

Sulje